Bebek Beslenmesi B12 vitamin eksikligi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

serda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
523
62
28
42
Kizlar bebegim 9 aylik ek gidaya gecemedik arada bir yogurt yada elma rendesi bazen tarhana yuyor gunde bir ogun yiyor vitamin degerleri cokndusuk cikti saglik ocagi hemsiresi igne vurulmali dedi 120 olmasi gerekirken 50nin altinda cok dusuk dedi dr a goturdum dr ben o igneyi yazmiyorum dedi bebek ic8n yakici ek gidaya gecin dedi bu durumubyasayan varmi

Kizlar bebegim 9 aylik ek gidaya gecemedik arada bir yogurt yada elma rendesi bazen tarhana yuyor gunde bir ogun yiyor vitamin degerleri cokndusuk cikti saglik ocagi hemsiresi igne vurulmali dedi 120 olmasi gerekirken 50nin altinda cok dusuk dedi dr a goturdum dr ben o igneyi yazmiyorum dedi bebek ic8n yakici ek gidaya gecin dedi bu durumubyasayan varmi

Bence bir an önce ek gıdaya gecmenız gerekıyor 9 aylık bebek kıyma tavuk balık vs yemesı lazım. Meyve sebze yogurt vs zaten çoktan yer. Ek gıdayı arttırın bence.

Bebegınız cevız pekmez vs de verın bence alerjısı falan yoksa

Bebegınız cevız pekmez vs de verın bence alerjısı falan yoksa
3 igne vurulduk igneler alerji yapti 1100 e yukselmis fazla dedi dr biraktik igneyisimdide hayvansalgifa veremiyorum sebze corbadi icmiyorbi tek tarhana iciyor biskuvimeyva yiyor

O zamam tarhananın içine sebze ya da şehriye falan katabilirsiniz. Sebze öorbalarına agırlıkvetin.

Back
X