• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba-kız ilişkimiz olmadı

goncammm48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
1.263
999
73
Merhaba arkadaşlar babamla aramızda 20 yaş var yani arkadaş bile olabilirz kuşak farkı derler ya asla olmaması lazım aslında ama gelgelelim bnm çocukluğumdan bu yana babamla hiç diyologum olmadı arada hep annem vardı iletişim sıfır yani bişey konuşulamaz kolay kolay hemen sinirlenir agresif bir yapısı var..evet çalıştı didindi bizi okuttu evine baktı çok seviyor bizi ama sevgisini asla belli edemedi..yani bişey paylaşmadık biz oturup uzun uzun sohbetler edemedik her konuda aşırı eleştirir memnun olduğunu hiç görmedim güzel bir okulda mühendislik okudum iyi bir işim var iyi evlat olmak için hep çabaladım saygıda kusur etmedim ama asla yaranamadım sanki yaş aldıkça daha da sinirsel oldu biliyorum onun yapısı bu.ben 32 yaşımda bir kadınım artık evladım var 1,5 yaşında..ama bu konu beni gün geçtikçe daha da yaralıyor içimi dökmek istedim okuyanlar için çok teşekkürler ..Allah başımdan eksik etmesin ama çok kırığım

Cok haklisiniz.

Babayla iliski o kadar onemli ki.Insanin ileride hayatindaki iliskilerinden, karakterine ve bir erkekten beklentilerine kadar o kadar cok seyi etkiliyor ki. Keske bazi babalar sevgileirni gosterebilmeyi basarabilseler. Sadece eve para getirip evin gecimini saglamakla ihtiyaclar bitebilse.

Karakteri boyle degistiremez belki ama gercekten cok uzucu bur durum.

Cok haklisiniz.

Babayla iliski o kadar onemli ki.Insanin ileride hayatindaki iliskilerinden, karakterine ve bir erkekten beklentilerine kadar o kadar cok seyi etkiliyor ki. Keske bazi babalar sevgileirni gosterebilmeyi basarabilseler. Sadece eve para getirip evin gecimini saglamakla ihtiyaclar bitebilse.

Karakteri boyle degistiremez belki ama gercekten cok uzucu bur durum.
evet kesinlikle özgüven problemi de oluşuyor insan ilişkilerini etkliyor.bizi düşündüğünden şüphem yok varlığı daa yeter çok şükür ama iletişim daha farklı olsaydı keşke

Kelin ilaci olsa basina surerdi diyerek size tavsiye veremiyorum ama bu konu hakkinda uzun uzun dusunmek insani cidden cok yipratiyor, onu biliyorum.
Ben evladima mahrum olduğum anne sevgisini fazlasiyla vermeye calisiyorum
Her seferinde 2 kere sariliyorum, bir onun hakki icin bir de kendi cocukluguma sariliyorum
Iyi geliyor simdilik

Bazı erkekler sadece eve para getirmeyi baba olmak zannediyorlar.

Bu saatten sonra değiştiremeyeceğinize göre üzülmeyin de

Sizin kızınızla babasının iyi ilişkileri olması için çaba gösterin , kendi hayatınıza odaklanın.

Merhaba arkadaşlar babamla aramızda 20 yaş var yani arkadaş bile olabilirz kuşak farkı derler ya asla olmaması lazım aslında ama gelgelelim bnm çocukluğumdan bu yana babamla hiç diyologum olmadı arada hep annem vardı iletişim sıfır yani bişey konuşulamaz kolay kolay hemen sinirlenir agresif bir yapısı var..evet çalıştı didindi bizi okuttu evine baktı çok seviyor bizi ama sevgisini asla belli edemedi..yani bişey paylaşmadık biz oturup uzun uzun sohbetler edemedik her konuda aşırı eleştirir memnun olduğunu hiç görmedim güzel bir okulda mühendislik okudum iyi bir işim var iyi evlat olmak için hep çabaladım saygıda kusur etmedim ama asla yaranamadım sanki yaş aldıkça daha da sinirsel oldu biliyorum onun yapısı bu.ben 32 yaşımda bir kadınım artık evladım var 1,5 yaşında..ama bu konu beni gün geçtikçe daha da yaralıyor içimi dökmek istedim okuyanlar için çok teşekkürler ..Allah başımdan eksik etmesin ama çok kırığım
Bence bunu babanizla konuşmalısınız sakince konuşup etehlginizdeki taşları dokerseniz kendinizi daha iyi hissedersiniz. Eteginizfeki taşları dökmekten kastim hesap sorun sorun neden sevgi gostermedin diyin falan değil. Başbaşa bu yemeğe çıkın orda geçmişten başlayın onun ne kadar çalışıp didindiginin farkında olduğunuzu hissettirin ama sevgi bağının doğru kurulmadigini falan konuşun. Sonra karşılıklı sarılın kabullenin. Belki babanızın da size anlatacagi şeyler vardır

Keşke babam bizi terkedip gitmeseydi de baba kız ilişkimiz olmamasına bile razıydım

Keşke babam bizi terkedip gitmeseydi de baba kız ilişkimiz olmamasına bile razıydım
bu konuyı açarak sizleri üzdüysem özür dilerim bende artık yeterki arkamızda dağ gibi dursun uzun yıllar yaşlılığını göreyim yeter modundayım sinirlense de eleştirse de kabulüm artık

Memleketin belki yarısı evine, çocuklarına bakmıyor bile ele muhtaç ediyor.
Parasi varken bile evinden esirgeyen, bir yelloz uğruna ne var ne yok yiyen..
Benim babam da eksiklerle doluydu ama etrafa bakınca çok iyiydi diyebiliyorum.
Babanız ortalamanın üstünde bir baba.
Varsın iletişimi eksik kalsın soğuk dursun.
Bence haksızlık etmeyelim.

Yine de o kadar şanslısınız kii nomunomuchua nomunomuchua nun dediği gibi evinden çocuklarından parasını esirgeyip dışarıda arkadaşlarıyla kadınlarla parasını çarçur eden "babalar "var . Bazı geceler hiç gelmeyip bazı geceler saat 4 5 te eve gelen "babalar ". Üstüne her şeyden memnuniyetsizlik duyup şiddet gösterenler . Bir yudum baba sevgisine belki de ölene kadar hasret kalacak o kadar çok insan var ki . Yine de hala sizin yanınızda ise yüzünü görebiliyorsaniz iyi kötü bir şekilde evinize ekmek getirdiyse sizi okuttuysa şükredin lütfen. Zaten üzgünüm ama bu saatten sonra babanizi degistirmeniz çok zor ama yine de bir konuşma yapabilirsiniz belli mi olur bu yaştan sonra belki hala küçük bir umut vardır aranızda güzel bir iletişim kurabilmek icin..

Belki istemediğinden değil de beceremediğinden yakınlık kuramıyordur. Çok genç hatta çocuk yaşta baba olmuş. Bir çocukla nasıl iletişim kuracağını bilmiyordu belki. Bu işi anne üstlenince öyle devam etti.
Sen yaklaş bakalım.
Nasıl yaparsın bilmem. Kahve yapıp götür karşılıklı bi kahve içmek istedim babamla diye.
Ya da yemeğe götür baba kız torun yemek yiyin yada bişeyler için.
Sohbet etme ortamınız oluşur sen kalbini açarsan o da açar belki.
Belki çok yakın bir ilişkiniz olur daha çok zamanınız var neden olmasın.

Belki istemediğinden değil de beceremediğinden yakınlık kuramıyordur. Çok genç hatta çocuk yaşta baba olmuş. Bir çocukla nasıl iletişim kuracağını bilmiyordu belki. Bu işi anne üstlenince öyle devam etti.
Sen yaklaş bakalım.
Nasıl yaparsın bilmem. Kahve yapıp götür karşılıklı bi kahve içmek istedim babamla diye.
Ya da yemeğe götür baba kız torun yemek yiyin yada bişeyler için.
Sohbet etme ortamınız oluşur sen kalbini açarsan o da açar belki.
Belki çok yakın bir ilişkiniz olur daha çok zamanınız var neden olmasın.

Ben katılıyorum
Bizim kuşağımızın babaları genelde odun denen türden, iletişim kurmayı bilmiyor. Biz büyürken zaten babanın çocuğuyla kaliteli vakit geçirmesi diye bir şey yoktu, şimdi çok çok iyi ve bilinçli babalar var. Benim babam da klasik Türk babası işte konudakinin aynısı🙈

Konu sahibesi bence zorla babayı sosyalleştirsin😁 Torununu parka götürelim, o oynar biz lafları desin. Ziyarete gelicem kahve içelim sana kahve yapayım yazsın...beraber zaman geçirince bence adam açılır.

Back
X