B Hcg 1 Günde Yükselir mi ?

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Merhaba hanimlar dun konu acmistim hamile oldugumu ogrendim ancak doktor son adet tarihine gore degerin dusuk pztesi gel dedi. İsyeri sıkıntılı oldugu icin sali gunu gidebilecegim ama icim rahat etmiyor. Simdi ozel bir klinige gitsem bir gunde normal gebeliklerde yukselme oluyor mu ? Tecrubeli arkadaslardan yorum bekliyorum..

Tabiki olur tam ikiye katlanmaz ama 1,5 katı gibi falan olur yada ptesi değil Çarşamba gidebilirsiniz. Bu arada hamilelik ile ilgili izinlerde sıkıntı olmaması gerekir yasal olarak hakkımız var. Normalde eskiden çalıştığım yerde izinlerde kesinti yapılır ve sıkıntı çıkardı. Ama arkadaşım bunu öğrenince ne kesinti yapabildiler ne de sıkıntı çıkarabildiler. ayrıca bence zaten başka bir doktora gidin doktorunuzun geç döllenmeden haberi Yok zira.

Kan degerim 145 artmis cok sukur. Eczaciya sordum iki hafta geriden geliyorsun ama otuz saatte bukadar yukselmesi iyi bir sey bol bol dinlen falan dedi. Ben genuz kesinlesmeden soylemedim hamileligimi keseyi bir goreyim o zaman soyleyecegim insallah bana dua edin sali gunune kadar degerlerim yukselsin insallah... annelik ne zormus halbuki hic istemezdim anne olmayi ama simdi degerlerim yukselsin diye ne dualar ediyorum :)

İnsan yaşamadan anlayamıyor güzel olacak inşallah rahat olun. Güzel haberlerinizi bizimle de paylaşmayı unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…