B.k gibi hayatım var?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim. Mini etekli cümlen anlayamadım ama eğer doğru anladıysam bırak etekle gezmek isteyen etekle gezsin kapalı giyinmek isteyen kapalı giyinsin. Herkesin kendi tercihi kendi tarzı. Ama bir hayata son vermek bu kadar basit mi? Kendine bir meşgale bul. Sevdiğin şeyleri yap. Film izle, müzik dinle.. kendini geliştir. Harekete geç. Ama hayatına son vermeyi düşünme lütfen. Hiçkimsenin hayatı dört dörtlük değil. Ama mücadele ediyoruz bu hayatta. Kendine hedefler koy. Maddi durumun iyi değilse düşün hangi işi yapabilirsin ve bu yönde kendini geliştir. Sertifika al. Halk eğitim merkezlerinde ücretsiz bu tarz kurslar ve sertifika veriyorlar. Meslek edindirme kursları var. Yeterki iste.

Ayrıca gerçekten sürekli aklına ölüm geliyorsa yardım al. Psikolojik yardım alabilirsin. Çünkü hissettiğim kadarıyla psikolojin iyi değil. Psikolojik yardım almak da ayıp değil. Çok çok normal

Üniversite kazanmak, lisans bölümü bitirmek üstün zekayla zerre kadar ilgisi olmayan konular. Ben lisans mezunuyum hiçte üstün zekalı falan değilim, gayette çalıştım ve başardım. Çalışmasam bi halt olmazdım. Azimli karakter nasıl genetik olabiliyor? Çok titiz iki anne babanın çocuğu da çok titiz olur demek gibi bir şey bu. Azim gayette hırsla ve istekle olur.
Burada hiçbir kadının durup dururken benim iq'um düşük açık olduğum için, etek giydiğim için saldırıya uğruyorum bu benim ezikliğim diye konu açtığını görmedim. Tam tersi bacaklarımıza kadın görmemiş gibi bakan dayılara haddini bildiriyoruz, istismara uğrayan kadın için bile bu ülkede etek giyilmiş dendi yine bu kadar dramatize edilmedi, aslan gibi kendimizi savunduk.
Milletin giyimini bahane etmeyin
Ya kız diyor ya ben gerizekalıyım diye niye uğraşıyorsunuz hala zaten bunu diyerek yazdığınız her cümleyi ekarte etmiş 😂

Öncelikle merhabalar herkese (bu cümleden nefret ederim ama girişte boşluk olmasın diye yazıyorum.)

Berbat bir hayatım var ki işin kötü olanı bu iyi hali. İleride çok ama çok daha kötüye gideceğini biliyorum.

Her gün baş ağrılarıyla, eklem ağrılarıyla, elektriklenmelerle, çatladı çatlayacak bir kafayla yaşıyorum.

Kaç yaşına geldim hala tek bir arkadaşım yok. İletişim ve ağır zeka özürlüyüm. Düşük IQ'luyum. Kognitif kapasitelerim çok yetersiz, daima kendi kendime saçma hayallere dalıyorum.

Bugüne kadar hayatımı değiştirmek için en az 200 defa karar almışımdır. Kimi 2 ayda bitti kimi 2 saatte. Olmuyor. Gelişemiyorum. Ben öyle biri değilim. Çok yoruluyorum. Bana kimse şöyle yap, böyle yap demesin. Eski konularım dolu... Ben fabrikasyon üretim hatasıyım. Yaş 26, elde avuçta bir vasıf yok. Sürünüyorum resmen.

Dışarıya çıkıyorum her tarafta mini etekliler, mini elbiseliler... Düşmanlaştırma ve yabancılaştırma tam gaz ve çok yaygın. Biz kapalı gezmeye korkuyoruz, bu nasıl adalet anlamadım.

Her gece rüyalarımda intihar ettiğimi görüyorum. Akıbetimin nereye gittiği o kadar belli ki... İntihar edebilmem iyi senaryo sonu bu arada. Ona da karar veremeyip hayatta sıkışıp kalmak daha da kötü.

2.5 seneden beri anonim bir forumda hayat hakkında ağlıyor ve başkalarının yaşamına imreniyorsanız b.ka battığınızı çok iyi anlıyorsunuz!
yaşadiginiz şeyler icin üzgünüm ama.. kapali niye gezmeye korkuyorsunuz ki.bende kapali bir bayanim gayette güzel geziyorum .konunuzla mini etekli mini elbiselileri anlayamadim sizin ruh sagliginizla onunla ne alakasi var herkes nasil gezmek isterse öyle gezer .kimse size karişamaz kimse acik bir bayana karişamam herkes özgür .ben özgürce gezebiliyorum

Yazım şekliniz şu sıralar iyice artan 'incel' erkeklere aşırı benziyor. Onlar da bir şeyleri kendilerine hak görüyorlar ve bunun için uğraşmak yerine hak gördükleri şeye sahip insanlara nefret kusuyorlar.
Kendinizce eksikleriniz olabilir zaten kimse mükkemel değil. Çevremde hiç çaba göstermeden çok başarılı olan insanlar oldu. Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Ama her insanın yolu ayrı. Komplekslerinizden sıyrılıp kendinize daha çok odaklanın. Nefretle kendinizi diğer insanlardan uzaklastirmak yerine yeni insanlar tanıyın. Belki de diğer insanları düşmanlaştiran ve yabancılaştıran sizsiniz.
Yaşadığınız sağlık problemlerini de bu psikolojik durumunuza bağlıyorum. Bence kendiniz için hemen aksiyon almalisınız. Hayatınızda bir şeyler değişmeli ve buna anca siz karar verebilirsiniz.

Ay deli herhalde 🤣

Anlatım bozukluğu paragraf sorusu gibi olmuş konu. Ne alaka ya diye okuyorsunuz 😅

Neyi dilersen o gelir. Sende onu bulmuş gibi duruyorsun. Bence söylemleri düzeltmek önemli.

Mesela daha konunun başında merhaba arkadaşlar kısmından rahatsızlık belirtmissiniz. Oysa benim en sevdiğim şeydir birilerine merhaba demek. Yolda oturup gelene geçene bile merhaba diyebilecek bir potansiyelim var. Bunu oluşturan da sizsiniz. Çünkü birileri bana merhaba dediğinde mutlu oluyorum demek ki siz mutsuz oluyorsunuz. Merhaba denmesinden bile rahatsız duyan kimse sonrasında giyimden duyduğu rahatsızlığı dile getirmiş. Oldukca hadsiz bir şekilde.
Tesettürlü ve çok mutlu biriyim. Çok samimi mini etek giyen arkadaşlarım var. Kız çok yakışmış diyorum. O da benim eşarbımi filan yakistiriyor.

Ay bu konu ne ya. 🤣

Ne güzel. Biz paspas olmaya gelmişiz zaten hayata. Bu hayatta kasa hileli, sistemin avantajları hep bir tarafa akıyor. Bizim gibi "loser" doğduysan da "winner"lara ağzı açık ayran budalası gibi bakakalıyorsun. Sırp-Boşnak ve İsrail-Filistin gibi tarihi olayları ve anlaşmazlıkları da hatırlamadım değil. Sadece bu postta değil özellikle son günlerde...
Mağduriyetleri bitmiyorduuu.. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde sizin gibi vatandaşların en rahat olduğu dönemdeyiz, ama yine yetmiyor yine yetmiyor hep mağdursunuz hep.

Yazdıklarımı hiç anlamamışsınız ki... Üstün zekalı ve genetik olarak azimli-çalışkan karakter yapısına sahip kişileri örnek gösteriyorsunuz. Onlar zeki/çalışkan/iradeli olmayı seçmedi; ben de ahmak/tembel/iradesiz olmayı seçmedim. Bunlar genetik, sonradan kazanılabilen karakter özellikleri değil; bunun böyle olduğunun en büyük kanıtı da benim, o kadar karar verdim, uğraştım kendi kişiliğimi değiştiremedim. Siz zar atmışsınız düşeş gelmiş biz atmışız hep yek gelmiş. Bununla övünüyorsunuz. Övünürseniz övünün artık ezikliği kabullendim ama saçma geliyor tamamen tesadüfi bir şeyle övünmek. Toplumda ve insan psikolojisinde "prezentabl kişi" dediğinizde sizin fenotipinizi gösterirler, beni değil. O yüzden paspasım. Bunu da kafamıza vura vura öğretti toplum sağ olsun. Buraya yıllardır yazma sebebim zaten çok yalnız ve başarısız olmak, başka bir şey değil. Çok da önemsemiyorum o yüzden.
Konunuza ilk yazdığım cevap aşağı yukarı şu idi: “40’ına gelmiş bir kadın olarak kusura bakmazsanız random gülüyorum: djdjsjansnsnsnanan” Sonra sildim. İyi ki silmişim, bu mesajınız vesilesiyle bir kere daha random gülebilirim: hlgkrjwnqmfştleksndnsnsnsndjdjdjdndn 😂 Bu mesajdan sonra gerçekten söylüyorum: gerçekten bir paspassınız, sizden bi yol olmaz! Mağduru oynamak, kurban mentalitesine girmek çok kolay çünkü, bir şeyler değiştirmek için çaba harcamak gerekiyor. Ay valla siz ezilmeye, ben de mutlu, başarılı, ortalamanın üzerinde gelirli ve sosyal olup, dünyevi zevkleri imkanlarım doğrultusunda tatmaya devam! Hatta şimdi mini eteğimi giyip kulübe “mid-week party”ye gideceğim, iki gibi döneriz herhalde. 💃🏼🕺💃🏼🕺
Dayanamayacağım buna bende cevap vereceğim. Hanımefendi yorumda anlatılan kişilerin üstün zekalı olduğunu nereden çıkardınız? Anlatılan kişiler hedefleri olan, azimli kişiler. Hanımefendinin anlatmak istediği köyde okuma yazma bile bilmeyen ebeveynlerin yanından çıkmış olmaları. Amaaan kaderimiz buymuş demeden didinmiş olmaları.
Ayrıca rica ediyorum şu dışarıda kapalı gezmekten korkma olayı için yapılan yorumlara da cevap verin. Özellikle sormuştum şort giyen kadınlar gibi tanımadığınız kişilerden sokakta yumruk falan mı yiyorsunuz diye?
Çok teşekkür ediyorum her bir kelimenize ama keşke zahmet etmeseymişiz ikimiz de 🤷🏼‍♀️
Üstün zekalı olmasalar başaramazlar çünkü. Çoban çocuk ÖSS birincisi oldu haberleri gibi bu. Binlerce çoban arasından neden o birinci? Çünkü kafa basıyor. Bu da genetik. Yok kafası basmıyor ama çok çalışıp birinci oldu demeyin. Azimli karakter de genetik, sonradan kazanılmıyor. Ben bizzat kanıtıyım diyorum.

İkinciye de rica ettiğin için cevap veriyorum, bu bir nebze olumlu çünkü genelde o taraftan bu tarafa emir veriliyor rica değil. Google adında bir arama motoru var, oraya "başörtülü/çarşaflı kadına saldırı" yazıp aratın. Sonra bir de "şortlu/mini etekli kadına saldırı" yazıp aratın. Arada en az 100 kat fark yoksa ben de insan değilim. Şimdi bunu yazdım diye de beni banlarlar. Dedim ya sistem bir tarafa meyilli işliyor diye. :) Ne yapalım kabul ettik artık ezikliğimizi.
Elimde bu soruya cevap verecek bir API olabilir ama mükerrer sonuçları ne derece eler bilmiyorum. Eğer varsa yarın laboratuvarıma gider gitmez sonuçları bu mesajı alıntılayarak yazacağım. Eğer bu nefret söylemiyle banlanmazsanız girer okursunuz.

Öncelikle merhabalar herkese (bu cümleden nefret ederim ama girişte boşluk olmasın diye yazıyorum.)

Berbat bir hayatım var ki işin kötü olanı bu iyi hali. İleride çok ama çok daha kötüye gideceğini biliyorum.

Her gün baş ağrılarıyla, eklem ağrılarıyla, elektriklenmelerle, çatladı çatlayacak bir kafayla yaşıyorum.

Kaç yaşına geldim hala tek bir arkadaşım yok. İletişim ve ağır zeka özürlüyüm. Düşük IQ'luyum. Kognitif kapasitelerim çok yetersiz, daima kendi kendime saçma hayallere dalıyorum.

Bugüne kadar hayatımı değiştirmek için en az 200 defa karar almışımdır. Kimi 2 ayda bitti kimi 2 saatte. Olmuyor. Gelişemiyorum. Ben öyle biri değilim. Çok yoruluyorum. Bana kimse şöyle yap, böyle yap demesin. Eski konularım dolu... Ben fabrikasyon üretim hatasıyım. Yaş 26, elde avuçta bir vasıf yok. Sürünüyorum resmen.

Dışarıya çıkıyorum her tarafta mini etekliler, mini elbiseliler... Düşmanlaştırma ve yabancılaştırma tam gaz ve çok yaygın. Biz kapalı gezmeye korkuyoruz, bu nasıl adalet anlamadım.

Her gece rüyalarımda intihar ettiğimi görüyorum. Akıbetimin nereye gittiği o kadar belli ki... İntihar edebilmem iyi senaryo sonu bu arada. Ona da karar veremeyip hayatta sıkışıp kalmak daha da kötü.

2.5 seneden beri anonim bir forumda hayat hakkında ağlıyor ve başkalarının yaşamına imreniyorsanız b.ka battığınızı çok iyi anlıyorsunuz!

Iyide hayatının b.k olmasıyla mini emeklilerin yada kapalıların ne günahı var ki Hiç alakasız bir şeyi araya niye sıkıştırdınız

bir kaç yorumunu okudum ne tuhaf açıklamaların var senin hiç böylesini görmedim

İfade özgürlüğü var ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem.” İdi Amin, Uganda'nın Diktatör Devlet Başkanı

Burada yaşıyoruz maalesef...
İnşallah banlanmam ama kapalı kesim ifade özgürlüğü yaşıyorsa ben uzayda falan yaşıyorum herhalde 🤣 hayır yani anneciğimde tesettürlü birlikte takılıyoruz, Mevlüde de gidiyoruz avmlerede tatile. Bilmesek yeriz.

Ya kız diyor ya ben gerizekalıyım diye niye uğraşıyorsunuz hala zaten bunu diyerek yazdığınız her cümleyi ekarte etmiş 😂
Gerçekten o kadar doğru bir yorum ki 😂😂 bende lisans bitirdim genetik olarak üstün zekalıyım artık konu sahibiyle huhatam olmam 😎😂

Bu konu çok başka yerlere gidiyor, olay aslında ne tesettürlü ne mini etekli olmak, birinin başkasını ezmesi de değil, başka bir konusunda açıkça yazmış, mevzu kendisini sevmemek, sevmediği için acımak ve bunun öfkesini başka insanları “çok modernler” “mini etekliler” “sistem size işliyor“ gibi ötekileştirerek çıkarmak.

Siz kendinize acırsanız başkalarının değer vermesini bekleyemezsiniz.

Kendimi hiç sevmedim, toplumu da hiç sevmedim, dünyayı da hiç sevmedim. Keşke hiç doğmasaydım ama doğacaksam da başka biri olarak doğsaydım.
Size soruyorum çok modernler,

Yorumlar da patlamaya hazır bomba gibi olduğundan en iyisi konuyu yorumlara kapatalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X