B-hcg

Nese1627

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
59
13
8
34
İyi günler dün yani 25 ağustosta HCG 476 çıktı pıhtılaşma olduğu için iğneye başladım doktorum hafta gel keseye bakalım dedi haliyli bu değerde gözükmez.Bugun yani 26 ağustosta vitamin degerleeime tsh baktırmak için sağlık ocağına gittim HCG baktılar 544 çıktı normal mi yani 2 günde bir iki katı artması lazım ben 1 gün sonra vermiş oldum ona rağmen normal mi acaba ? Hep 2 günde bir verirdim ama bugünden sonra gidemem die bugün verdim

Aynı yerde mi Yaptırdıniz? Normalde sağlıklı bi gebelikte en az %60 70 artis beklenir ama yer aynıysa

1 gün sonra yaptjrmissiniz gayet normal bence . 2 gun sonra artış oluyor

Hayır dün özel hastanede yaptırdım bugün sağlık ocağında evet ama 2 günde bir öyle bir artış olması gerekmiyor mu
Artış olması lazım evet ama farklı yerde yaptırman da etkili olmuş olabilir

İyi günler dün yani 25 ağustosta HCG 476 çıktı pıhtılaşma olduğu için iğneye başladım doktorum hafta gel keseye bakalım dedi haliyli bu değerde gözükmez.Bugun yani 26 ağustosta vitamin degerleeime tsh baktırmak için sağlık ocağına gittim HCG baktılar 544 çıktı normal mi yani 2 günde bir iki katı artması lazım ben 1 gün sonra vermiş oldum ona rağmen normal mi acaba ? Hep 2 günde bir verirdim ama bugünden sonra gidemem die bugün verdim
25 ve 26 Ağustos da saat kaçta yaptırdığın bile önemli. Biri akşam biri sabah ise normal. 2 gün ara ile aynı saatler de vermen lazım :)

Back
X