Baba evine atıldım avukat varmi aramizda

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar eskiden de yazmistim birseyler esim ise girdi calisiyor v.s bi havalara girdi benimle zaten hic ilgilenmezdi arkadaslariyla yiyor iciyor geziyor aile kavrami yok benide sevmiyor aradim bugun gelmeyi dusunmuyormus kafalarimiz uyuşmuyormus bir cocugum var 2 yasinda hayatinda biri oldugundan supheleniyorum ümidi olmasa beni ve oglunu bu kadar gozden cikaramaz çok cektim evlilik nedir bilmedim 3 senem boşa gitti rabbim yasatmasin bir daha destege ihtiyacim var napiyosan yap dedi bana aramam bir daha dedim sen bilirsn dedi ise giricem burada dedim kesin kararlimisin dedim napiyosan yap dedi bana delilige vurdurdum resmen aglayamiyorumda yasadiklarimi bilen bilir belki kurtuldugumami sevineyim bosa gecen yillarami verdim emekleremi
Boşanma davası açılmadanda nafaka bağlanabiliyor. bilginize...

Tazminatta talep edebilirmiyim altinlarimi felan hep b.k yoluna harcadi bilezik felan takamadim hic dugunde takilan hersey gitti

bak cnm, maddi durumun yoksa baroya gidip, ücretsiz avukat talep ediyorsun. sana ve çocuğuna hemen nafaka davası açılıyor. Boşanma sonra olabilir. ssk lı çalışıyorsa mutlaka bağlarlar. yeni evliysen takılarını iade ettirebilirsin. önce muhtara gidip fakir kağıdı çıkarttır. ve muhtardanda bilgi alabilirsin. kolay gelsin cnm.

ne güzel fırsatını bulmuşsun kurtul o adamdan. madde bağımlısıymış arkadaşlara düşkünmüş. ömrünü neden çürütüceksin. ailen arkanda onlarla ol. işe gir çalış hayatına bak. o kocanı senden başkası zaten almaz merak etme. o yaşayacağını yaşasın kuyruğunu kıstırıp gelir birgün ama inş kabul etmezsin. gerçi çalışıp ayaklarının üzerinde durup hayatın tadına varınca istemezsin zaten

Hayatimin daha guzel olacagini biliyorum nedense umudum var barolar felan bir yerdemi toplaniyor artik istanbulyadim kartal adliyesindemi oluyor hepsi

Sudan cikmis balik gibi hissediyorum kendimi boş hissiz 6. Hissim kuvvetliymis 17 yasinda demistim ki biriyle evlenicem gercek aşk sanicam cok cekicem bir oglum olacak ve bosanicam ondan sonrasi daha guzel olacak benim icin demistim yasadiklarim şaka gibi geliyor bana resmen tahmin ettim ve hic bitmeyecek sandim baslarken ne umdum ne buldum
17 yasında bunları kendiniz hakkında nasıl dusunebiliryorsunuz ben onu merak ettim

Bir dakika durmanız kabahat zaten, hala o adamı niye hayatınızda tutuyorsunuz ki?
Çalışma imkanınız varsa hemen bir işe girin ve kendinize göre bir hayat belirleyin.
Maşallah evladınız da kurtulmuş sayılır, bebeklik dönemi ufak ufak geçiyor.
Çalıştığınız sürece sırtınız yere gelmez, çocuğunuza da yetersiniz kendinize de.

O adam da Allah'ından bulsun.

Ise girsem cocuga ailesi bakiyor diyip alma ihtimali varmi

Bekar hayati yasamak istiyen insan niye cocugu istesin? Lütfen cocugunu bahane etme. O'da huzurlu bir ev ortaminda büyümeyi hak ediyor. Bosan esinden ve kendine yeni ve daha huzurlu bir hayat kur.

Bende bilmiyorum 6. Hissim hep kuvvetli sacma iste
insan ne dusunuyorsa onu yasarmıs derler ya bence sizin de oyle olmus.6.hısle pek alakasını anlamadım.Düşünce sisteminizi değiştirin bence.Daha olumlu daha guzel düşünün.

Bir tek sizin çocuğunuz var,
bir tek o kıymetli de bunca boşanan kadın çoluğunu çocuğunu düşünmedi keyiften boşandık,
kurulu düzenimizi bozduk.
yahu bu adamdan ne beklentiniz var ?
adam da yok yok maşallah. boğazına kadar pisliğe batmış.
hala koca olabilme ihtimaline mi ümit bağladınız.
kolayca kurtulacaksınız işte. ne bu ısrar. salın ipini gitsin yaa.

vallahi ben sizin zihniyetinizdeki kadınlardan bıktım usandım yıldım !!!!!
ne koca meraklısısınız arkadaş, ne vazgeçilmezmiş kocalarınız.

adamın bulaşmadığı pok kalmamış.
hadi sizi geçtim hiç mi o çocuğun geleceğini düşünmüyorsunuz.

Bir tek sizin çocuğunuz var,
bir tek o kıymetli de bunca boşanan kadın çoluğunu çocuğunu düşünmedi keyiften boşandık,
kurulu düzenimizi bozduk.
yahu bu adamdan ne beklentiniz var ?
adam da yok yok maşallah. boğazına kadar pisliğe batmış.
hala koca olabilme ihtimaline mi ümit bağladınız.
kolayca kurtulacaksınız işte. ne bu ısrar. salın ipini gitsin yaa.

vallahi ben sizin zihniyetinizdeki kadınlardan bıktım usandım yıldım !!!!!
ne koca meraklısısınız arkadaş, ne vazgeçilmezmiş kocalarınız.

adamın bulaşmadığı pok kalmamış.
hadi sizi geçtim hiç mi o çocuğun geleceğini düşünmüyorsunuz.
Duaunuyoruz tabiki herkesin yapisi farkli kimisi hemen kestirip atiyor aileler devreye girince ben yapamadim hemen onun ailesi beni birakmadi sahip cikti hep vok paralar doktuler ama ne fayda

insan ne dusunuyorsa onu yasarmıs derler ya bence sizin de oyle olmus.6.hısle pek alakasını anlamadım.Düşünce sisteminizi değiştirin bence.Daha olumlu daha guzel düşünün.
Katiliyorum ama benim esim bastan pisti bilemedim sonradan cikti acisi kac gundur arkadaslariyla gezip yiyip iciyomua arkadaslarinin hepsi bekar!

Bir dakika durmanız kabahat zaten, hala o adamı niye hayatınızda tutuyorsunuz ki?
Çalışma imkanınız varsa hemen bir işe girin ve kendinize göre bir hayat belirleyin.
Maşallah evladınız da kurtulmuş sayılır, bebeklik dönemi ufak ufak geçiyor.
Çalıştığınız sürece sırtınız yere gelmez, çocuğunuza da yetersiniz kendinize de.

O adam da Allah'ından bulsun.
Amin bulsun cizicem zaten yolumu daha guzel olacagini dusunuyorum insallah oyle olur rabbim aci yasatmasin hickimseye birdaha

Katiliyorum ama benim esim bastan pisti bilemedim sonradan cikti acisi kac gundur arkadaslariyla gezip yiyip iciyomua arkadaslarinin hepsi bekar!
Maalesef Allah yardımcınınz olsun sizi inşallah zor durumdan kurtarsın.Mesleğiniz var mı çalısıyor musunuz?

Back
X