• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşçakal baba evim.. :(

baba evimdeyim ama ...'' misafirim '' artık !!
Annem gözyaşlarını saklıyor benden, usul usul ağlıyor.
Babamın yüzü gülsede, içi kan ağlıyor....:(
misafirim artık.. eşyalar kutulara yerleşti..
odam hala gideceğimi kabullenemiyor...
sayılı gün kaldı taşınmama... ne zamanki taşıma aracı kapımın önüne gelecek..
bu oda tamamen boşalacak..
İşte o an ıssız kalacak... odamında ağladığını hissedeceğim..
gidiyorum ben başka yuvanın dişi kuşu olmaya..
çook özliycem burayı..burda gülmeyi....burda ağlamayı....
gidiyorum BEN.....
düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve... hayata mutluluğa....
orada ''BEN'' yokum...'BİZ' varız...
artık iki kişi için yaşıyacağım..
içim acıyor belli etmesemde üzüyor beni gidişim...
gelin oluyorum ben.... HEM AĞLARIM HEM GİDERİM..gibisinden..........
bende senin gibi olucam ANNE..... evimin annesi olmaya gidiyorum....
gitmeme sayılı günler kaldı..herşeyi çok özlüycem..
ANNE terliklerini giy diye bana bağırmanıda...
BABA kızım kahvaltı hazır kalk diyişinide....

hoşçakal odam...
hoşçakal çocukluğum...
hoşçakal annem..
hoşçakal babam...

HOŞÇAKAL BABA EVİM....:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

çok duygulandımmm yaaaa 5 yıl öncesine döndüm ben de aynısını hissetmiştim hala babamın evine gidince o küçük kız oluveriyorum çoluk çocuklu da olsam orda annemin babamın küçük kızıyım :43::43:

çok duygulandımmm yaaaa 5 yıl öncesine döndüm ben de aynısını hissetmiştim hala babamın evine gidince o küçük kız oluveriyorum çoluk çocuklu da olsam orda annemin babamın küçük kızıyım :43::43:

evet tatlım bız hep kucuguz...
ben babama kızıyorum bazen bana cocukmusum muamelesı yapma ya dıyorum
bana ne dıyor bılıyormuusun
evet cocuksun.. aramızdakı yaz farkı kapanıyor mu sanıyorsun....

iyi dileklerin içimi öyle bir rahatlattıki... allah sanada nasıp etsın ınsallah boyle guzellıkle yuva kurmayı...evet hoşgeldınler var... ama ıste ınsanı evlılıkten korkutuyor cevredekıler... elın adamı dıyorlar kocana.. elın adamı boyle yatırmaz senı.. elın adımı kalk yemegımı yap dıye emır verır...
benım evllılıgım oyle omuycak ınsallah...cok tesekkur edıyorum yorumun ıcın

çok teşekkür ederim canım :16:
korkma canım ya benim annem babam 21 yıllık evliler:nazar: ben de 18 yaşındayım hiç hatırlamıyorum babamın bir günden bir güne anneme emir verdiğini.. sen de sakın böyle şeyler düşünüp de üzülme:34:

evden ayrılmak zordur allah yardımcın olsun ama kendi evin kendi yuvan oluyor bda cok guzel mutluluk simdi böle konuşması çok kolay bende aileme hep takılırım kapıya ambulans cagırın o derece gıdemeyecegımı dusunuyorum şimdiden inşalah mutlulukla atlatırsınız

evden ayrılmak zordur allah yardımcın olsun ama kendi evin kendi yuvan oluyor bda cok guzel mutluluk simdi böle konuşması çok kolay bende aileme hep takılırım kapıya ambulans cagırın o derece gıdemeyecegımı dusunuyorum şimdiden inşalah mutlulukla atlatırsınız

amın tatlım cok tesekkur edıyorum.. allahım herkezı mutlu mesut gelın etmeyı nasıp etsın ınsallah..

Durumu bu kadar dramatize etmeye gerek yok ki...

Kimsenin bir yerden bir yere gittiği yok;sadece ailenizin içine hayat arkadaşınızı da alıp yola hep birlikte devam ediyorsunuz.

Bu kadar acıtasyonda bize özgü sanırım.:ssz:

Durumu bu kadar dramatize etmeye gerek yok ki...

Kimsenin bir yerden bir yere gittiği yok;sadece ailenizin içine hayat arkadaşınızı da alıp yola hep birlikte devam ediyorsunuz.

Bu kadar acıtasyonda bize özgü sanırım.:ssz:

Ya evet biz Türk halkı biraz duygusalız sanırım.
Ama olay ajitasyon değil ki..
Kızcağız hislerini klavyeye dökmüş ki böyle hisseden birsürü evlenmek üzere olan bayan var burda ben de dahil.
Artık annemin yanına sadece misafir olarak gelicem canım istediğinde gidip annemin yanağına bi öpücük konduramıcam, sarılamıcam.
Bunlar hislerimiz ve ister istemez günyüzüne çıkıp bizi ağlatıyor?
Olay bu:43::43:

Ne mutlu sana

Bu kadar güzel şeyler hissedeceğin bir ailen ve evin var.

Herkes sağlıklı ve hayatta

Onlara sahip olduğun için, o güzellikleri yaşadığın için mutlu olmalısın

baba evimdeyim ama ...'' misafirim '' artık !!
Annem gözyaşlarını saklıyor benden, usul usul ağlıyor.
Babamın yüzü gülsede, içi kan ağlıyor....:(
misafirim artık.. eşyalar kutulara yerleşti..
odam hala gideceğimi kabullenemiyor...
sayılı gün kaldı taşınmama... ne zamanki taşıma aracı kapımın önüne gelecek..
bu oda tamamen boşalacak..
İşte o an ıssız kalacak... odamında ağladığını hissedeceğim..
gidiyorum ben başka yuvanın dişi kuşu olmaya..
çook özliycem burayı..burda gülmeyi....burda ağlamayı....
gidiyorum BEN.....
düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve... hayata mutluluğa....
orada ''BEN'' yokum...'BİZ' varız...
artık iki kişi için yaşıyacağım..
içim acıyor belli etmesemde üzüyor beni gidişim...
gelin oluyorum ben.... HEM AĞLARIM HEM GİDERİM..gibisinden..........
bende senin gibi olucam ANNE..... evimin annesi olmaya gidiyorum....
gitmeme sayılı günler kaldı..herşeyi çok özlüycem..
ANNE terliklerini giy diye bana bağırmanıda...
BABA kızım kahvaltı hazır kalk diyişinide....

hoşçakal odam...
hoşçakal çocukluğum...
hoşçakal annem..
hoşçakal babam...

HOŞÇAKAL BABA EVİM....:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

bende bu şiiri birkaç ay önce okumuş,çok duygulanmıştım..baba evindeki son günlerimi hatırlamıştım..yine hüzünlendirdin beni..

tam beni anlatmıssın canımm aglaya aglaya öldüm desem yeridir.. hoşçakal baba evim.. yüreğim daglandı. tam bu konuyu acarken senin konunu gördüm.. merhabalardan cok hoşçakallara takılı kaldım.. ewim yerleşti hersey istedigim gibi gidiyor fakat ben yüregimm sevinemiyor bir türlüü.. aglamaklıyım her an her şarkıda aglıyorum.. ne kadar zormus gelin olmak.. besle büyüt ver kızını. suan hıckırıyorum resmen yazamıcam baska bısey Rabbim mutlu yuvalar nasip etsinn..

:43::43::43: Ben de Ankara'ya gidicem galiba aklıma geldikçe sadece düşününce bile içim burkuluyo gözlerim doluyo kendime engel olamıyorum hiç ama biliyorum ki hayat bu ister istemez bu ayrılıklar olacaktı günün birinde.En azından sevdiğim adamla evlenicem tek tesellim bu :5:

zaten dolmustum,
aglatin beni canim yaa,ben evleneli bir ay oldu gercekten cok özluyor insan o evi odayi aileyi
cok ozluyor,hele birde o kapidan ciktigin an misafir bile olmayacaksin:(
ben bile tahmin etmiyordum bukadar cok özleyecegimi ailemi odami o evdeki anilari
herseyi cok özluyorum.neyse insallah mutlu olursun canim simdiden mutluluklar..

Sulu göz ben,yazdıklarınıza ağladım,nasıl gelin olucam orasını düşünemiyorum bile:43::43::43:
Annem hep ablamla bana baba evindeki rahatlık hiçbir yerde yok der
Dünyanın en güzel evinde bolluk içinde yaşasan bile baba evini özlersin der
Haklı galiba...İnsan sevdiğiyle evlenmeyi çok istiyo ama o gün gelip çattığında içi kan ağlıyo:43:
Allah herkesi mutlu etsin,baba evinde de kendi yuvasında da:16:

tam beni anlatmıssın canımm aglaya aglaya öldüm desem yeridir.. hoşçakal baba evim.. yüreğim daglandı. tam bu konuyu acarken senin konunu gördüm.. merhabalardan cok hoşçakallara takılı kaldım.. ewim yerleşti hersey istedigim gibi gidiyor fakat ben yüregimm sevinemiyor bir türlüü.. aglamaklıyım her an her şarkıda aglıyorum.. ne kadar zormus gelin olmak.. besle büyüt ver kızını. suan hıckırıyorum resmen yazamıcam baska bısey Rabbim mutlu yuvalar nasip etsinn..

gelin olmak herkeze nasıp olamıyor malesef... gelın oluyorum sevdıgım adamdan emınım... gozlerım acıyor artık.. gecelerı aglıyorum.. annem aglamasın dıye evden cıkıp bos bos dolasıyorum..aklımca yokluguma alıstırıyorum... yanında hıc aglamadım daha.. ağlamıycamda.. babamm..... herseyım o benım.. dunyaları yıkarım ugruna.... baba helal et hakkını ben gıdıyorum......

Buda benden , 5 nisan 2011 de yazmışım :))

Evimmm,Odam ,Misafirliğimin Bitmesine Saatler Kaldığı Yuvam... Önce Çeyizlerim Toplandı , Saklı Gözyaşları ve Heyecanlarla.Bütün Eşyalarımı Topladım Dün, Evime Götürüldü...Geride Kalan Boş Dolaplardaki Hüzün,Annemin Babamım Mutluluk Dualarıyla Karışan Gözyaşları.Nasılda Geçti Seneler Diyor Annem,Babam Buzdolabının Üstündeki Bebeklik Fotoğrafıma Saklıyor Duygularını...Erkeklerler Güçlü Olmak Zorundaya ! Kardeşim Hep Güçlü Duruyor Ama Hissediyorum İçindeki Fırtınaları...Oda Bana Kalacak Derken Bile Sesindeki Titremeyi Saklayamayışı...
Akşamları Babamın İşten Gelişinin Heyecanı,Hafta Sonları Annemin Kahvaltısıyla Uyanışım,Kardeşimle Uyumadan Önceki Sırlarla Dolu Konuşmalarımız ... Ailem En Yakın Sırdaşlarım ! Nasılda Güzeldi Hepsi , Sanki Hiç Bitmeyecekti...
Özlemek , Şimdiden O Özlemi Bütün Hücrelerinde Hissetmek , Kaçırılan Bakışlarda Okunur Oldu.Baba Evimmmm,Ana Kucağım,Kardeşime Bütün Nazım...Gidiyorum ! Alnımın Akıyla,Beyaz Gelinliğimle.Hakkınızı Helal Edin.Dualarınızı Benden Eksik etmeyin.
Her Zaman Birbirine Kenetlenen,Mutlu Bir Yuva Olduk Biz.Zorlukları Göğüslerkende,Mutlulukları Yaşarkende Paylaşan...Şimdi Mutlu Bir Yuva Kurmaya Gidiyorum.Dualarınızla,İnandıklarımla,Örnek Aldıklarımla,Maneviyatımla...Allah Razı Olsun Ailem Sizlerden...Sevdiğime Gidiyorum ! İçimde Sevdiklerimle !

Buda benden , 5 nisan 2011 de yazmışım :))

Evimmm,Odam ,Misafirliğimin Bitmesine Saatler Kaldığı Yuvam... Önce Çeyizlerim Toplandı , Saklı Gözyaşları ve Heyecanlarla.Bütün Eşyalarımı Topladım Dün, Evime Götürüldü...Geride Kalan Boş Dolaplardaki Hüzün,Annemin Babamım Mutluluk Dualarıyla Karışan Gözyaşları.Nasılda Geçti Seneler Diyor Annem,Babam Buzdolabının Üstündeki Bebeklik Fotoğrafıma Saklıyor Duygularını...Erkeklerler Güçlü Olmak Zorundaya ! Kardeşim Hep Güçlü Duruyor Ama Hissediyorum İçindeki Fırtınaları...Oda Bana Kalacak Derken Bile Sesindeki Titremeyi Saklayamayışı...
Akşamları Babamın İşten Gelişinin Heyecanı,Hafta Sonları Annemin Kahvaltısıyla Uyanışım,Kardeşimle Uyumadan Önceki Sırlarla Dolu Konuşmalarımız ... Ailem En Yakın Sırdaşlarım ! Nasılda Güzeldi Hepsi , Sanki Hiç Bitmeyecekti...
Özlemek , Şimdiden O Özlemi Bütün Hücrelerinde Hissetmek , Kaçırılan Bakışlarda Okunur Oldu.Baba Evimmmm,Ana Kucağım,Kardeşime Bütün Nazım...Gidiyorum ! Alnımın Akıyla,Beyaz Gelinliğimle.Hakkınızı Helal Edin.Dualarınızı Benden Eksik etmeyin.
Her Zaman Birbirine Kenetlenen,Mutlu Bir Yuva Olduk Biz.Zorlukları Göğüslerkende,Mutlulukları Yaşarkende Paylaşan...Şimdi Mutlu Bir Yuva Kurmaya Gidiyorum.Dualarınızla,İnandıklarımla,Örnek Aldıklarımla,Maneviyatımla...Allah Razı Olsun Ailem Sizlerden...Sevdiğime Gidiyorum ! İçimde Sevdiklerimle !

ama gene ağladım ben ya:14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
ama gene ağladım ben ya

Ağlatmak istemezdim, ama bende ağlıyorum okuduğum zaman. Ne kadar şanslıyız ki öyle ailelerimiz var . Kıymetini bilmeliyiz. Hem ağlar hem gideriz :))

Back
X