B Hcg Değerlerim

anasininkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
260
238
33
30
Kızlar merhaba
Sat 15 kasım
İlk b hcg 11 Aralıkta baktırdım 444 dü
15 Aralıkta tekrar b hcg değerime bakıldı (adetim 2 gün gecikince) 4079 oldu
Fakat doktor ultrasonda bişey göremedi çok yeni bi gebelik dedi.. 10 gün sonra kontrole çağırdı
Yaklaşık 3 haftalık olduğunu söylüyor sizce 3 hafta için fazla yüksek değer değil mi :KK61: bu durum beni korkutuyor :KK42: başkalarının değerleriyle karşılaştırıyorum benimkiler sanki biraz uçmuş sizce bi sorun var mıdır doktor bişey demedi:KK17:

Son düzenleme:
bence de ikiz olabilir
değerlerin düşmiyorsa korkma canım
İnşallah hayırlısı bakalım :anneadayı:
Peki bişey daha sorabilir miyim folik asit kullanmaya Bugun başladım akşam yemekten sonra aldım kuzenimde sabah alman lazım falan dedi bilginiz varmı?

İnşallah hayırlısı bakalım :anneadayı:
Peki bişey daha sorabilir miyim folik asit kullanmaya Bugun başladım akşam yemekten sonra aldım kuzenimde sabah alman lazım falan dedi bilginiz varmı?

canım ben de kullanıyorum öğleden sonra okuldan cıkınca alıyorum hep
sorun olacağını sanmıyorum

10 gün sonra keseyi görür müyüm peki?
Bilgim yok o yüzden soruyorum, kese görününce içinde bebiş de görünür mü? yoksa onu görmek için ayriyetten mi gideceğim?
Once kese gorunuyor bebek genel de kese gorundukten bir hafta 10 gun sonra falan gorunuyor. Ama 10 gun sonra keseyi gorur musun bilmem. 3 haftaliksa gebeligin gormek zor.

Beta değerleri en az iki günde bir iki katı artması gerekiyormuş yüksek artış varsa bu da normal dedi benim doktorum. Beş haftayı geçince keseyi gördük biz canım beş haftanı doldurunca git istersen ama bebek görünmüyor. 7 haftalıkkende bebeği görmek için gel dedi doktorum

Canım benim adet gunumden 1 gün önce 4000di yaklaşık. 3 gün sonra da kese göründü zaten. Ilk önce bebek görünmez boş kese görünür. Ayrıca hcg değerinin ikiz gebelikle alakası yok. Kişiden kişiye ve döllenme zamanına göre değişiyor. Merak etme sağlıklı bir gebeliktir insallah. Hayırlı olsun

Beta değerleri en az iki günde bir iki katı artması gerekiyormuş yüksek artış varsa bu da normal dedi benim doktorum. Beş haftayı geçince keseyi gördük biz canım beş haftanı doldurunca git istersen ama bebek görünmüyor. 7 haftalıkkende bebeği görmek için gel dedi doktorum
Şuan 3 haftamı doldurum doktorum 10 gün sonra gel dedi şimdi ben sana 2 gün sonra gel derim ama eğer keseyi göremezsek üzülürsün 10 gün sonra olsun garanti olsun dedi
Cvp için tşkler inşallah görürüm

Back
X