Baba sevgisinden uzak buyuyen kiz cocugu...

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
Anne baba ayri.ikisinden de sevgi gormedim anneyle kaldim ama yillarimi burnumdan getirdi.babam babalik yapmadi.hayatta yaptigim hatalari bu duruma bagliyorum cogu zaman.
Muthis bir degersizlik fazlalik hissi yasiyorum.hayatim yolunda gitmiyor.hicbir zaman icimden gelerek gulemiyorum.ayni durumda olanimiz var mi babasi oldugu halde baba sevgisinden uzak buyuyen anne sevgisi gormeyen?sizin hayatiniz nasil dertleselim

Ben de bilmiyorum diger konumdaki tartisma yuzunden engellendim sanirim
Arkadadlar ayni durumda olan bayanlarla dertlesmek isterim

babasız kızların kronik dertleridir zaten bunlar kardeşim. bir de şefkat takıntısı olur. birlikte oldukları her erkekte bu arayışa girerler ancak asla tatmin olmazlar. baba sevgisinin yerini hiçbir şey dolduramaz. bu arızaları kabul edip yaşamaya çalışmak gerek.

Anne baba ayri.ikisinden de sevgi gormedim anneyle kaldim ama yillarimi burnumdan getirdi.babam babalik yapmadi.hayatta yaptigim hatalari bu duruma bagliyorum cogu zaman.
Muthis bir degersizlik fazlalik hissi yasiyorum.hayatim yolunda gitmiyor.hicbir zaman icimden gelerek gulemiyorum.ayni durumda olanimiz var mi babasi oldugu halde baba sevgisinden uzak buyuyen anne sevgisi gormeyen?sizin hayatiniz nasil dertleselim
Beenn.
Hiç görmedim babamı,bu bende nasıl travma yapmış olabilir,en fazla erkek tenine dokunmadan büyüyen kız çocukları olgun erkek sever,beraber olacağı adamda şefkat arar,nazını çeksin ister.Öyle bir kocam var şükür.
Yemin ediyorum hiç eziklenmedim,tam tersi şükür ettim.Hayat nedir öğrendim bildim,dimdik durdum hala da öyleyim şükürler olsun.
Annem de çalışıp bize bakacam derken sevgi pıtırcığı olamadık,e o da hayat derdindeydi.
Ama benden trajedi çıkmaz,hiç üzülmedim olanlara.
Gelene Allah'tan deyip şükür ettim.
Ağlamaya üzülmeye vaktim yok,zira hayat çok kısa ve ben onu elimden geldiğince mutlu huzurlu yaşayacağım.
Hayat mottom şudur ki
BEN VARSAM VARIM,YOKSAM GERİSİNİ ÖPEYİM ZATEN ...
Gerisinden kasta aile de dahil.

Back
X