B hcg testi yumurtlamadan ne kadar sonra belli olur??

sol kasığım 2 gündür sancı gibi bi ağrı var bide sabahları baş dönmesi mide bulantısi oluyo bide göğüslerde siskinlik var o yuzden bukadar cok merak ediyorum ya

canım ne güzel inşallah hamilesindir. benim de dün sol kasığım ağrıdı hafiften sevindim meğersem gaz sancısıymış :D başkada bir belirtim yok o yüzden umutlu değilim ama insan umut etmeden de duramıyor beklicem bakalım kısmet :)

bide bize sevindirse bu bebis esimdede bende dw bi problem yokmus ama biz psikolojik olarak kendimizi sıkıyoruz

selam arkadaşlar adetime 7 gün var çok merak ediyorum şimdiden.kan testi yapsam belli olurmu yardım lütfen cok ihtiyacim var?? :KK43:(
Merhaba canım. Ben de senin gibiyim. Cok merak ediyordum gün sayıyordum. Yumurtlamadan 6 gun sonra kan testi yaptım negatif çıktı. 4 gün sonra yani yumurtlamadan 10 gün sonra yaptım 63 çıktı. Yani diyeceğim bende yumurtlamadan 10 gün sonra belli oldu. Adetime 4 gün kala öğrendim böylelikle

bende pazartesiyi bekliycem ama beklemek cok zor senin adına cok sevindim canm allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin

canım moral bozukluğundan pek girmedim yok bebiş malesef hasta oldum :KK43:
umutlar yeni aya bebeğim yapacak bir şey yok.benim de salı günü bat test falan yapmadım ama yumurtlamaları kaçırdık diye ben de eylüle bağladım umutları.

umutlar yeni aya bebeğim yapacak bir şey yok.benim de salı günü bat test falan yapmadım ama yumurtlamaları kaçırdık diye ben de eylüle bağladım umutları.

hani hep diyorlar ya beklemediğim anda oldu diye inşallah seninde öyle olur canım :) umudunu keser gibi yap ama kesme :D bu ay bakalım yaa kısmet :)

hani hep diyorlar ya beklemediğim anda oldu diye inşallah seninde öyle olur canım :) umudunu keser gibi yap ama kesme :KK70: bu ay bakalım yaa kısmet :)
galiba tam de dediğini yapıyorum;)umudumu tamamen kessem inan foruma bile girmem .zaten bir şey yok derim ama yumurtlama hariç rutin ilişki oldu.geç yumurtlama denen şey ya da adete 2-3 kala hamile kaldım diyenleri duyunca acaba mı diyorum.benim belirti 0 ama hiç yok yani. akıntım tamamen kesildi hatta.sadece adetten önce karnım şişerdi bu ay şişmedi.acaba 9 ay boyunca şiş kalacağı için mi şişmedi bu ay:)

Back
X