beta hcg değerim 1881 kızlar pazartesi baktırdım. En son 22 nisanda hastalanmıştım ama testi yapan dktor 6 haftalıksın dedi nasıl oluyo anlamnadım :S çalıştığım için kontrole pazartesi gidicem yine ama çok merak ediyorum ( kimisi değerin normalden yüksek görünüyosa ikizdir dio kimisi mol gebeliktir dio lütfen yardımmmm. bu değer olayından da anlamıyorum ne yani bu 1881 ???
beta hcg değerim 1881 kızlar pazartesi baktırdım. En son 22 nisanda hastalanmıştım ama testi yapan dktor 6 haftalıksın dedi nasıl oluyo anlamnadım :S çalıştığım için kontrole pazartesi gidicem yine ama çok merak ediyorum ( kimisi değerin normalden yüksek görünüyosa ikizdir dio kimisi mol gebeliktir dio lütfen yardımmmm. bu değer olayından da anlamıyorum ne yani bu 1881 ???
canım doktora git keseni görür zaten ilk zamanlarda kseye göre hafta belirliyolar ultrasonda yazar haftan hiç karıştırma kafanı
hayırlı olsun bebeğinde sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben geçen perşembe evde test yaptım. Biri belirgin biri silik hafif çizgi çıkmıştı. Cuma doktora gittim tekrar test bile yapmadan ultrasondan rahim kalınlaşmasını gördü. Galiba hamileyim. Bu hafta tekrar kontrole çağırdı çünkü daha keseyi göremedik. ınşallah hamileyim. :)))
tşk ederim canım benim 6 gün geçti ozaman bir sonuç çıkar hadi bakalım hayırlısı inş. test yaptım evde 2 . çizgi çok silik çıktı ama belli oluyordu inanamadım inş. kanda net olarak çıkar allah tüm isteyen arkadaşlarıma meleğini nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq: