baba evindeyim çok kötü durumdayim:((

Tukur,tehdit et falan bunlara hic girme. Polise git sadece. Uzaklastirma karari aldirirsin. Biraz korkar gözü. Baktin hala sacmaliklarina devam ediyor kendini gizle dava sonuclanana kadar. Ben carsaf giydim rahat ettim. Sonrasinda uzaklastim buralardan.Sen de uzaklas kac sen bilirsin.. Bos kahramanliklar yapmaya yok. Isin ucunda senin ve ailenin cani var. Yani ya stratejik hamleler yaparsin ya da ceker sen onu vurursun. Ben öleceğime o ölsün mantığı.
Bosandim ben canim. Evliyim simdi 2 de cocugum var.
Allah yardimcin olsun senin de.

Zeki şey :)

Ben sizin yerinizde olsaydim boşanma durumunda esimin cirkeflesecegini babama soylerdim. Yani ne aklina ne gelirse burda kalmamamam icin yapacak baba hazirlikli ol derdim. Sonra icim rahat olurdu istedigi kadar soylesin bilen biliyor. Esiniz kuru sıkı degil ise bir karakola gidip durumu anlatmanizda sikayetci olmanizda yarar var

Babaniz niye yuzunuze bakmiyo ya, nikahli kari kocaymissiniz nolmus yaptiysaniz? Ayrica inkar etseniz kanitlayamazdi....

Çok uzun yazmak için vaktim yok bağışlayın. Daha oncede çok konu actim ama bi onceki konumda herseyi yazmistim. Esimle baglarimiz iyice koptu çok ağır travmalar atlatiyorum birbirimizi çok severdim ama suan adını bile duyunca nefret ediyorum. Beni namus ile tehdit ediyor evlenmeden önceki yasanmisliklari geldiğinde babama anlatacakmis. Ailem biliyor dedim (sadece annem biliyordu) ama dün anneme söyletmek zorunda kaldim evlenmeden önce basima gelenleri babamda artık biliyor ve yuzume bakmiyor:KK43:

Nikahimiz vardı ama düğün hemen olmamıştı ve ikinci darbeyse gerdekte kan gelmedi benden oncede biriyle olsun kaşar diyor çok zoruma gidiyor hastaneye gitcektim ama bırakmamıştı sonra kurana el bastim anca inanmıştı şimdide bana bunları söylüyor gelince gorceksin beni terkettin sende mutlu olmicaksin diyor ölümle tehdit ediyor muhtemelen yanına silah getirir. Neyapmaliyim kızlar???
İyide kan gelmeyebilir esnek olabilir zarınız doktora gitseydinz zaten söylerdi doktor.

Bir psikologtan duymuştum. Evlenmeden önce yasanan olayları anlatmayın diye. Anlatsan bütün hayatın boyunca karsına cıkacak bu durum. Anlatmasan ortaya cıksa yine sorun olacak en iyisi yine de bahsetmemek. Ve inkar etmek en etkili cözüm demisti psikolog. Ayrıca kan gelmeyebilir hangi cagdayız artık erkeklerin de bilincli olması lazım kanın gelmeme ihtimalinin oldugunu bilmesi lazım. Ayrıca anneniz niye babanıza anlattı ki:#( ya da siz niye annenize bu durumu anlattınız. Tecavüz gibi durumlar neyse aileyle paylasilmalı diger durumlar icin gizli tutulmalı bence

Ben de ayni fikirdeyim. Anne, baba hatta es dahi olsa herkesin her seyi bilmemesi gerekiyor. Bu esinden bir sey saklamak degil farkli bir durum. Ciftler birbirlerine duygusal anlamda bagli olduklari icin zaman zaman once ve sonra ayrimi yapmakta zorlaniyorlar aldatilmis gibi tepki veriyorlar. Bunun bir diger versiyonu da bosandiktan sonra "seni kimseye yar etmem" vakasi. Evliliklerinin gecmiste kaldigini kabul edemiyorlar. Ustelik konu sahibinin durumunda nikah da varmis. Cevrenin verdigi tepkiler cok tuhaf...
Bir psikologtan duymuştum. Evlenmeden önce yasanan olayları anlatmayın diye. Anlatsan bütün hayatın boyunca karsına cıkacak bu durum. Anlatmasan ortaya cıksa yine sorun olacak en iyisi yine de bahsetmemek. Ve inkar etmek en etkili cözüm demisti psikolog. Ayrıca kan gelmeyebilir hangi cagdayız artık erkeklerin de bilincli olması lazım kanın gelmeme ihtimalinin oldugunu bilmesi lazım. Ayrıca anneniz niye babanıza anlattı ki:#( ya da siz niye annenize bu durumu anlattınız. Tecavüz gibi durumlar neyse aileyle paylasilmalı diger durumlar icin gizli tutulmalı bence

Sana kaşar diyosa kendisi de p...k oluyo o zaman.
Bi de allah aşkına şu kan gelmemesi kavgaları nedir hala?
Konusu bile geçmemeli yok kurana el basmalar yok yeminler.
Kendileri Hz. Yusuf sanki öyle gözü kapalı kadın görmeden evleniyolar,sonra çarşaf bekçiliği yapıyolar.

Bi an önce boşanıp kurtulursun inşallah.

Babaniz niye yuzunuze bakmiyo ya, nikahli kari kocaymissiniz nolmus yaptiysaniz? Ayrica inkar etseniz kanitlayamazdi....
Bana babamlarin önünde yemin ettirirdi ben yalan söyleyemiyorum sonra esimde inanmazdı gerdekte de bana yalan söyledim ozaman bakire degildin falan der işler iyice karisir

Haklısınız ama ailem öyle psikologtan falan anlamaz O yuzden mecbur kalıp herşeyimi anlattimki hazırlıksız yakalanmayalim. Eşim tehdit etti ailene soyliycem şöyle yaptık böyle yaptık senden korkmuyorum ailem zaten herşeyi biliyolar dedim

Bana babamlarin önünde yemin ettirirdi ben yalan söyleyemiyorum sonra esimde inanmazdı gerdekte de bana yalan söyledim ozaman bakire degildin falan der işler iyice karisir
senin eşinden neden bu kadar korktuğunu anlayamadım.
araları okumadığım için gerçi muhtemelen:))
gerdek gecesi kan görmediği için mi oluyor bütün bu rezillikler.
ayrıca ne amaçla geliyorlar konuşmaya.
tekrar birleşmek için mi boşanma mevzuları için mi?

senin eşinden neden bu kadar korktuğunu anlayamadım.
araları okumadığım için gerçi muhtemelen:))
gerdek gecesi kan görmediği için mi oluyor bütün bu rezillikler.
ayrıca ne amaçla geliyorlar konuşmaya.
tekrar birleşmek için mi boşanma mevzuları için mi?
Eşim psikopat bi tip ya kendisine zarar verip vicdan azabı yaşatır yada babamın ters anina gelip çok kötü dayak yer ailemin zarar gormesini istemiyorum kimseye bişey olmadan bu is bitsin istiyorum korkularim sadece bu yönde. Ailesinin de ne amaçla geldiğini bilmiyorum birlesmemiz için konusabilirler ya da onlarda beni suçlamak için bu bahaneler öne surebilirler hersey beklenir onlardan.

Haklısınız ama ailem öyle psikologtan falan anlamaz O yuzden mecbur kalıp herşeyimi anlattimki hazırlıksız yakalanmayalim. Eşim tehdit etti ailene soyliycem şöyle yaptık böyle yaptık senden korkmuyorum ailem zaten herşeyi biliyolar dedim
Yasanmısluklarınızdan bahsetmiş miydiniz saha önceki konularda. Siz en basta esinize niye anlattınız. Ona da bahsetmemeniz gerekirdi. Erkekler ilerde olumsuz bir sey olunca kullanıyor bu durumu

Sana kaşar diyosa kendisi de p...k oluyo o zaman.
Bi de allah aşkına şu kan gelmemesi kavgaları nedir hala?
Konusu bile geçmemeli yok kurana el basmalar yok yeminler.
Kendileri Hz. Yusuf sanki öyle gözü kapalı kadın görmeden evleniyolar,sonra çarşaf bekçiliği yapıyolar.

Bi an önce boşanıp kurtulursun inşallah.
Aynen banada bunları konuşmak çok çirkin geliyor ama halâ böyle mantikta insanlar var maalesef başta eşim. Nisanliyken derdim bi kızlık zarı neden erkekler için bu kadar önemli halbuki erkeklerin hiçbiri bakire değil falan hayırdır derdi sende bi problemmi var falan hep şüphe kalmış içinde demekki

Yasanmısluklarınızdan bahsetmiş miydiniz saha önceki konularda. Siz en basta esinize niye anlattınız. Ona da bahsetmemeniz gerekirdi. Erkekler ilerde olumsuz bir sey olunca kullanıyor bu durumu
Ne deseydim peki? O zaten kafasında kurmuş ben o an ne desem boş. Söyleme yapma etme mi diyim

Çok uzun yazmak için vaktim yok bağışlayın. Daha oncede çok konu actim ama bi onceki konumda herseyi yazmistim. Esimle baglarimiz iyice koptu çok ağır travmalar atlatiyorum birbirimizi çok severdim ama suan adını bile duyunca nefret ediyorum. Beni namus ile tehdit ediyor evlenmeden önceki yasanmisliklari geldiğinde babama anlatacakmis. Ailem biliyor dedim (sadece annem biliyordu) ama dün anneme söyletmek zorunda kaldim evlenmeden önce basima gelenleri babamda artık biliyor ve yuzume bakmiyor:KK43:

Nikahimiz vardı ama düğün hemen olmamıştı ve ikinci darbeyse gerdekte kan gelmedi benden oncede biriyle olsun kaşar diyor çok zoruma gidiyor hastaneye gitcektim ama bırakmamıştı sonra kurana el bastim anca inanmıştı şimdide bana bunları söylüyor gelince gorceksin beni terkettin sende mutlu olmicaksin diyor ölümle tehdit ediyor muhtemelen yanına silah getirir. Neyapmaliyim kızlar???
boşa mermi sıkıyor boşver takma kafayı. sen direk bunu şikayet et bence.

Back
X