B12 dodex ampul

TEB2009

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
86
17
8
40
Gebelikte b12 dedox ampulu içerek kullanan varmı arkadaşlar doktorum reçeteye kırıp içilecek yazmış baya teretdüt ettim içilirmi bi yanlışlıkmı var acaba die

Son düzenleme:
bana da oyle onerdı ekmekle yutuver falan dedı ben iğrendıgım ıcın reddettım. yıllardır duzenlı ıgne olurum zaten. b12 azaldıgı gıbı tekrar ıgne verıcek. ama benım muthıs dusuktü o yuzden demıs olabılır oyle.. emilim degısıyor dıye bılıyorum. bı kadın dogum dr una danıs oyle kullan. ılla ıcılecekse o desın bari:)

Gebelikte b12 dedox ampulu içerek kullanan varmı arkadaşlar doktorum reçeteye krıp içilecek yazmış baya teretdüt ettim içilirmi bi yanlışlıkmı var acaba die
Benim vucudum üretmedigi icin devamli dodex olurum.
Kırılıp içilebileceğini ilk kez okuyorum. Demek bu şekilde de kullanılıyor.

Dil alti fis fis alın cok etkili. Haftada iki kere dil atina bir fıs sıkıp 45 saniye bekleyip yutuyorsunuz. Deger kaybetmeden ve hemen vucuda geçiyor.

bana da oyle onerdı ekmekle yutuver falan dedı ben iğrendıgım ıcın reddettım. yıllardır duzenlı ıgne olurum zaten. b12 azaldıgı gıbı tekrar ıgne verıcek. ama benım muthıs dusuktü o yuzden demıs olabılır oyle.. emilim degısıyor dıye bılıyorum. bı kadın dogum dr una danıs oyle kullan. ılla ıcılecekse o desın bari:)
Zaten yazan kadın doğum doktorum ama ben hiç duymayınca içildiğini bide gebelik olunca korktum yanlışlık falan olabilirmi die kararsız kaldım

Back
X