Baba kelimesi size ne anlatıyor?

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
Evet kızlar bugün babalar günü. Her yerde kızların babalarıyla resimlerini, onlar için yazdıkları güzel sözleri okuyorum.
Normal günlerde değilde özel günlerde baba yokluğu çok kötü hissettiriyor.
Mezuniyet, ilk iş günün, doğum günün, istenme, düğün, babalar günü... Hiçbir önemli günümde yok. Böyle zamanlarda keşke ölmüş olsaydı diyorum. En azından öldüğü için yanımda olamıyor yoksa hep arkamda olurdu diyebilirdim.
Neyse yine duygulandım işte. Nette 2 tane yazı buldum içimi döküp sizinle paylaşmak istedim.

Eklentiler

• 10986420_372907426214597_1371125861_n.jpg
    10986420_372907426214597_1371125861_n.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 4.154
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 3.810
Kalbimden geçen milyonlarca sözcük kavgasını sayenizde okuyarak dışa vurdum,teşekkür ediyorum ve hiçbirşey ifade etmiyor diyorum....

babam benim ilk sevdiğim adam.güvenilir sıcak dost.bir kere bile bana sevdiğini söylemeyen ama gözlerinden aldığım o sevgi.evlendikten sonra her aradığımda gözleri dolan sesi titreyen bir babam iyiki var.

babam benim ilk sevdiğim adam.güvenilir sıcak dost.bir kere bile bana sevdiğini söylemeyen ama gözlerinden aldığım o sevgi.evlendikten sonra her aradığımda gözleri dolan sesi titreyen bir babam iyiki var.
Çok şanslısınız. Allah size ve babanıza mutlu uzun ömürler versin...

Evet kızlar bugün babalar günü. Her yerde kızların babalarıyla resimlerini, onlar için yazdıkları güzel sözleri okuyorum.
Normal günlerde değilde özel günlerde baba yokluğu çok kötü hissettiriyor.
Mezuniyet, ilk iş günün, doğum günün, istenme, düğün, babalar günü... Hiçbir önemli günümde yok. Böyle zamanlarda keşke ölmüş olsaydı diyorum. En azından öldüğü için yanımda olamıyor yoksa hep arkamda olurdu diyebilirdim.
Neyse yine duygulandım işte. Nette 2 tane yazı buldum içimi döküp sizinle paylaşmak istedim.
babalar günü olduğunu senden öğrendim şu an :/

belki haklısın ama ne bilim ölmüş olmasını istemeyi kendi açımdan doğru bulmuyorum.dünya imtihan dünyası belkde yaşadıklarımız bizim sınavımız ve sabretmemiz gerekiyor..

Her iki yazıyıda okuyunca icimden koptu gitti baba degince evlatlarını sahipsiz bırakıp evlatlarından başkalarına babalık yapan dışardan mükemmel görünüp evin icinde fırtınalar koparan 7 cocugunun ve karısının hayatinı cehenneme ceviren ve cevirmeye devam eden yanından gecerken bile acaba simsdi neye kızacak diye korktugum neye niyetlendiysem heveslendiysem karsımda buldugum ve herseyime mani olan 27 yılımı elimden alan gelecegimide simdiden rezil ettigini anladığım zor zamanlarında yanımda gormedigim güzel olacak herseyi mahveden ve sayamadığım bircok seyi yasatan bir adam geliyor aklıma

evet yaaaaa :KK43:
bugün babalar günü
ben arayacağım ama çok stresliyim aramak hiççç istemiyorum ama aramalıyım :KK43:
en azından anneniz vardır umarım bende oda saydam var yok pek belli değil..
ama yinede aranıyor yaaa mecbur

İşte böyle durumlarda keşke ölmüş olsaydı da güzel hatırlasaydım diyorum...

evet ama herkes aynı yaradılışta değil canım belki buda senin için hayırlısı idi bazen korkunc bir insan olması yanında hiç olmamasından daha iyi diye düşünüyorum belki polyannacılık ama böyle
Iyi babalar hep erken göçüyor. Misal benim babam.. Cok iyiydi. Kendi gitti ama adı her gün yaşıyor. Her örnekte "O" var..
Ne diyeyim, Allahin vardir bir bildigi....
önemli olan çocuklarına hayırlı bir miras ahlak edep gibi erdemler bırakmak baban bunu yapabilmiş ki siz onu konuşuyorsunuz.
Allah mekanını cennet etsin

X