B hcg 500 idrar testi silik

bendiss12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
558
181
123
Kizlar Allah kismet ederse bir hafta sonra keseyi gorucez. Ama idrar testleri hala silik cikiyor, gerci aksamustu yaptigim icin olabilir mi. Bu normal mi. Acaba bi sorun mu var diye moralim bozuluyor. Bunu yasayan var mi.. İlki kimyasal gebelikti, tekrar yasar miyim diye korkum.

image.webp

Canım teste göre hamilesin ki kan sonucuyla bu dogrulanms zaten kafana takma keseyi görünce için rahatlar merak etme ve bizim içinde dua etmeyi unutma hamislern duası kabul olur:))

Bu koyulasmis hali bile sabah yaptm bunu, dun yaptigim bekledikce birazdaha da koyulasti.. 4+5 haftalik hamileyim kopkoyu cikmasi gerekmez miydi kanda gormesem inanmicam. Moralim bozuluyor.

Canım teste göre hamilesin ki kan sonucuyla bu dogrulanms zaten kafana takma keseyi görünce için rahatlar merak etme ve bizim içinde dua etmeyi unutma hamislern duası kabul olur:))
Canim Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin hamile kaldigim gunden beri hep dua ediyorum, herkes dusmanim bile evladiyla sinanmasin. Hayirli gebelikler gecirsin ins. :) Adetten once idrarda gorenler var, bn uc gun sonra keseyi gorucm ins hala silik cikinca moralim bozuldu iste.

Canim Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin hamile kaldigim gunden beri hep dua ediyorum, herkes dusmanim bile evladiyla sinanmasin. Hayirli gebelikler gecirsin ins. :) Adetten once idrarda gorenler var, bn uc gun sonra keseyi gorucm ins hala silik cikinca moralim bozuldu iste.
Bozma moralini rabbimden gelen herseye hamd olsun bak ne mutlu hamilesin bunun tadını çıkarmaya bak ve bol bol dua et bebişin sana iyice tutunsun canım..

Slm araniza yeni katildim adetime 4gun var ve akintim var beyaz kivamli ama koku yok birden geliyor ilk defa basima geliyor gebelikle alakali birseymiacikcasi bilmiyorum bu ay rahim filmi cektirdim dr olabilir dedi ama umitli degilim pek esimle hicbir sorunumuz yok hayirlisi
Ve darisi basimiza

benim de testte hiç çizgi çıkmadı. 3 saat sonra silik çizgi belirdi. ben de yarın doktora gidiyorum. inşallah hamileyimdir. bu bebeği o kadar uzun zamandır bekliyorum ki... tam 4 yıl. konu sahibi arkadaş seni okuyunca ümitlendim biraz. :KK68:

benim de testte hiç çizgi çıkmadı. 3 saat sonra silik çizgi belirdi. ben de yarın doktora gidiyorum. inşallah hamileyimdir. bu bebeği o kadar uzun zamandır bekliyorum ki... tam 4 yıl. konu sahibi arkadaş seni okuyunca ümitlendim biraz. :KK68:
Allahim ins hayirlisiyla evlat sahibi yapar sizi. Herseyin hayirlisini isteyin. Bunca zaman olmadiysa da vardir Rabbimin bi bildigi deyin, sukredin. İns meleginiz sizinledir hayirlisiyla..

Back
X