Benim amacim sadece instagramdan sikayet degil. O nasil tum kadinlari rezilce diline doluyor, belki yaptigim yorumu gormedi bile. Insanlar farkina varsinlar o videonun istiyorum. Ozur dilemeliŞikayet edilebiliyor instagramdan diye biliyorum
Medya görmeli haber kanallarina atilabilirBenim amacim sadece instagramdan sikayet degil. O nasil tum kadinlari rezilce diline doluyor, belki yaptigim yorumu gormedi bile. Insanlar farkina varsinlar o videonun istiyorum. Ozur dilemeli
Hayir bu kisi cocukta degil. 25 yasinin ustunde bir birey ve o sayfa ile yas araliginin çokta yukari da olmadığı 1.5 insana ulaşıyor. Gercekten rezillikBen de cok karsilayorum benzeri video ve yorumlarla. Genc nufus gittikce zekasizlasiyor ciddi manada.
Yazik, zavalli cocuklarda kufur etmenin eglenceli komik birsey olduguna inaniyorlar. Aman ne cok begeni aliyor, ben de yapmaliyim deyip kendileri de dahil oluyor.
Nereye gidiyoruz boyle hic bilmiyorum.
Ben de bunu istiyorum cunku o videonun sahibi 15 yasinda cahilliktir yapmistir deyip gecebilecegimiz biri degil.Medya görmeli haber kanallarina atilabilir
Sivil toplum örgûtleri ve kadin dernekleri haberdar edilmeli
Ben de bir süre önce İnstagram'da Cahide Sultan isimli bir siteye denk geldim. İnanın bir yazısını okudum sinirden nevrim döndü.Kimmiş bu diye eski yazılarına da baktım.Böyle bir cahillik yok.Kadınlara nasıl hakaret ediyor. Üstelik dünya kadar takipçisi var.Ve kendisi de kadın işin ilginci(tabii doğruysa).Şimdi burada banlanmak istemiyorum ama kendisi şeriat isteyen bir mahluk. Ettiği hakaretlerin bini bir para terbiyesizin. Ve bence bu kadına da yasal işlem uygulanmalı.Oncelikle boyle igrenc bir baslik actigim icin tum kadinlardan ozur diliyorum. Zaten ulkemizde ki zihniyetlerin nasil oldugu malum ama, tum kadinlara boyle alenen hakaret edilmesi butun kanimi cekti. Suan sinirden konuyu bile toparlamakta gucluk cekiyorum.
Az once instagramin kesfet bolumunde siradan videolari izliyordum. Bir sayfa birinin skecini paylasmis. Baslarda gayet komik eglenceli. Abla ve kardesin diyaloglari. Ve sonunda ki o cumle baba senin butun kizlarin o.... olmus.
Baktim video genc bir cocugun ve 1.5 m takipcisi var. Kadinlara boyle aleni bir sekil de hakaret ediyor ve kadinlarimizin biri de dememis kardesim senin agzindan cikani kulagin duyuyor mu? Ne dediginin farkindamisin sen.
Bu kisi belki 10 12 yasinda ki kiz cocuklari bile izliyor. Dile kolay 1.5 milyon kisi. Insanlara ulasma hizina bakin. Ama ulasan mesaj " sevisirsen or....n"
Bu kisinin bu hakaret yanina mi kalmali gercekten. Ne yapilabilir onu dusunuyorum bir saattir. Belki bilmiyorum burda bahsetmek ne kadar doğru ama malum sozluk sitelerinden birinde bu rezillik anlatilsa yanina kar kalmaz. Yaptigi hatanin farkina varir belki.
Ben de bir süre önce İnstagram'da Cahide Sultan isimli bir siteye denk geldim. İnanın bir yazısını okudum sinirden nevrim döndü.Kimmiş bu diye eski yazılarına da baktım.Böyle bir cahillik yok.Kadınlara nasıl hakaret ediyor. Üstelik dünya kadar takipçisi var.Ve kendisi de kadın işin ilginci(tabii doğruysa).Şimdi burada banlanmak istemiyorum ama kendisi şeriat isteyen bir mahluk. Ettiği hakaretlerin bini bir para terbiyesizin. Ve bence bu kadına da yasal işlem uygulanmalı.Oncelikle boyle igrenc bir baslik actigim icin tum kadinlardan ozur diliyorum. Zaten ulkemizde ki zihniyetlerin nasil oldugu malum ama, tum kadinlara boyle alenen hakaret edilmesi butun kanimi cekti. Suan sinirden konuyu bile toparlamakta gucluk cekiyorum.
Az once instagramin kesfet bolumunde siradan videolari izliyordum. Bir sayfa birinin skecini paylasmis. Baslarda gayet komik eglenceli. Abla ve kardesin diyaloglari. Ve sonunda ki o cumle baba senin butun kizlarin o.... olmus.
Baktim video genc bir cocugun ve 1.5 m takipcisi var. Kadinlara boyle aleni bir sekil de hakaret ediyor ve kadinlarimizin biri de dememis kardesim senin agzindan cikani kulagin duyuyor mu? Ne dediginin farkindamisin sen.
Bu kisi belki 10 12 yasinda ki kiz cocuklari bile izliyor. Dile kolay 1.5 milyon kisi. Insanlara ulasma hizina bakin. Ama ulasan mesaj " sevisirsen or....n"
Bu kisinin bu hakaret yanina mi kalmali gercekten. Ne yapilabilir onu dusunuyorum bir saattir. Belki bilmiyorum burda bahsetmek ne kadar doğru ama malum sozluk sitelerinden birinde bu rezillik anlatilsa yanina kar kalmaz. Yaptigi hatanin farkina varir belki.
Oncelikle boyle igrenc bir baslik actigim icin tum kadinlardan ozur diliyorum. Zaten ulkemizde ki zihniyetlerin nasil oldugu malum ama, tum kadinlara boyle alenen hakaret edilmesi butun kanimi cekti. Suan sinirden konuyu bile toparlamakta gucluk cekiyorum.
Ülkede herşey içler acısı
Adam 1 kadınla yetinen erkek sapıktır diyor yahu
Bunlar ülke gündemi ne diyeyim bilemiyorum
aynen öyle. bu adamlar böyle der de ünlüler sınıfında olursa çocukların örnek alması normaldir. çocukların örnek alacağı insanlar belliÜlkede herşey içler acısı
Adam 1 kadınla yetinen erkek sapıktır diyor yahu
Bunlar ülke gündemi ne diyeyim bilemiyorum
Ifsa ederim etmesine ama burada yasak mi degil mi bilemedigimden koymadim videoyu.İfşa gelirse üzerimize düşeni yaparız.
Çok öyle şikayet etmişliğim var, üşenmem uğraşırım şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?