Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım ben de o kişilerden biri olurumYani bende okudum öyle kişiler olabilir bende de pko var bende hiç öyle bir değer çıkmadı mesela![]()
İnşallah kuzumUmarım ben de o kişilerden biri olurum![]()
İnşallah yükselir ama 5 ve yukarısı olmadan ümitlenip boşa üzülmeyin derim bu yolda bende çok savaştım her ay kan veriyordum bazen 1 küsür bazen 0 bazen 2 çıktığı oluyordu bende de pko varArkadaşlar pcos um ve 35 40 gün civarı adet oluyorum. Ovulasyon testiyle 22.gunde yumurtlama gördüm.
En son adet tarihim 29 Mayıs
2 temmuzda kanda b HCG baktırdım 2.82 geldi geç döllenme olma ihtimali var mı yardımcı olabilir misiniz 2.82 yukselebilecek bir değer midir
Bende hic böyle bı değer çıkmamıştı neden böyle bı değer çıkıyor acaba kist oluştuğu için falan mı kiİnşallah yükselir ama 5 ve yukarısı olmadan ümitlenip boşa üzülmeyin derim bu yolda bende çok savaştım her ay kan veriyordum bazen 1 küsür bazen 0 bazen 2 çıktığı oluyordu bende de pko var
Sanmam kist hormon çalıştırıp da betayı yükseltmez bence inşallah geç döllenme olsun diyelimBende hic böyle bı değer çıkmamıştı neden böyle bı değer çıkıyor acaba kist oluştuğu için falan mı ki
İnşallah oyledir çok umudum yok zaten ama olsa da çok güzel olurSanmam kist hormon çalıştırıp da betayı yükseltmez bence inşallah geç döllenme olsun diyelim![]()
Rica ederim rabbim kucağınızı yakın zamanda dolu dolu etsin. Pko varsa aşılama vs düşünebilirsiniz aslında ya da tedavi için hap ?İnşallah oyledir çok umudum yok zaten ama olsa da çok güzel olurgüzel dilekleriniz için çok teşekkürler
![]()
Doktor inofolic kullanıp, yumurta takibi önerdi fakat ben bı 6 ay kadar kendiliğinden olacak mı diye denemek istedim 3 aydır her yumurtlama zamanını degerlendirdim ama sanırım kendiliğinden olmayacak gibiRica ederim rabbim kucağınızı yakın zamanda dolu dolu etsin. Pko varsa aşılama vs düşünebilirsiniz aslında ya da tedavi için hap ?
gunler sasmasın . duzgun hesaplayalım 29 mayıstan 22 gun saydım 21 hazırana denk geldı catlama mı yoksa pık mı o zaman gordun ??Arkadaşlar pcos um ve 35 40 gün civarı adet oluyorum. Ovulasyon testiyle 22.gunde yumurtlama gördüm.
En son adet tarihim 29 Mayıs
2 temmuzda kanda b HCG baktırdım 2.82 geldi geç döllenme olma ihtimali var mı yardımcı olabilir misiniz 2.82 yukselebilecek bir değer midir
21 Haziran'da pik gördüm 22 si çatladıgunler sasmasın . duzgun hesaplayalım 29 mayıstan 22 gun saydım 21 hazırana denk geldı catlama mı yoksa pık mı o zaman gordun ??
ay daha 11. gun bugun.:) gec dollenme olmus oluyor zaten 22.gun oldugundan normalden gec yumurtlama olursa gec dollenme olmus olur:) ama senın demek ıstedıgın o yumurtlamadan sonra gec yerlesme heralde. 6. gun yerlesen 8. gun kanda pozıtıfı alır. 10 gun yerlesen negatıf. o yuzden en temızı 12 13 gun gecmesını beklemek . yumurtlamadan sonra :))21 Haziran'da pik gördüm 22 si çatladı
Yani o zaman ben 6 temmuz gibi tekrar kontrol ettireyim kanda değil miay daha 11. gun bugun.:) gec dollenme olmus oluyor zaten 22.gun oldugundan normalden gec yumurtlama olursa gec dollenme olmus olur:) ama senın demek ıstedıgın o yumurtlamadan sonra gec yerlesme heralde. 6. gun yerlesen 8. gun kanda pozıtıfı alır. 10 gun yerlesen negatıf. o yuzden en temızı 12 13 gun gecmesını beklemek . yumurtlamadan sonra :))
Daha 3 ay olduysa biraz daha deneyin derim :) ne de olsa hormon çok da iyi değil ama elimizden brişey gelmediğinde mecbur kalıyoruz 3 kez tüp bebek tedavisi görmüş birisi olarak benDoktor inofolic kullanıp, yumurta takibi önerdi fakat ben bı 6 ay kadar kendiliğinden olacak mı diye denemek istedim 3 aydır her yumurtlama zamanını degerlendirdim ama sanırım kendiliğinden olmayacak gibidoktora gideceğim tekrardan
1 senelik evliyim ama 3 aydır deniyoruz, doktora gittim normal yolla olmaz dedi çok aşırı hormon bozukluğum olmasa da... Allah kimseyi evlat hasretiyle yandirmasin inşallah aratmadan buldursunDaha 3 ay olduysa biraz daha deneyin derim :) ne de olsa hormon çok da iyi değil ama elimizden brişey gelmediğinde mecbur kalıyoruz 3 kez tüp bebek tedavisi görmüş birisi olarak ben
inşallah rabbim dilediğinizi versin belki de verdi bile :)
Amin amin inşallah Allah’ın işi rabbim bilir inşallah olur aratmadan hiç belli olma stres yapmayın en önemli faktör stres maalesef1 senelik evliyim ama 3 aydır deniyoruz, doktora gittim normal yolla olmaz dedi çok aşırı hormon bozukluğum olmasa da... Allah kimseyi evlat hasretiyle yandirmasin inşallah aratmadan buldursun![]()
Evet kesinlikle stres çok önemli fizyolojik de psikolojik de insanı çok yipratiyorAmin amin inşallah Allah’ın işi rabbim bilir inşallah olur aratmadan hiç belli olma stres yapmayın en önemli faktör stres maalesef