B Hcg Değerlerim

Canım benim adet gunumden 1 gün önce 4000di yaklaşık. 3 gün sonra da kese göründü zaten. Ilk önce bebek görünmez boş kese görünür. Ayrıca hcg değerinin ikiz gebelikle alakası yok. Kişiden kişiye ve döllenme zamanına göre değişiyor. Merak etme sağlıklı bir gebeliktir insallah. Hayırlı olsun
Evet benimde adet günümde 4079 du ama artık içim daha rahat doktorlar eğer artmazsa kork şuan sağlıklı bi gebelik diyorlar...
teşekkür ederm:KK15: sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :KK51:
Hcg ile cinsiyetin alakası varmı bazıları öyle diyor mercimeğinizin cinsiyeti nedir ? :eek:

Evet benimde adet günümde 4079 du ama artık içim daha rahat doktorlar eğer artmazsa kork şuan sağlıklı bi gebelik diyorlar...
teşekkür ederm:KK15: sizede hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :KK51:
Hcg ile cinsiyetin alakası varmı bazıları öyle diyor mercimeğinizin cinsiyeti nedir ? :eek:
Kız canım :KK48:pek ilgisi olmuyor ya inanki. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insallahhhh isteyen herkese nasip etsin:KK200:

Merhaba . Benim transferim 10 ocakta oldu . Ovitrelle vurulduktan 4.gün bhcgye baktırdım.92.94 çıktı. Hepsi iğneden mi sizce ne kafarı iğnedendir?

Back
X