- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
Söz ağızdan bi kere çıkar.
Annenizin boşanmasına engel olarak annenize kötülük etmişsiniz.
Babanız gibi bi adamdan hiçkimseye hiçbişey olmaz.
Neyse evlenip gidiyosunuz da kurtulacaksınız.
Veririz demeseydin belki olurdu ama söz ağzınızdan çıkmış.
O değilde anneniz nasıl bir cesaret evi babazın üstüne yaptınız? Aptallık bu.
Anneniz sizi bahane edip daha da batıyor. Allah annenizin gözünü açsın.
Siz arkasını kolladıkça babanız her şeyi daha da batıracak.
pardon ama o ev neden babanızın üstüne , dedenizin üstüne yapsaydınız şimdi boşanırken evin yarısınıda babana verirsiniz oohhh ne ala memleket ,
adam yok yerden yarım ev sahibi olacak , ,
Madem krediyi annen ödüyor niye üzerine almamış evi. Baban sarıp yerse nolacak?
Olur demişsiniz, adam biliyor babanızdan alamayacağını.. Siz pek baba olarak görmediğiniz için vermek istemiyorsunuz, onun yüzünden kendinizden kısmak istemiyorsunuz nişan arefesinde ama bence verebildiğiniz sürece ödemeye bakın.. Azar azar demiş dedeniz de zaten... Ama her şeyi size ödettirmesinler buna da dikkat edin.
Bir de o evi gerçekten niye annenizin üzerine yapmadınız, geçerli bir sebebi yoksa çok büyük bir hata...
Kusura bakmayın ama anneniz sizi kullanarak babanızdan vazgeçmemiş.İyi ayakları yere basan bir anne
evladını böyle bir adama mahkum etme.Üstelik çalışırken.Onun borçlarını pisliklerini temizleyene kadar
çok rahat bir hayat kurabilirdiniz.Üstelik çalışmış çabalamış ev almış babanızın üzerine yapmış,
O adama bağımlı sizi de bunu yaşatıyor.Siz evlenseniz de ayrılmayacak.
Siz sadece bahanesiniz ve o yeni bahaneler üretecek
Annenizin bosanmasi icin onu tesvik ettiniz mi? Duygusal olarak o sizi dusunmus ki sacma ama siz bosan artik tarzi konusup ikna niye etmediniz?
Bananiz size vurunca polisi aramissiniz neden annenize vurdugunu soylemediniz isler o noktaya varmisken siz devam ettirmemissiniz sebep neydi?
Dedem babam gibi eli ustumuzde her derdimize yetisti demissiniz adam simdi size sorarak vergi borcunu odemis. Azar azar istiyor ki siz odemesem olmaz mi diyorsunuz Bence bunca iyilik etmis dedenize resmen ihanet.
Bi de nisanliniz baba tarafindan akrabaymis kismet bu isler ama ben boyle adamin akrabisiyla cesaret edemezdim.
Boşanmayacak bak görürsün
Veririz demeseydin belki olurdu ama söz ağzınızdan çıkmış.
O değilde anneniz nasıl bir cesaret evi babazın üstüne yaptınız? Aptallık bu.
Anneniz sizi bahane edip daha da batıyor. Allah annenizin gözünü açsın.
Siz arkasını kolladıkça babanız her şeyi daha da batıracak.
Babanın aklı bi gün başına gelirdeee iş işten geçmiş olur!!! Canın ne istiyorsa öyle yap ama asla babanla eşin arasında kalma ilerde
Çünkü sözlüm babamın tarafından akrabamız, babam ne yaptığını hiç bilmez patavatsızdır. Annem boşanırsam senın nısanında dugununde huzursuzluk cıkarır dıye korkuyor, ama benim umrumda bıle degıl
kaç senedir sözlüsün ki? baban hep böyleymiş. sne sözlenince değişmemiş ki annen senin evlenmeni beklesin... kusura bakma ama annenin boşanacağını sanmam. krediyle ev alıp babanın üzerine yapmasından belli.
Krediyi babamın üzerinden çektiler, babam annemi kandırıp tapuya götürmedi o sayede babam üzerine yapmış oldu annemin isteğiyle değil yani. Sonrasında küçük kıyamet koptu yani, ama tabi iş işten geçti. Ben 5 aydır sözlüyüm evin borcu da 4 ay önce bitti. Annem zaten değişir diye beklemiyor senin sözünde nişanında rezillik çıkarmasın diyor.
Sözümün öncesi de annem evin borcu bitmeden boşanırsam o ev ipotekliydi satılır bunca yılın emeği boşa gider diye bekledi. Ben zaten kurtulmaya bakıyorum, evlendikten sonra annemide kurtarıcam5 aydır sözlüymüşsün. ondan önce boşanacak olsa boşanırdı zaten diyorum bende. sen sözlenince mi aklına geldi boşanmak da evlenmeni bekliyo. boşanmaz annen. kurtulmaya bak derim.
Yok oyle birsey. Isterse bugun satar.Evin kredisi bitti, babam annemi kandırmış o zaman. Sanırım evlilikten sonra satın alındığı için annemın ımzası olmadan satamıyormuş.
Yok oyle birsey. Isterse bugun satar.
iki ucu çiçekli değnek yani .annen borç ödemeye alışmış ,sende onu ödersen arkasının gelmiyceğinin garantisi yok vermesen dedenede yazık adam zaten yapacağını yapmış .
O zamanlar babam kandırmış annemi. Ben zaten küçüktüm bilmiyorum. Bende dedeme kıyamıyorum zatenAdamcağız bu yaşında böyle damatlarıyla uğraşıyor
Aslında evlilik içinde alınanlar ortak bildiğim kadarıyla ama hukuken ayrıntıları bilmiyorum.. Yine de olabildiğince lehine yapmalıydı işleri..
Anneniz çok yumuşak biri sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?