bende çok sorguladım bunları, ama ne kendimde nede bir başkasında cevabını bulamadım. erkekler değişken. bazı kadınların nasıl anaç ruhları yoksa erkeklerinde ata ruhları yok. ben buna inanıyorum maalesef
bende çok sorguladım bunları, ama ne kendimde nede bir başkasında cevabını bulamadım. erkekler değişken. bazı kadınların nasıl anaç ruhları yoksa erkeklerinde ata ruhları yok. ben buna inanıyorum maalesef
Hanımlar merhaba,
Benim eşimin çok iyi yönleri de vardır acayip tuhaf yönleri de. Asıl sorun şu ki eşim bir takım şeylerin bilincinde değil. Yani biz hala sevgili gibiyiz. Aile olamadık.
Ben 1.5 seneye yakın evliyim. yaşım 28 eşim 36. Eşim hiç çocuk konusu açmadı evlendiğimizden beri. Bana baskılar var ama 7aylık evliyken ayrılma aşamasına geldik (eşimin ailesinin dedikodusu yüzünden), eşimin sözleri ve pişmanlığı ile eve geri döndüm. Eşim ilişkimiz iyi olsun diye çabalasa da hala çocuk için tereddütlerim var. ailesi ve ayrılık dönemi yüzünden kırgınım.
Tabiki eşimle iyi olayım diye çocuk yapmam.
Çocuk sahibi olmuş hanımlar, "aile olma" kavramı çocuk sahibi olmak ile perçinleniyor mu?
not: çocuk yapsam mı anlamında sormuyorum. çocuk eş ilişkilerinde neleri değiştiriyor anlamında soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?