Baba evine dondum ya sonra ?

$frech03.gif bu daha iyi :9::9::27:

Hem suçlu hem güçlü diye eşiniz gibi erkeklere denir herhalde ...

Ne ala hem para kazanma,aieden destek alma,hem de daha iyi gelecek için çaba gösterme sınava bile girme sonra da sana bakan evi geçindiren karına bir de huysuzluk yap ...

Valla en doğrusunu yapmışsınız ...
Sakın pes etmeyin,hatasını iyice anlayana kadar aynen bu tutumunuzu devam ettirin.

insanlar hayatı hep birilerinin sırtına yüklemiş gidiyorlar ne güzel yaaa.....

sen çalış didin yeme biriktir hooppp birileri gelsin üstüne konsun ne ala yaaa...

ha bi de çalışmakta suç oluyor niyeeee çalışmayana daha çok yapıyorlar çalışan nasıl olsa para kazanıyor kendi alır yapar diye düşünüyorlar...

halbuki sen bi eşit davranda önce sonra karşındaki zaten görür senin iyi niyetini değil mi ama

boşver canım yuvanın dağılması iyi değil tabiki de belki eşinin aklı başına gelir o da çabalar o da para kazanmaya çalışır...

kesinlikle herkes kendi için çalışıyor ama yazıkki o bu zihniyeti taşıyan aile tarafındabn büyütülmüş, hatta çoğu erkek aileleri nedense eşlerinin çalışmasını sanki
herşeyi karısı yapsında biz birşeye karışmayalım havasında oluorlar tAMAM YAPMASINLAR AMA kvalidem zamanında kendi kvalidesinin, eltisi ve ona 1 halı veRDİĞİNİ ve eltisi ile halıyı ortadan 2 ye bölmüşler daha sonra kullanamış ikiside hep anlatır güler bende dedimki olsun bir elma bile olsa kaç çocuğun varsa bölmeli anne dedğin neyse arkadasım sen hjiç unutmayacaksın bunu insana batıyor 5 liralık bişe bile olsa insan üzülüyor kırılıyor ama şöyle düşün RABBİM seni kimseye muhtaç etmemiş bak kocana bile muhtaç değilsin erkek gibi çalışıp çocuğuna bakıyorsun dilerim Rabbim sizleri kendinden başkalarına muhtaç edip el açtırmasın senin üzüleceğin hiçbirşey yok herkes ne yaparsa kendine yapar canım Allah sizlere iyilik versin

Arkadaşlar bir hafta oldu ve eşim yine mesaj atti artik sakinlestiysen biraz,akşam geleceğim konuşalım diye,yine karşılık vermedim,sonra babamı aramış gelebilir miyim diye,o da sen bilirsin demis,bakalımmm akşam ne olacak pismansa sartlarimi sunacağım degilse bitecek,sizce ne yapayım

şartlarından taviz verme hepsini yerine getirdikten sonra eve dön

yapıcam söz gel derse kanma önce yap sonra gelıcem de

Arkadaşlar bir hafta oldu ve eşim yine mesaj atti artik sakinlestiysen biraz,akşam geleceğim konuşalım diye,yine karşılık vermedim,sonra babamı aramış gelebilir miyim diye,o da sen bilirsin demis,bakalımmm akşam ne olacak pismansa sartlarimi sunacağım degilse bitecek,sizce ne yapayım

öncelikle cnm allah yardımcın olsun.
seni tebrik ediyorum çoğu kadın boynunu büküp otururken
sen kaderim bu deyip oturmamışsın...
çok birşey istemiyorsun isteklerin yuvan için hiçbir kararından
dönme inşallah herşey gönlünce olsun

merhaba arkadaşlarım evime döndüm.eşim babamlara geldi bayaa konuştuk,pişman olduğunu yeni kararlar aldığını falan filan söyledi...ben kestirip atmadım tamam bu bir gelişme ama ben bir süre ayrı kalmak istiyorum dedim.ailemde biz git demeyiz kal da demeyiz kendi bilir dediler.sonra kayınvalidegil geldi.onlar evime gitmem için aşırı ısrar ettiler.eğer onlar gelmeseydi ben biraz daha duracaktım.k.valide dönmeseydim annemi suçlu duruma düşürecekti.hani bilirsiniz sen yapıcı olsan kızına git derdin falan filan dedi.annem yine de ben akrışmam dedi.baaktım annemgil suçlu çıkacak tamam döneyim dedim artık.babam bi konuşma yaptı ki er seye karışan ve çok konuşan biri değildir.bu ilk ve son sans oyuncak degil bir daha bize kadar konu gelirse gödermem dedi. torunum için gönderiyorum dedi.
bu 2. günüm ilk gün melekti eşim şimdi normal. mutlu muyum hayır.sadece kızımın mutluluğu baglıyor beni...

Back
X