B hcg testi yumurtlamadan ne kadar sonra belli olur??

kubra_kbra

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
120
45
18
33
selam arkadaşlar adetime 7 gün var çok merak ediyorum şimdiden.kan testi yapsam belli olurmu yardım lütfen cok ihtiyacim var?? :((

Çok erken sanmıyorum adetinden önceki gün veya bir gün sonrası yap bosuna üzülme varsada çıkmaz çünkü

bazı arkadaşların açtığı konulara göz attım ve adetten 4 6 gun önce hamile olduklarını öğrendım acaba ben bi kac gün sonra kan testi yaptirsam ögrenebilirmuyim

3 4 gün daha bekle bence öyle değerlere göre olup olmadıgı anlaşılır inşaallah hamişsindir canım :) çok takma takınca reglide gecikiyor boşuna canım

Bir kızım var şimdi ikinciyi düşünüyorum kısmet bakLım Allah tez zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin canım

her ay hamileyim sanıyorum ama yine hüsran oluyo öyle çok istiyoruzki aslında hem üniversite okuyorum hem kpssye hazirlaniyorum hemde içimde bitmek tükenmek bilmeyen bebiş istegi..
arkadaşlarımın bebişleri sevmeye gidiyorum herzaman dua ediyorum benimde olsun diye..

Canim Allah en kisa zamanda hayirlisiyla bebegini kucağina almayi nasip etsin.şupheli ilişkiden 12 gun sonra kanda kesin cikar diye biliyorum ben.ama bana kalirsa BAT i bekle.okudum uzun süredir bekliyormussun bebişini ama lutfen sabir.surda 1 haftayi bekleyemeyenler 9 ay i nasil bekleyecek merak ediyorum:)

sol kasığım 2 gündür sancı gibi bi ağrı var bide sabahları baş dönmesi mide bulantısi oluyo bide göğüslerde siskinlik var o yuzden bukadar cok merak ediyorum ya

Back
X