- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Truman Show
-
Kerastase ürünlerini çok duydum denemeyi düşünüyorum. Benim saçlarımdaki yıpranma boyadan değil ısı işlemi görmesinden. Teşekkür ederim tavsiyeniz için :)Makyajkolik13
Evet onu okudum ben de internette, sıvı olanlardan uzak durmak lazımmış. Gratis'e gittiğimde hem yağa hem de pantene bakacağım. Şimdilik saçıma sadece elma sirkesi kullanıyorum iyi geldiğini fark ediyorum. Ama yağa ihtiyacı var saçımın çok kuru çünkü.Zaten bahsettiğim pantenin 3 serisi var ısıya karşı onarım için de kremi mevcut. Denemekte fayda var :)
Hindistan cevizi yağı olarak da marka sormuşsun ben gratisten alıyorum orada yağların olduğu bölümde satılıyor betaz donuk bir şekilde cam şişede. Sıvı halde olanı kullanma onlar karışım yağlardan elde ediliyor. Donuk şekilde olanı aldığında kaloriferin üstünde ya da sıcak su koyduğun bir kabın içerisinde çözdürebilirsin :)
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler Gratis'e gidince ilk iş ona bakarım :)ben hindistan cevizi yağından müthiş memnun kaldım :)
saf zeytin yağı ile karıştırıp kullanıyorum
bazen tek başına kullanıyorum
ben gratisten 28 tl gibi bir fiyata aldım kavonozda katı şeklinde oluyor hatta yemeklerde bile kullanılabilir diyor ama denemeye cesaret edemedim henüz
kullanmaya başladıkça bana hak vericeksiniz :)Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler Gratis'e gidince ilk iş ona bakarım :)
Cilde de çok iyi geldiği döyleniyor.kullanmaya başladıkça bana hak vericeksiniz :)
saçım haricinde
makyajdan önce nemlendirici niyetine
duş sonrası saçıma bir cimdik nemlendirici niyetine
dirseklerime ayak topuklarıma dudaklarıma ara sıra göz çevreme koltuk altıma sürüyorum
katı olduğu için biraz alıyorum elimde ısıtıp dipten uca sürüp bekletiyorum ne kadar bekletebilirsem bazen yarım saat bazen geceden sabaha kadarCilde de çok iyi geldiği döyleniyor.
Saçınıza duştan sonra kullanmanız haricinde nasıl kullanıyorsunuz?
Çok teşekkür ederim açıklamanız için.katı olduğu için biraz alıyorum elimde ısıtıp dipten uca sürüp bekletiyorum ne kadar bekletebilirsem bazen yarım saat bazen geceden sabaha kadar
ara sıra da bir miktar cam kavona koyup biraz zeytin yağı ile benmari usulü eritip tüm saçıma ve diplerime ılık bir şekilde yediriyorum.
dax ı saç diplerime sürüp saç boylarına hindistan cevizi yağı sürüyorum bu şekilde dönüşümlü kullanıyorum
saç uzatma yöntemleri topiğinde konum var gelişmeleri ordan takip edebilirsin canım
Çok teşekkür ederim açıklamanız için.
Konunuza geleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?