• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evini özlemek

Namename

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.903
2.230
333
Herkese merhaba
Henüz çok yeni evliyim.Dokuz gün oldu.Yedi gün balayıydı zaten iki gündür evimdeyim ve sürekli ağlıyorum.Eşimle hiç bi problemimiz yok ancak ben annemi çok özlüyorum.Aynı şehirde yaşıyoruz.Daha dün akşam ondaydım ama bugün bunları yazarken bile ağlıyorum.Babam vefat edeli iki buçuk sene oldu bir erkek kardeşim var.Annem evde tek kaldı diye suçluluk hissediyorum.Nasıl başa çıkıcam bu durumla yardımcı olursanız sevinirim.

Annen belki çok mutludur halinden,değilse de alışacak ve işine gelecek bir gün.
Terk etmediniz annenizi evlendiniz,sıkıntı yapmayın kendinize,
Görüntülü arar,halini sorarsınız.

Ben evlendikten 5 yıl sonra vefat etti babam, önceleri babama ço düşkün olduğum için onu bırakıp başka ülkeye gelin olduğum için suçladım kendimi 5 yıl kadar ve babamdan sonrada annem yapayalnız kaldığı için üzüldüm halada üzülürüm..
Sizin ufak bi kardeşiniz varmıs anneniz yalnız değil enazından, ayrıca aynı şehirdeymişiniz, benim gibi ülke değiştirmediniz sonuçta..
Evet biliyorum cok düşkün olunca zor oluyor alışmak fakat yapcak bişi yok, hem ağlıyoruz hem gidiyoruz ;)

Şöyle düşün sürekli ağlayan insanlardan ben nefret ederim. Ya eşin de bu durumdan nefret ediyorsa?
Veya eşin de annemden ayrıldım diye sürekli ağlasa ne kadar itici duracağını düşün? Aynı durum. Hayat devam ediyor, herkes yuva kuruyor mutluluğunu yaşa ağlamak da neyin nesi?

Alışırsın bir zaman sonra. Çok kısa aralıklarla gitme her hafta süreyi uzat. Zamanla adapte olursun..
Anneni terketmedin. Sadece evlendin. Olayı dramatize etmezsen daha kolay olur işin..

Size kiyamam ya :( cok yakin bir akrabam tam olarak ayni durumdaydi sizle. Amcam oldugu icin annesini yalniz biraktigini dusunup gunlerce agladi evliliginin ilk vakitleri. Annesi de cok uzuldu tabi. Fakat su an o da annesi de coook mutlular. Bunun gecici bi surec oldugunu bilmek iyi gelir belki diye yazayim dedim.

Biz taşındık çok yeni daha ve eski evimizi özlüyorum mesela. Alıştıgım için yıllardır orda oldugum ve anılarım oldugu için. İnsanların alışkanlıklarından kopup yeni düzene geçmesi her zaman zor olmuştur.
Annenizle yakınsınız bu iyi. Eğer ağlarsanız anneniz anlarsa bunu baska türlü anlayabilir. Kızımı üzüyor mu kocası diyebilir. Anneniz de üzülür.

Daha dün annenizdeymişsiniz uzak değilsiniz gurbette değilsiniz niye ağlıyorsunuz doğanın kanunu bu sizinde ayrı bir eviniz yuvanız düzeniniz olacak alışmanız lazım ağlanacak birşey yok siz ayrı bir bireysiniz artık evinize eşinize adapte olun zamanla evinize de alışırsınız.

Size kiyamam ya :KK43: cok yakin bir akrabam tam olarak ayni durumdaydi sizle. Amcam oldugu icin annesini yalniz biraktigini dusunup gunlerce agladi evliliginin ilk vakitleri. Annesi de cok uzuldu tabi. Fakat su an o da annesi de coook mutlular. Bunun gecici bi surec oldugunu bilmek iyi gelir belki diye yazayim dedim.
Çok iyi yaptınız :KK15: benimle aynı durumda olanları bilmek daha cesaret verici oldu.Kötü bi durum gitsen olmuyo gitmesen olmuyo umarım en kısa sürede bende atlatırım.

Kusura bakmayın da ben buna şımarıklık derim. Ağlayacak şey mi kalmadı? Ben eşinin yerinde olsam çok üzülürüm en güzel zamanlarımızda sürekli ağlayan bi tip evde. Madem bu kadar ağlayacaktın neden evlendin ki?

Bizim buralarda bi türkü var horonda söyleriz.
"duman geldi aşaği
Endi derede yitti
Ağlama gelin baci
Ananda boyle gitti"

Herkese merhaba
Henüz çok yeni evliyim.Dokuz gün oldu.Yedi gün balayıydı zaten iki gündür evimdeyim ve sürekli ağlıyorum.Eşimle hiç bi problemimiz yok ancak ben annemi çok özlüyorum.Aynı şehirde yaşıyoruz.Daha dün akşam ondaydım ama bugün bunları yazarken bile ağlıyorum.Babam vefat edeli iki buçuk sene oldu bir erkek kardeşim var.Annem evde tek kaldı diye suçluluk hissediyorum.Nasıl başa çıkıcam bu durumla yardımcı olursanız sevinirim.

zamanla alışırsın canım

Back
X