B12 eksikliği

bykgulben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
76
94
3
30
Kızlar merhaba 17+5 günlük hamileyim oğlum olacak nasipse. Bugün kandeğerim b12 139 çıktı sınır 187 miş. Ayrıca hareketleri hala hissetmiyorum seğirme gibi oluyor ama 2 3 günde bir hissedersem işte oda saniyelik ne zaman hissederim acaba ilk gebeliğim..

Merhaba bendede b12 dusuk cikti canim dr igne verdi 10 ampul. Ben 18.haftada hissetmeye basladim hareketleri ama cok hafif

20. Haftaya kadar hissetmeyebilirsin b12 eksikligi icinde igne veriyo doktor aylik haftalik ve gunluk olarak sanirim sirayla kullanliyo.

ben 19. hafta da hissetmeye başladım ama genelde akşamları. doktorum 22. haftaya kadar hissedemeyebilirsin dedi.

Kızlar doktorum bana ilaca başlattı. İnşallah yükselir benimde . Hareketler başladığı zaman hergün düzenli mi olacak

Kızlar doktorum bana ilaca başlattı. İnşallah yükselir benimde . Hareketler başladığı zaman hergün düzenli mi olacak
birkere hissettikten sonra her gün hissediyorsun zaten ama ben gün içinde çok çok hissetmiyorum belki hareket halinde olduğum için. Ama akşam oturduğumda daha çok hissediyorum. İlacın faydası olur canım

İnşallah canım çok sağol bakalım bende hareketleri bekliyorum sabırsızlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…