• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba kelimesini haketmeyen

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Yeni yılın ilk günü gene babam ve gene alkollü.

Ben düşünmekten konuşmaktan içme demekten insan gibi anlatmaktan bıktım anlamıyor yok.

Sadece içimi dökmek istiyorum neden ben neden kardeşim ve neden annem imtihanmıdır bu lanet adam?

Değişmiyor içip eve gelip eziyet edip kavga çıkarmaktan zevk alıyor kavga edince suçlusu beni ilan ediyor.Sizlerden tek isteğim dua edin ya bu durumdan rabbim bizi kurtarsın yada tez zamanda gebersin tek damla göz yaşı akıtırsam namussuzum.

Allah ıslah etsin inşallah düzelir.
Sizinde Allah yardımcınız olsun.

Tek sorun içmesiyse karismayin içsin dursun anlayamadim neden bu kadar sorun ediyorsunuz ?

Allah sabir versin.
Madem birakmiyor o alkollu geince muhatap olmayin onunla ayni odada durmayin

Allah ıslah etsin,merhamet hidayet nasip etsin.
Ve sizi kurtarsın...

Bırakın içsin diyenlere şaşıyorum. Yahu ağzıyla içmiyor ki bunlar. Evde be huzur ıramıyorlar nede başka bir şey. Yaşamayan bilmez.
Konu sahibi sizi en iyi anlayanlardan biriyim.
Annenizi boşanmaya ikna edin uğraşmayın böyle iğrenç insanlarla.

Anneniz boşanmazsa sizde ayrı eve çıkmazsanız değişen bir şey olmaz. Çekeceksiniz.

Tedavi olmasini soyleseniz aksi halde anneniz bosanacam diye tehdit etse faydasi olur mu acaba of Rabbim kolaylik versin

Canı sıkılmış boş yere keyiften sorun ediyor yoksa içsin cnm niye sorun etsin (!)

Konu sahibi fazla aciklayici yazmamis bir sonra ki mesajima bakarsaniz eger , eziyet varsa orasi ayri insallah duzelir yazdim.

Sayet adam sadece iciyorsa kimseye zarari yoksa o yastaki adamin ickisine kimse isyan etmesin bosuna kendini uzer yani

Rabbim yardımcınız olsun,

Babanızı ıslah etsin Mevlam,

Sizinde dediğiniz gibi bu bir sınav sizler için bu yüzden de dualara sığının sizi çok iyi anlıyorum onunda düzeleceği bir zamanı olucak inanıyorum. Zor süreçler bunlar Rabbime bol bol dua edin. Bir kul yoldan çıkıyorsa ve etrafına sıkıntı veriyorsa o kulun başına büyük bir musibet gelmedikçe inanın düzelmez.

Bunu ben birebir yaşadığım için Rabbimin adaletine inanıyorum.

Sİzde Rabbimin adaletine sığının muhakkak mükafatını göreceksiniz

Yeni yılın ilk günü gene babam ve gene alkollü.

Ben düşünmekten konuşmaktan içme demekten insan gibi anlatmaktan bıktım anlamıyor yok.

Sadece içimi dökmek istiyorum neden ben neden kardeşim ve neden annem imtihanmıdır bu lanet adam?

Değişmiyor içip eve gelip eziyet edip kavga çıkarmaktan zevk alıyor kavga edince suçlusu beni ilan ediyor.Sizlerden tek isteğim dua edin ya bu durumdan rabbim bizi kurtarsın yada tez zamanda gebersin tek damla göz yaşı akıtırsam namussuzum.
Çalışıyor mu? Eve ekmek getiriyor mu? Yoksa o is de mi annenle sende?

Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten

çalışıyor mu peki sorumluluk kimde? anneniz boşanmaz mı?

Back
X