Baba özlemi

Hayattozpembe

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
15
2
6
29
Merhaba nasıl başlayacağımı hiç bilmiyorum bugün babamı kaybedeli 25 gün oldu içim hala çok yanıyo bi tarafım yıkıldı gücüm yok hiç bişeye okuyorum derslere gidiyorum ama adapte olamıyorum benim babam ablamın üvey babası oluyo annem ağlıyo ablam diyo anneme destek çık o yanlız kaldı ama kimse beni düşünmüyo ben annem üzülmesin diye ağlayamıyorum acımı içime atıyorum ne yapacam bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının

Basin saolsun cnm. mekani cennet olsun babanin. Bi an babamin ölümünü hatirlattin bana. 6 sene oldu. 1 gun once yaninda ve 1 gun sonra yaninda yok ne kadar aci birsey bu, ancak yasayan bilir.2 sene baba diyen agizlari duydukca gecip bi koseye agliyordum.babam bana cok eziyetler etti ama keske yanimda olsada yine eziyet etse. Kiymetini bilemedim babamin birgun babacim diyip sarilamadan gitti gercek dunyasina

Başınız sağolsun, Allah yardımcınız olsun, eminim acınız çok büyük.
Ancak annenize destek çıkın, inanın onun da içi yanıyordur sizin kadar.
Muhakkak yaşadıklarınız kolay değil, fakat bazen evlatlar ebeveynlerine destek olmak durumunda kalıyor.
malesef ki...

Acınız dinmez o muhakkak.
Baba - kız ilişkisi her zaman farklıdır.
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.

Ben en küçük çocuğuydum evde bana biri bişey dese kızardı babam öldü 2.günü abim benimle tartıştı o an babamı bekledim gelsindr benim kızımı niye ağlatıyosun desin diye bekledim bekledim gelmedi çok zor oluyo dayanamıyorum

Başın sağolsun canım bizde trafik kazası geçirdik 45 önce hem babamı hem kız kardeşimi kardeşimi kaybettim ne büyük bi acı çok iyi biliyorum ama yapacak bişeyimiz yok olsa saniye beklemeyiz Rabbim en iyisini bilir mahvolduk yıkıldık ama hayat devam ediyor tekrar başın sağolsun

Devam ediyo tabi ama nasıl devam ediyo en iyi yaşayan bilir sizinde başınız sağolsun

İşte, buyuyorsun..

seni artık abine karşı koruyamacak ama babani güzel hatirlaman da cok güzel zaman geçecek acın hafifleyecek, evleneceksin çocuğun olacak ,aklına yine gelicek ama hayat devam edecek

Benim de 18 yıl oldu daha ilk okul yeni bitmişti büyüdüm okudum mezun oldum evlendim isteme düğün çocuğum oldu..

Ama hayat... gelin girmeyen ev olur ama ölüm girmeyen ev olmazmış.

Rabbim Sabırlar versin Rahmet eylesin Rabbim ,babana yapacağın sey onun için coook dua etmek , yardımlar yapmak ,, şuan ihtiyacı olan o.

Rabbim sabir versin. Hic kolay degil gercekten

Sizinde basiniz sağolsun Rabbim Sabırlar versin acılarınız hic kolay değil ama Rabbim sizlere omurler versin inşaallah.

Amin inşallah dua ediyorum illaki alışacam onsuzluğa ama alışana kadar bu zamanlar nasıl geçecek bilmiyorum

Allah sabırlar versin ben 3cü yıla giricem mecburen alışıyorsun onsuzluğa ama diyeceğim şu kimse üzülmesin diye acını yaşamamazlık yapma unutma önce can sonra canan ...

Amin inşallah dua ediyorum illaki alışacam onsuzluğa ama alışana kadar bu zamanlar nasıl geçecek bilmiyorum

Zor gecicek ama bi bakacaksın günlük hayatin rutinine kaptirmissin ve aklına gelse de daha seyrek ve daha az can yakici olacak

Hayırlı bir omrunutlu bir evliliğin olur dilerim

Zor gecicek ama bi bakacaksın günlük hayatin rutinine kaptirmissin ve aklına gelse de daha seyrek ve daha az can yakici olacak

Hayırlı bir omrunutlu bir evliliğin olur dilerim
Amin Allah razı olsun inşallah olur düşündüğüm biri var Allah ondan da razı olsun baya destekçim onunda sayesinde bazen hafif atlatıyorun üzüntümü

ağla ağla doya doya ağla hem de başka türlü geçmez geçmiyor hiç geçmiyor sadeec alışıyorsun zamanla seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…