Baba(m)...

Söz ağızdan bi kere çıkar.
Annenizin boşanmasına engel olarak annenize kötülük etmişsiniz.
Babanız gibi bi adamdan hiçkimseye hiçbişey olmaz.
Neyse evlenip gidiyosunuz da kurtulacaksınız.

Ben annemın bosanmasına hıc bır zaman engel olmadım ki olmuyorumda hergün boşan diyorum aksine.
Düğünmüş nişanmış umrumda bile değil.
Ama annem ben rezil olmayayım en mutlu günlerimde diye düşünüyor.
Beni düşünmekten kendi hasta oldu.

Ev alınalı 7 8 yıl oluyor, borcu yeni bitti. Kredi babamın üzerine çekildi, o zaman ben zaten çocuktum aklım bişeye ermiyordu. Annemi götürmemiş tapu işlemleri için kandırmış, bişeyler olmuştu net hatırlayamıyorum. Ama annemin veya benim rızamla olan bişey değildi

pardon ama o ev neden babanızın üstüne , dedenizin üstüne yapsaydınız şimdi boşanırken evin yarısınıda babana verirsiniz oohhh ne ala memleket ,

adam yok yerden yarım ev sahibi olacak , ,

Babam annemi götürmemiş kandırmıştı tapu işlemlerinde, kendi rızamızla bu şekilde gelişmedi maalesef..

Boşanma davası açıldığında o evi annemin çabalayıp aldığına dair şahitlik edecek onlarca insan var, bilmiyorum etkiili olur mu? En yakın şahitte benim.

O zamanlar babam kandırmış annemi. Ben zaten küçüktüm bilmiyorum. Bende dedeme kıyamıyorum zaten Adamcağız bu yaşında böyle damatlarıyla uğraşıyor

Annemin babama bağımlı bir hayatı yok. Aralarında karı koca ilişkisi yok, ayrı odalarda kalıyorlar hergün kavga gürültü vs. Sevgi saygı desen zaten yok. Babam annemi aldatıyor, şiddet var. Bu yıla kadar ev için sabredıyordu daha borcu bitmemişti boşanırsam o eve banka ipotek koyar yılların emekleri gider diye. Benim sözümden sonra evin borcu bitti, şimdide benim nişan ve düğünümü bekliyor.

Ben annemle hergün boşanması için konuşuyorum, özellikle evde olaylar olduğunda. Annem dinlemiyor senin için bekliyorum kızım diyor. Bekleme ya diyorum bekleme bu şekilde ben mutlu değilim sende hasta oalcaksın ama yok. Polise söyledik tabiiki annemede vurduğunu ama şikayetçi olmayınca iki tarafta kar etmiyor. Sözlümde baba tarafından akraba evet ama hiç birbirlerini tanımıyorlar yani bizim söz vesilesiyle ilk kez görüştüler onlar memleketteydi, sözlümün ve ailesinin babamla uzaktan yakından alakası yok. Zaten babam ve babaanem de numunelik. Onun dışında amcalarım, dedem tüm akrabalar bizim yanımızda.

Bende öyle düşünüyorum evet, ödememek isteme sebebim de bu zaten. Babamın arkasını birileri topladıkça iş çığırından çıkıyor. Ama anneme kıyamıyorum, anaanemi kaybettik. Şuan hayatta benden ve dedemden başka kimsesi yok. Evi babamın üstüne yapması da kandırmacaydı.

Babanın aklı bi gün başına gelirdeee iş işten geçmiş olur!!! Canın ne istiyorsa öyle yap ama asla babanla eşin arasında kalma ilerde

Bende öyle düşünüyorum, hasta olursa bizim(benim) elime kalacak. Allah düşürmesin ama ben bakarım, onun gibi vicdansız değilim. Ona bişey olsa yine ben üzülürüm.. Ne kadar babalık yapmamışta olsa o benim dünyaya gelmeme sebep..

Babamla eşim arasında kalacağımı sanmıyorum sözlüm ve ailesi babamı biliyor, şimdi niye söyledin diyeceksiniz ben hiçbişey söylemedim sözlüm bize gelip gittikçe görüyor, babamın ağzında bakla ıslanmaz yediği haltları marifetmiş gibi herkese anlatır. Akrabalardan ve babamdan da duyduğu kadarıyla biliyor. Ama şükür ki bu zamana kadar babamla alakalı tek bi saygısızlığı kötü bi lafı vs. olmadı. Babamada kendi babasına gösterdiği saygıyı gösteriyor (haketmesede!)

kaç senedir sözlüsün ki? baban hep böyleymiş. sne sözlenince değişmemiş ki annen senin evlenmeni beklesin... kusura bakma ama annenin boşanacağını sanmam. krediyle ev alıp babanın üzerine yapmasından belli.

Krediyi babamın üzerinden çektiler, babam annemi kandırıp tapuya götürmedi o sayede babam üzerine yapmış oldu annemin isteğiyle değil yani. Sonrasında küçük kıyamet koptu yani, ama tabi iş işten geçti. Ben 5 aydır sözlüyüm evin borcu da 4 ay önce bitti. Annem zaten değişir diye beklemiyor senin sözünde nişanında rezillik çıkarmasın diyor.

5 aydır sözlüymüşsün. ondan önce boşanacak olsa boşanırdı zaten diyorum bende. sen sözlenince mi aklına geldi boşanmak da evlenmeni bekliyo. boşanmaz annen. kurtulmaya bak derim.

5 aydır sözlüymüşsün. ondan önce boşanacak olsa boşanırdı zaten diyorum bende. sen sözlenince mi aklına geldi boşanmak da evlenmeni bekliyo. boşanmaz annen. kurtulmaya bak derim.
Sözümün öncesi de annem evin borcu bitmeden boşanırsam o ev ipotekliydi satılır bunca yılın emeği boşa gider diye bekledi. Ben zaten kurtulmaya bakıyorum, evlendikten sonra annemide kurtarıcam

iki ucu çiçekli değnek yani .annen borç ödemeye alışmış ,sende onu ödersen arkasının gelmiyceğinin garantisi yok vermesen dedenede yazık adam zaten yapacağını yapmış .

iki ucu çiçekli değnek yani .annen borç ödemeye alışmış ,sende onu ödersen arkasının gelmiyceğinin garantisi yok vermesen dedenede yazık adam zaten yapacağını yapmış .

Annemle konuştum bu sabah, ayın 20sınde babandan alıp vericem sen verme dedi. Bakalım o vermezse yıne ben verıcem gibi duruyor

O zamanlar babam kandırmış annemi. Ben zaten küçüktüm bilmiyorum. Bende dedeme kıyamıyorum zaten Adamcağız bu yaşında böyle damatlarıyla uğraşıyor

Aslında evlilik içinde alınanlar ortak bildiğim kadarıyla ama hukuken ayrıntıları bilmiyorum.. Yine de olabildiğince lehine yapmalıydı işleri..
Anneniz çok yumuşak biri sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…