- 3 Şubat 2018
- 6.637
- 25.388
- 548
- 28
- Konu Sahibi halesss_97
Konu nasıl bir anda mini eteğe geldi anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne giyersem giyeyim şeker kız candy etiketinden kurtulamıyorumSiz niye kapalı gezmekten korkuyorsunuz ya hdhdhd, bu kadar gözünüz kaldıysa siz de açılın siz de giyin minileri. Siz onların çektiği dikkati, gördüğü ilgiyi biraz kıskanmışsınız ama öyle bişey de yok halbuki. Kapalılar da isteyince gayet çarpıcı bir tarz yapabiliyor, o minililerden daha cazibeli olabiliyorlar. Aura meselesi, biraz endam da olacak tabi.
O kadar şey yazdınız ama yorumların yüzde doksanı buraya gelecekDışarıya çıkıyorum her tarafta mini etekliler, mini elbiseliler... Düşmanlaştırma ve yabancılaştırma tam gaz ve çok yaygın. Biz kapalı gezmeye korkuyoruz, bu nasıl adalet anlamadım.
Dışarıya çıkıyorum her tarafta mini etekliler, mini elbiseliler... Düşmanlaştırma ve yabancılaştırma tam gaz ve çok yaygın. Biz kapalı gezmeye korkuyoruz, bu nasıl adalet anlamadım.
Normal? Bu kafada olduğu için yaşadığı hayat o zaten. Fesat insan=mutsuz ve yalnız insan.O kadar şey yazdınız ama yorumların yüzde doksanı buraya gelecek![]()
O kadar şey yazdınız ama yorumların yüzde doksanı buraya gelecek![]()
“İfade özgürlüğü var ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem.” İdi Amin, Uganda'nın Diktatör Devlet BaşkanıO kadar şey yazdınız ama yorumların yüzde doksanı buraya gelecek![]()
İfade özgürlüğü ne zamandan beri başka insanların giyimlerini dile dolamak oldu? Tersi eleştirilsin bakalım nasıl koparıyorsunuz kıyametleri!“İfade özgürlüğü var ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem.” İdi Amin, Uganda'nın Diktatör Devlet Başkanı
Burada yaşıyoruz maalesef...
“İfade özgürlüğü var ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem.” İdi Amin, Uganda'nın Diktatör Devlet Başkanı
Öncelikle merhabalar herkese (bu cümleden nefret ederim ama girişte boşluk olmasın diye yazıyorum.)
Berbat bir hayatım var ki işin kötü olanı bu iyi hali. İleride çok ama çok daha kötüye gideceğini biliyorum.
Her gün baş ağrılarıyla, eklem ağrılarıyla, elektriklenmelerle, çatladı çatlayacak bir kafayla yaşıyorum.
Kaç yaşına geldim hala tek bir arkadaşım yok. İletişim ve ağır zeka özürlüyüm. Düşük IQ'luyum. Kognitif kapasitelerim çok yetersiz, daima kendi kendime saçma hayallere dalıyorum.
Bugüne kadar hayatımı değiştirmek için en az 200 defa karar almışımdır. Kimi 2 ayda bitti kimi 2 saatte. Olmuyor. Gelişemiyorum. Ben öyle biri değilim. Çok yoruluyorum. Bana kimse şöyle yap, böyle yap demesin. Eski konularım dolu... Ben fabrikasyon üretim hatasıyım. Yaş 26, elde avuçta bir vasıf yok. Sürünüyorum resmen.
Dışarıya çıkıyorum her tarafta mini etekliler, mini elbiseliler... Düşmanlaştırma ve yabancılaştırma tam gaz ve çok yaygın. Biz kapalı gezmeye korkuyoruz, bu nasıl adalet anlamadım.
Her gece rüyalarımda intihar ettiğimi görüyorum. Akıbetimin nereye gittiği o kadar belli ki... İntihar edebilmem iyi senaryo sonu bu arada. Ona da karar veremeyip hayatta sıkışıp kalmak daha da kötü.
2.5 seneden beri anonim bir forumda hayat hakkında ağlıyor ve başkalarının yaşamına imreniyorsanız b.ka battığınızı çok iyi anlıyorsunuz!
Bi sn Google’dan ifade özgürlüğü hakkında özlü söz bulup geliyorum.“İfade özgürlüğü var ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem.” İdi Amin, Uganda'nın Diktatör Devlet Başkanı
Ben sana hak verdim kendin konusunda. Bunu ifade özgürlüğü sandığına göre söylenecek pek bir şey yok“İfade özgürlüğü var ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem.” İdi Amin, Uganda'nın Diktatör Devlet Başkanı
Bırak Allah aşkına ya. İfade özgürlüğü yok diyip mini etek giyenlere sallıyorsun. Belli ki zorla kapatılmışsın, içinde uhde kalmış açıklık. Bütün mutsuzluğunun sebebi bu.“İfade özgürlüğü var ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem.” İdi Amin, Uganda'nın Diktatör Devlet Başkanı
İçten içe mini etek giyenlerin başına bir şey gelmesini veya bundan korkmalarını istemek ne zamandan beri ifade özgürlüğü oldu ya“İfade özgürlüğü var ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem.” İdi Amin, Uganda'nın Diktatör Devlet Başkanı