Baba nefreti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim babamda aynen herşeyden anlam çıkarır :31: Zor baba gerçekten.
Eşimin ailesi gelirdi bize bekarken, kayınvalidemin yanına otururdum surat asardı. Niye onun yanına oturuyomuşum, babamın yanına oturmalıymışım. Çok hevesliymişim ben evlenmeye falan filan...
Ama şimdi Just'ı düşünüyorum da onun durumu daha zor. En azından benim babam istemese de yaptı düğünümü, yanımda oldu.
Görmek ister babasını yanında ama bence de gelmesin. Sorun çıkarır huzur bozar :31:

Aynenoöyle .
Yüzükaldim kendime uzaktan alyansa benziyormus .
Evlenmek iiçin çok can atiyormusum .
Evlenince bu rahati hicbir yerde bulamazmisim .
Falan filan .
Değişmezler bu saatden sonra adamlar ..

Bugün üşenmedim babanneme gittim anlattım durumu böyle böyle diye

Davet edersen niye gelmeyelim en önce ben gelirim dedi :9: Senin bileziklerini bile yaptırdım ilk ben takıcam diyor :9:
Ben toplarım amcanları, halanları, hepsini gelirim o gelmezse gelmesin sen ne bakıyorsun ona he he de geç kafasında var onun azcık ben torunlarımı evlatlarımdan çok severim, senin evlendiğini görmeye gelmez miyiz hiç dedi nasıl sevindim anlatamam ya sarılıp ağladım tontonum bir tanesin diye babannem ve babamın ailesi böyle diyorsa annemin ailesi kesin gelir zaten onlar daha da çok sever beni =)

Çok mutlu oldum =)

ağlattın beni just

O son dediğinin aynısını bana da dedi babam, tesadüf eseri babam balkonda annemle konuşurken duydum. 'bunlar bu kadar evlenmek istosa bi halt yemişler heralde'dedi babam. O an beynimden vurulmuşa döndüm zaten. Çıktım karşısına çatır çatır konuştum. Ne demek istiyosun diye. Yemin ederim bilinçaltıma o kadar işledi ki o günler 3 ay vajinusmus yaşadım ben :31: O haltı yiyemedik yani :ssz:

Ben de çok zorlandım sana geçen gün o yüzden sordum aslında konuşmak istediğim şey oydu hep bu suçlamalar ve baskı yüzünden dünyanın en güzel şeyini çok zorlanarak yaşadım :17:

ama son mesajıma bak babannemle konuştum bugün bileziklerimi bile hazırlamışlar kız :52:

Aynenoöyle .
Yüzükaldim kendime uzaktan alyansa benziyormus .
Evlenmek iiçin çok can atiyormusum .
Evlenince bu rahati hicbir yerde bulamazmisim .
Falan filan .
Değişmezler bu saatden sonra adamlar ..

sanki çok rahat var da evde dimi :52:

ay ben de ağladım valla ama sevinçten kelebekim :31: demek ki herkes farkında babamın saçmaladığının ..

üzme sen kendini babanda yumuşar belki aman yumuşamazsada yumuşamazsın be gelmezse o onun ayıbı olur senin değil..

Ohoo ben babamın yaptığı suçlamaları söylesem burdan aforoz edersiniz kendisini
O nasıl baba dersiniz :53:
Paranoyada son nokta babam ya
Yapmadığım şeylerle itham ederdi kendimi de kanıtlayamazdım
Sizle özelden konuşuruz burda şimdi rezil etmeyeyim diyorum kendimi
Gerçi onun rezillikleri bunlar da bir babanın kızına söylemeyeceği sınırda duracağı şeyler vardır
Allahım ya seviyorum diyorum kocamı aranızda bir şey mi oldu ondan mı evlenmek istiyorsun diyor manyak mı ne :ssz:
Herkesin derdi seksmiş, baba senin derdin o dicektim de insan kızının namusuna da laf eder mi yav :ssz:

Parfüm sikinca kolundan birini mi etkilemeye calisiyorsun olur .
Makyaj yaparsin niye bu kadar susleniyorsun olur .
Makyaj yapmasam bu halde ortaliklarda gezme beni rezil etme olur .
Pijamayla otururum evde .
O kadar kiyafeti bosuna mi aliyorsun diye kavga cikarir .

aynı he kadın gibi giyiniyorsun derdi
zaten 23 yaşındayım başka ne gibi giyinicem ki Allah Allah :27:
makyaj yapmama olayı çok enteresanmış yalnız :53:
benimki de bak hiç abartmıyorum ben zaten çok öyle kısa giyemem rahatsız olurum açılır falan dizimin az üstünde olur hep benim şehrimde böyle gezemezsin teşhirci misin fink mi atıcan orda burda mı sürtücen falan diyordu :53: (benim şehrim kısmına dikkat çekerim derebeyi çünkü o buralara gelirseniz ayağınızı denk alın he keser valla:ssz:)

böyle yapmayın lütfen ya kız kötü ne yapmış ki allah aşkına sevmiş sevdiği adamla evlenmek istemiş onaylamamışlar başka secenek bırakmamışlar Allah nasip ederse hepimiz anne olacağız hepimizin evlatları olacak biri sevdi diye böyle mi davranacağız evlatlarımıza..

Allah o günleri göstermeyi nasip ederse, kızım olsun oğlum olsun asla ailemin yaptıklarını yapmam. Ben gelinlik provama bile yetim gibi tek başıma gidiyodum, annem bile yoktu peşimde ahh ahh :ssz:

üzme sen kendini babanda yumuşar belki aman yumuşamazsada yumuşamazsın be gelmezse o onun ayıbı olur senin değil..

üzülmüyorum artık babannemler, halamlar, amcamlar ve anne tarafım gelicek daha ne olsun yav :52:

Justcım çok üzüldüm, bilemedim ne diyeceğimi ya..

Ama bence şükretmelisin, anne baba varlığı elbette çok önemli ama sen asıl dayanağın olan eşini bulmuşsun ve mutlusun.
Hep bu taraftan bak olaya.
Ve düğüne herkesi çağır..Baban olmasa da olur.
Babam olmasa da annem var diye düşün, belki babanı ezip rahatça sana destek olamıyor, ama içten içe o da kahroluyordur eminim.

Babanın sana karşı neden bu tavırlarda olduğuna da hiç anlam veremedim..Bir de öğretmenmiş. Çok tuhaf.

Just ablacığım üzme kendini lütfen.
Baban çok haksız.
Sen düğününü yap eğlen göbek at ohoh yandan:23:
Geliyim mi bende:60::60:Üniyi kazanaydım orda ah ah:ssz::ssz:
Sakın üzme kendini gelmezlerse gelmesinler,elalemi takacak olursak ohoo:23::23:
İstediğin gibi olsun düğünün,muhteşem bir gelin olucaksın:16:
Bide babana çok şaşırdım herkesin derdi sex falan:53:

Cook .
Nasil rahatim anlatamam .
Saclarim kivircik diyebilirim öyle sik dalgasi var .
Su saclarini duzlestir paspal paspal gezme evde diye kavga ettik dun de :31:
Harika bir ev hhayatim var .:ssz:

adam modayı takip ediyor demek ki göz zevkini bozmasana sen de adamın :ssz:

Davet edersen niye gelmeyelim en önce ben gelirim dedi :9: Senin bileziklerini bile yaptırdım ilk ben takıcam diyor :9:
Ben toplarım amcanları, halanları, hepsini gelirim o gelmezse gelmesin sen ne bakıyorsun ona he he de geç kafasında var onun azcık ben torunlarımı evlatlarımdan çok severim, senin evlendiğini görmeye gelmez miyiz hiç dedi nasıl sevindim anlatamam ya sarılıp ağladım tontonum bir tanesin diye babannem ve babamın ailesi böyle diyorsa annemin ailesi kesin gelir zaten onlar daha da çok sever beni =)

Çok mutlu oldum =)

Ben demedim mi gelirler diye? Mutluluğunuz daim olsun,totonuzu kaşıyın :1: Her şey istediğiniz gibi gider inşallah.

Son düzenleme:
aynı he kadın gibi giyiniyorsun derdi
zaten 23 yaşındayım başka ne gibi giyinicem ki Allah Allah :27:
makyaj yapmama olayı çok enteresanmış yalnız :53:
benimki de bak hiç abartmıyorum ben zaten çok öyle kısa giyemem rahatsız olurum açılır falan dizimin az üstünde olur hep benim şehrimde böyle gezemezsin teşhirci misin fink mi atıcan orda burda mı sürtücen falan diyordu :53: (benim şehrim kısmına dikkat çekerim derebeyi çünkü o buralara gelirseniz ayağınızı denk alın he keser valla:ssz:)

Korktum :18:
Bizim ki uzun giyinsem sündüz gibi bu ne hal der .
Kisa giyinsem amacin ilgi çekmek utanmiyor musun der .
Oyle iste

Justcım çok üzüldüm, bilemedim ne diyeceğimi ya..

Ama bence şükretmelisin, anne baba varlığı elbette çok önemli ama sen asıl dayanağın olan eşini bulmuşsun ve mutlusun.
Hep bu taraftan bak olaya.
Ve düğüne herkesi çağır..Baban olmasa da olur.
Babam olmasa da annem var diye düşün, belki babanı ezip rahatça sana destek olamıyor, ama içten içe o da kahroluyordur eminim.

Babanın sana karşı neden bu tavırlarda olduğuna da hiç anlam veremedim..Bir de öğretmenmiş. Çok tuhaf.

bilmiyorum ki belki de hiç istememiştir beni hep oğlu olsun istermiş zaten belki de ondan sevememiştir
kız çocuğunu bela olarak gören zihniyetten ne bekliceksin ki hep beni rezil mi edicen mantığıyla ona uygun yaşadım zaten
biri benim namusuma laf ederse kendimi öldürürüm falan falan
yahu kim niye laf etsin anlamıyorum ki edebinle evlendikten sonra :53:
çağırıcam canım zaten babam hariç herkes gelmeyi bekliyormuş öğrendim bugün :52:

Just ablacığım üzme kendini lütfen.
Baban çok haksız.
Sen düğününü yap eğlen göbek at ohoh yandan:23:
Geliyim mi bende:60::60:Üniyi kazanaydım orda ah ah:ssz::ssz:
Sakın üzme kendini gelmezlerse gelmesinler,elalemi takacak olursak ohoo:23::23:
İstediğin gibi olsun düğünün,muhteşem bir gelin olucaksın:16:
Bide babana çok şaşırdım herkesin derdi sex falan:53:

sen zaten davetlisin gız :ssz:

Çok mutlu oldum =)
süper babaanne şarkısını armağan ediyorum babaannene. :24:

Üzülme Gülümmm :16: Ben çok kafaya takmıştım ama değmezmiş. Herkes hayatını yaşıyor, ben kendimi yıpratıyorum niye ?
Artık takmıcam :31:
öyle tabii, boş ver evlendin mutlusun. en azından kocadan yana yüzün gülmüş. :16:

:53::53::53:

Allah o günleri göstermeyi nasip ederse, kızım olsun oğlum olsun asla ailemin yaptıklarını yapmam. Ben gelinlik provama bile yetim gibi tek başıma gidiyodum, annem bile yoktu peşimde ahh ahh :ssz:
annen neden gelmedi? babandan mı çekindi?:26:

adam modayı takip ediyor demek ki göz zevkini bozmasana sen de adamın :ssz:
:1:güler misin ağlar mısın? kusura bakmayın güldüğüme de bakmayın, çok üzüldüm. :5:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X