Baba evim(alıntı)

mehtap51

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
801
8
621
45
Niğde
baba evindeyim ama misafirim artık.annem gözyaşlarını saklıyor, usul usul ağlıyor.babamın yüzü gülse de içi kan ağlıyor.misafirim artık.eşyalar kutulara yerleşiyor.odam halen gideceğimi kabullenemiyor.sayılı gün kaldı taşınmama.ne zaman ki taşınma aracı kapının önüne gelecek,bu oda tamamen boşalacak.işte o an ıssız kalacak.odamında ağladığını hissedeceğim.gidiyorum ben.başka yuvanın dişi kuşu olmaya.çok özliycem burayı.burada gülmeyi burada ağlamayı..gidiyorum ben.düzenini kendimizin belirlediği koskoca eve.orada ben yokum biz varız.artık iki kişi için yaşayacağım.içim acıyor belli etmesemde koyuyor bana gidişim.gelin oluyorum ben...hem ağlarım hem de giderim gibisinden.bende senin gibi olacam anne.evimin annesi olmaya gidiyorum.gitmeme az kaldı.her şeyi çok özliycem.hoşçakal odam, hoşçakal çocukluğum.HOŞÇAKAL BABA EVİM...
Bu yazı alıntıdır.evlenirken hissedilen ler çok güzel aktarılmış.

ay fena oldum gözlerim doldu :(
çok doğru ama eskiler boşa dememiş. gelin hem ağlar hem gider, diye...
hayat işte, bişey bitmeden ötekini başlatamıyosun.
eskiden ekmek teknesi diye bir dizi vardı, orada kızları evlenecekti anne ağlıyodu, baba geldi, ağlama hanım, dedi. kızımız gitsinki sonra gelsinler hep beraber çoluk çocuk :)

hepimiz aynı duyguları yaşadık.denildiği gibi hem ağladık hem gittik.evlenirken karmaşık duygular yaşanıyor.sevdiğinle olacağın için mutluyken aileden ayrı olmakta koyuyor insana.

banada cok dokunuyor ve çok zor geliyor gercekten zamanla gecıyor mu acaba herseye alısıldıgı gıbı buna da alışıp birgun kendı evını ozleyıp orda mısafır gıbı hıssedıyormusun kendını:(
ah odam cocucuklugum genclıgım herşeyım cok ozlıcem senı..

banada cok dokunuyor ve çok zor geliyor gercekten zamanla gecıyor mu acaba herseye alısıldıgı gıbı buna da alışıp birgun kendı evını ozleyıp orda mısafır gıbı hıssedıyormusun kendını:(
ah odam cocucuklugum genclıgım herşeyım cok ozlıcem senı..

insan nelere alışmıyor ki... öyle alışacaksın ki kendi düzenine, evine, kendin bile şaşıracaksın :)

baba evindeyim ama misafirim artık.annem gözyaşlarını saklıyor, usul usul ağlıyor.babamın yüzü gülse de içi kan ağlıyor.misafirim artık.eşyalar kutulara yerleşiyor.odam halen gideceğimi kabullenemiyor.sayılı gün kaldı taşınmama.ne zaman ki taşınma aracı kapının önüne gelecek,bu oda tamamen boşalacak.işte o an ıssız kalacak.odamında ağladığını hissedeceğim.gidiyorum ben.başka yuvanın dişi kuşu olmaya.çok özliycem burayı.burada gülmeyi burada ağlamayı..gidiyorum ben.düzenini kendimizin belirlediği koskoca eve.orada ben yokum biz varız.artık iki kişi için yaşayacağım.içim acıyor belli etmesemde koyuyor bana gidişim.gelin oluyorum ben...hem ağlarım hem de giderim gibisinden.bende senin gibi olacam anne.evimin annesi olmaya gidiyorum.gitmeme az kaldı.her şeyi çok özliycem.hoşçakal odam, hoşçakal çocukluğum.HOŞÇAKAL BABA EVİM...
Bu yazı alıntıdır.evlenirken hissedilen ler çok güzel aktarılmış.

ben o duyguyu cok iyi biliyorum canım 1.5 sene oldu evleneli ama hala gözlerim dolar her fırsatta.annemde ağlar benle :43::43:

alışsan iyi olur ne diyeyim:50:

Back
X