- 16 Ocak 2022
- 1.268
- 505
- 73
- 29
- Konu Sahibi DilekHanim
Hanımlar B12 eksikliği olup hamile kalan var mı acaba bu benim hamile kalmama engel mi oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hap kullaniyordum ama bana yan etki yaptı sanırım 10 gün falan içtikten sonra bırakmıştım hap kullanamıyorum öyle bir sıkıntım var doktorda yiyeceklerle artırmaya calis biraz bakalım dedi olmadi ilaca devamİğne ya da hap kullanmıyor musunuz?
Benimde B12 eksikliğim var yumurta kalitesini azda olsa etkiliyomuş ama gebeliğe engel değilmiş doktorum öyle demişti bunun için iğne ya da hap kullanıyo musunuzHanımlar B12 eksikliği olup hamile kalan var mı acaba bu benim hamile kalmama engel mi oluyor![]()
Kullaniyordum bıraktım baş dönmesi yaptı bende ne kadar eksik acaba sizinBenimde B12 eksikliğim var yumurta kalitesini azda olsa etkiliyomuş ama gebeliğe engel değilmiş doktorum öyle demişti bunun için iğne ya da hap kullanıyo musunuz
Normal değer en aşağı 200 olmalı ama benimki 83 çıkmıştıKullaniyordum bıraktım baş dönmesi yaptı bende ne kadar eksik acaba sizin
O zaman iğne kullanın. Benim de çok düşüktü iğneyle toparlandı.Hap kullaniyordum ama bana yan etki yaptı sanırım 10 gün falan içtikten sonra bırakmıştım hap kullanamıyorum öyle bir sıkıntım var doktorda yiyeceklerle artırmaya calis biraz bakalım dedi olmadi ilaca devam
Yok okadar düşük değil benim ki en son baktirdigimda 204 tuNormal değer en aşağı 200 olmalı ama benimki 83 çıkmıştı
Hamile kalmadan önce kullandınız yaniO zaman iğne kullanın. Benim de çok düşüktü iğneyle toparlandı.
O değer gayet iyi değil mi zaten referans aralığı 200 nasıl düşük deniliyoYok okadar düşük değil benim ki en son baktirdigimda 204 tu
Yaptırdığım hastanede 211 di alt sınırO değer gayet iyi değil mi zaten referans aralığı 200 nasıl düşük deniliyo
Siz ne kullandınız yükseltmek içinO değer gayet iyi değil mi zaten referans aralığı 200 nasıl düşük deniliyo
Daha önceden de düşüktü iğne kullanmıştım yükselmişti simdide iğne kullanıyorum benim değerim sizinkine bakılınca dipte olduğu için hap etki etmez zaten doktorda hapla düzelmez iğne kullanman gerek demişti sizde biraz internetten araştırın yiyeceklerle yükselir büyük bi ihtimalle hap kullanamıyosanızSiz ne kullandınız yükseltmek için
Evet kullandım bir süreHamile kalmadan önce kullandınız yani
3 ay oldu zaten tahlil yaptırmayali tekrar yaptricam inşallah yükselmiştirDaha önceden de düşüktü iğne kullanmıştım yükselmişti simdide iğne kullanıyorum benim değerim sizinkine bakılınca dipte olduğu için hap etki etmez zaten doktorda hapla düzelmez iğne kullanman gerek demişti sizde biraz internetten araştırın yiyeceklerle yükselir büyük bi ihtimalle hap kullanamıyosanız![]()
İnşallah ama stres yapmayın sizin değerinize düşük bile denilemez bence3 ay oldu zaten tahlil yaptırmayali tekrar yaptricam inşallah yükselmiştir
Ben de yumurta yemeye çalıyorum normalde hiç sevmemBenim B12 m 495, haftada uc dort defa iki organik yumurta yerim kahvaltida ona bagliyorum
İnşallah düşüklüğüne takilmiyorum ama hamilelik söz konusu olunca düşünüyor insanİnşallah ama stres yapmayın sizin değerinize düşük bile denilemez benceiçiniz rahat olsun
Tiroid yüksekliği engel diye biliyorum benim yüksekti doktor bunu düşürmeden hamile kalamazsın demişti onada baktırdınız mı hormon testi hsg falan bunlar yapıldı mıİnşallah düşüklüğüne takilmiyorum ama hamilelik söz konusu olunca düşünüyor insan