Baba sadece baba..

asabihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
530
359
103
Eski konularımı okuyan bilir babam alkol bağımlısı ve kendisinden nefret ediyorum.
Bazen üzülüyorum mesela bir hasta olsa acıyorum sadece uyurken bakabiliyorum onun yüzüne normalde bakmak istemiyorum çok resmiyim onunla.
Konu şu babaannem iki gün önce Umreden geldi ve gelen giden çok oluyor haliyle.Bu akşam babam içip gelmiş yine bağırıp çağırmalar istediğini yaptırmalar yemek yedi arkasından bidaha yemek istiyo eziyet etmek için.
Misafir geldi ve babam yerinden kalkmıyo git odaya yat diyoruz gitmiyo gelenleri mecbur babannemin odasına aldık ama babam durur mu öküz gibi bağırmaya başladı hadi o anda bir misafir daha arkasından birkaç kişi daha geldi oda küçük insanlar sığmıyo.Annem güzellikle söylüyo git odaya yat insanları buraya alalım diye yatmıcam diyo ben ve kardeşim girdik koluna git yat zorla ikna oldu götürdük.Odaya girdi ama bağırmaya başladı anneme küfür ediyo sus rezil olduk diyoruz yok susmuyo odaya girdim güzellikle nolur sus insanlar bizi dinliyo rezil olduk dedim bana tokat attı çocukluğum boyunca tokat yemediğim dayağını yemediğim adam bana öyle bir tokat attı ki içerdeki insanlar sesi duydu.
Babannem baba bedduası alma kızım diyo benim suçum ne ki sessiz ol dedim diye mi hakettim ben bunu ?
İçim soğudu garip hissediyorum onu görmek sesini duymak istemiyorum allah asıl senin belanı versin baba !

Tedavi Olmayı düşünmez mi Babanız ? Bu bir sorun çünkü . Ve ne kadar kızgın olsanız da beddua etmeyin .

Öyle cok korkutuyorlar ki insanlari baba bedduasiymis anne bedduasiymis.
Böyle insanlarin bedduasiyla hayatim mi kararcak simdi. Sirf baba diye, ana diye.
Dinimi seviyorum ama bazi yerlesmi düsüncelere sinir oluyorum.
Zor durumdaki ana babaya saygida kusur edilmez, yardim edilir. Yüzüne bakilir ama bakilmayacak anne babalar da var.
Simdi sirf annem babam diye de idare edemiyorum ben. Günahi boynuma. Benimki de kalp. Biz de insaniz.

Kendini çok fazla ortalara atma, zararlı sen çıkıyorsun. Bırak bağırırsa bağırsın, kendi rezilliği, sanki size gelen bilmiyor mu babanı.

Oh keyfe bak ya,
İstediğim işkenceyi yaparım sırf oluşmasına katkım var diye, sonra da rahat rahat beddua ederim bir de tutar diye emin olurum.
Dünyaya gelmenize aracı oldu diye bedduası falan tutmaz, kafaya bak ya.
Annem boşanmamış olsaydı eminim biz daha beterlerini yaşıyor olacaktık,
Allah tez zamanda kurtarsın sizi.

Üzüldüm adınıza Allah yardımcınız olsun . Bırakın başkası babanızı susturmaya çalışsın siz oralı olmayın uzak durun. İçinizi nefretle doldurmayın kimseye de bunun izin vermeyin .

Allah yardımcın olsun benim babam içmez etmez ama ben de iyi anlaşamam ben de çok sevmem seni iyi anlarım yani ;)
O yüzden kendine yüklenme hiç bir zaman sevmiceksin babam diyeceksin sadece ben zamanında ölsün diye çok dua etmişimdir :KK51: şimdi evliyim çok görüsmüyoruz doğal olarak iyiyiz ama hiç babam diye içim titremez :KK14:

Eski konularımı okuyan bilir babam alkol bağımlısı ve kendisinden nefret ediyorum.
Bazen üzülüyorum mesela bir hasta olsa acıyorum sadece uyurken bakabiliyorum onun yüzüne normalde bakmak istemiyorum çok resmiyim onunla.
Konu şu babaannem iki gün önce Umreden geldi ve gelen giden çok oluyor haliyle.Bu akşam babam içip gelmiş yine bağırıp çağırmalar istediğini yaptırmalar yemek yedi arkasından bidaha yemek istiyo eziyet etmek için.
Misafir geldi ve babam yerinden kalkmıyo git odaya yat diyoruz gitmiyo gelenleri mecbur babannemin odasına aldık ama babam durur mu öküz gibi bağırmaya başladı hadi o anda bir misafir daha arkasından birkaç kişi daha geldi oda küçük insanlar sığmıyo.Annem güzellikle söylüyo git odaya yat insanları buraya alalım diye yatmıcam diyo ben ve kardeşim girdik koluna git yat zorla ikna oldu götürdük.Odaya girdi ama bağırmaya başladı anneme küfür ediyo sus rezil olduk diyoruz yok susmuyo odaya girdim güzellikle nolur sus insanlar bizi dinliyo rezil olduk dedim bana tokat attı çocukluğum boyunca tokat yemediğim dayağını yemediğim adam bana öyle bir tokat attı ki içerdeki insanlar sesi duydu.
Babannem baba bedduası alma kızım diyo benim suçum ne ki sessiz ol dedim diye mi hakettim ben bunu ?
İçim soğudu garip hissediyorum onu görmek sesini duymak istemiyorum allah asıl senin belanı versin baba !
Allah yar ve yardimciniz olsun, sizin bir kabahatiniz yok ki babaanneniz hakkaniyetsiz konusmus.

Arkadsmn babasida boyle defalarca tedavi denedi umreye gitti ama fyda etmedi. Artik kabullendk hepimiz. O da her gece icip gelir. Ve biz aksmlari onlara gitmeyzzz. O evdeyken kimse gitmez. Keske misafrleri ona gore ayarlayablsydinz

Tabi ki sen haklısın, maalesef aileyi secemiyoruz...
Şu da bir gerçek o beddualar babalık yaptıysa tutar,, Yaapp ett sonra da beddua tutarr.. Yok valla sen içini ferah tut.
Zor işler ...Sıkma kendini de buda bir sınav... Alkol almadıgı zaman da karşına al konuş, yaptıklarını anlat ama sen yapıyorsun falan değil, biz olarak konuşş..

Haksiz yere edilen beddua döner dolaşır ana-baba da olsa kendini bulur,dert etme..

Bu yaşadıklarını tecrübe say kendine ve ona göre bir hayat kur..

Ve malesef ,babası ile imtihan olan ne ilk kişi ne son kişisin,sabır diliyorum sadece ..

Back
X