Baba Sorunu

melebaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
255
443
31
Merhaba arkadşalar yeni üyeyim ve bu benim ilk konum . Ne yapacağımı bilmiyorum ve sizden tavsiye istiyorum . Biraz uzun olacak belki kusura bakmayın .

Her insanın kafasındaki baba figürü az biraz bellidir ve eminim çoğu kız babasına çok düşkündür . Bende öyleydim . hatta küçükkken sorarlar ya "anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı " benim hep cevanım babamdı .

Şu an 22 yaşında ve 9 aydır evliyim . 15 yaşında babamın annemi aldattığını öğrendim . Evde herkes tarafından saklanmaya çalışılsa da ben iilk günden beri farkındaydım herşeyin ve bu ilişki 7 yıldır devam ediyor . Annem boşanacak bi kadın değil daha doğrusu buna cesaret edebilecek bi kadın değil . 25 yaşında bi ablam 12 yaşında bi kardeşim var . Arkasından ona destek çıkacak biri olmadığını bildiğinden boşanamadı belki ev hanımı bir geliri yok üzerine hiçbir mal varlığı yok . Bu olayı öğrendiğimizden beri evde kimsenin huzuru yok . Babamın bize karşı hiçbir sorunu yok babalık vasıflarını kendince sonuna kadar yerine getiriyor ama kocalık vasıflarından yıllaar önce feragat etti . Annemin artık psikolojisinin hiç normal olmadığını düşünüyorum . Bu olayı ilk öğrendiğimde emin olun 15 yaşında bir kız çocuğunun normal bi insana söylemekten utanacağı laflar ettim babama ben utandım ama babam 7 yldır hala utanmıyor. bu zaman kadar bi şekilde geldik .

Benim asıl anlatacağım olay yaklaşık 2 hafta önce oldu . Kendi evimin çok yakınında otobüsten indim . babamın arabasını gördüm . yakalışık 10 saniye sonra o şıllık arabasının kapısını açtı arabaya bindi . o görüntünün bi evlat için ne kadar acı olduğunu düşünün . Göz görmeyince gönül katlanırmış ya ondan bu zaman kadar şaka gelmiş hep bana . Arabaya doğru yürüdüm , gördüler beni . Açtım kapıyı indirdim kadını aşağı iyi bi tokat indirip sokağın ortasında o.... diye bağırdım . babam bağırıyo bi yandan yanlış anladın yanlış anladın diye . Kadın kaçtı . Ben ağlayarak yürümeye başladım . Babam önümü kesti arabayla bindirdi beni . "o değildi " dedi. artık cinlerim tepeme çıktı ve ağzımdan çıkanlara kendim bile şaştım . Bu adam bir de 4 ay önce by-pass oldu arkadaşlar . "Allah korusun o kadının koynunda başına bişey gelse sen napmamızı bekliyorsun , benim kocam beni aldatsa senin onun karşısına çıkıp hesap sormaya ne yüzün olur ne hakkın , artık bi kızın yok senin " gibi gibi yaklaşık bi saat süren bi sinir krizi gibi ağzma gelenleri sayıp arbadan indim . mosmor kesildi resmen. ağlıyordu ben indiğimde . Aradı bi kaç kez açmadım . Eşime anlatamadım . Kimseye anlatamadım . Konuşmak yüzünü görmek istemiyorum . Annem duysa napar onuda bilmiyorum .

Benim ne yapmam gerekiyo . Yerimde olsanız siz napardınız ?

Merhaba arkadşalar yeni üyeyim ve bu benim ilk konum . Ne yapacağımı bilmiyorum ve sizden tavsiye istiyorum . Biraz uzun olacak belki kusura bakmayın .

Her insanın kafasındaki baba figürü az biraz bellidir ve eminim çoğu kız babasına çok düşkündür . Bende öyleydim . hatta küçükkken sorarlar ya "anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı " benim hep cevanım babamdı .

Şu an 22 yaşında ve 9 aydır evliyim . 15 yaşında babamın annemi aldattığını öğrendim . Evde herkes tarafından saklanmaya çalışılsa da ben iilk günden beri farkındaydım herşeyin ve bu ilişki 7 yıldır devam ediyor . Annem boşanacak bi kadın değil daha doğrusu buna cesaret edebilecek bi kadın değil . 25 yaşında bi ablam 12 yaşında bi kardeşim var . Arkasından ona destek çıkacak biri olmadığını bildiğinden boşanamadı belki ev hanımı bir geliri yok üzerine hiçbir mal varlığı yok . Bu olayı öğrendiğimizden beri evde kimsenin huzuru yok . Babamın bize karşı hiçbir sorunu yok babalık vasıflarını kendince sonuna kadar yerine getiriyor ama kocalık vasıflarından yıllaar önce feragat etti . Annemin artık psikolojisinin hiç normal olmadığını düşünüyorum . Bu olayı ilk öğrendiğimde emin olun 15 yaşında bir kız çocuğunun normal bi insana söylemekten utanacağı laflar ettim babama ben utandım ama babam 7 yldır hala utanmıyor. bu zaman kadar bi şekilde geldik .

Benim asıl anlatacağım olay yaklaşık 2 hafta önce oldu . Kendi evimin çok yakınında otobüsten indim . babamın arabasını gördüm . yakalışık 10 saniye sonra o şıllık arabasının kapısını açtı arabaya bindi . o görüntünün bi evlat için ne kadar acı olduğunu düşünün . Göz görmeyince gönül katlanırmış ya ondan bu zaman kadar şaka gelmiş hep bana . Arabaya doğru yürüdüm , gördüler beni . Açtım kapıyı indirdim kadını aşağı iyi bi tokat indirip sokağın ortasında o.... diye bağırdım . babam bağırıyo bi yandan yanlış anladın yanlış anladın diye . Kadın kaçtı . Ben ağlayarak yürümeye başladım . Babam önümü kesti arabayla bindirdi beni . "o değildi " dedi. artık cinlerim tepeme çıktı ve ağzımdan çıkanlara kendim bile şaştım . Bu adam bir de 4 ay önce by-pass oldu arkadaşlar . "Allah korusun o kadının koynunda başına bişey gelse sen napmamızı bekliyorsun , benim kocam beni aldatsa senin onun karşısına çıkıp hesap sormaya ne yüzün olur ne hakkın , artık bi kızın yok senin " gibi gibi yaklaşık bi saat süren bi sinir krizi gibi ağzma gelenleri sayıp arbadan indim . mosmor kesildi resmen. ağlıyordu ben indiğimde . Aradı bi kaç kez açmadım . Eşime anlatamadım . Kimseye anlatamadım . Konuşmak yüzünü görmek istemiyorum . Annem duysa napar onuda bilmiyorum .

Benim ne yapmam gerekiyo . Yerimde olsanız siz napardınız ?
7 yıldır bir kadından vazgeçmediyse belki babanızın çocuğu bile vardır muhtemelen yasal olmayan nikahı kıymıştır ev bile açmıştır ..ha onuda aldatıyor sanırım o değildi o değildi dediğine göre..babanızda adamlık vasfı yokmuş çok düşünmeyin artık.

bu arada sizin yaptığınızdan aşağı kalmazdı yaptıklarım hatta fazlasını yapardım ki babam diyormuş anneme kimseden korkmamda kızdan korkarım diye.

bir kere şu lafın doğru kısmen,yanı kızının başına gelse ne tepki verir damadınaiayrıca kızma ama damadına hesap sormaya hakkı yok senı aldatsa,yetışkın ınsanlarsınız?bak diğer kadının yaptığı asla asla doğru değil,ama bunun hesabını o verecek zaten,ama baban acaba anneni boşamak istedide anne bir türlü boşanmayıncamı böle bişeye kalktı,ve sakın unutma hepimizin bir bireyız ve yarın ne yaparız bilinmez,demmekki annele mutlu değil,ama buna hakkı yok tabiki,ama ben annenızle mutlu değilim deyip gitse ve aradan çok sonra hayatına bır kadın girse yıne aynı tepkılerı vercektın,ailerimiz anne baba görevlerini yerıne getirdikten sonra kendı aralarındaki ilişkiye karışamayız,onlarda bir birey.ama babanın yaptığını doğru değil,boşan ne yaparsan yap,ama sorsak kızalrım yuzu eğilsin istemedım falan fılan,derin mesele,üzme kendını,ama sakın kımseye anlatma canım hele eşine aslaaaa

Dua edin kadın size dava açmasın. Teyzem de böyle kocasıya beraber olan evli bir kadına hakaret etmişti de ceza yedi.

yüzüne bakamazdım herhalde onun yaptığından dolayı :KK43:
yapılacak en doğru hareketi yapmışsın
annene söyleme bence zaten perişandır bide bunu duyarsa yıkılır
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ÇOK ZOR RABBİM HİÇBİR KADINI EŞİNİ BAŞKA KADINLA PAYLAŞMAK ZORUNDA BIRAKMASIN ALDATILMAK ÇOK BETER BİR DUYGU :KK43:

En iyisini yapmışsın ben olsam o an onların fotoğrafını çeker babamı çevresine rezil ederdim

Sen yapman gerekeni yapmissin artik bunun bir tik ustu yok yani ilave yapilmasi gereken birsey yok
Maddi gucun yeterliyse annene ayri ev acip bakabilecek durumdaysan annene bunu teklif et ben olsam oyle yapardim

iyi yapmışsın eline sağlık hatta az bile şöyle evire çevire alcaktın ayağının altına. böyle kadınlardan nefret ediyorum. tamam erkekler zaten fırsatını buldu mu yapar bunu bi kadın olarak onlar nasıl yapıyor anlamıyorum yüzsüz şey. için birazda olsa rahatlamıştır biraz nefretini atmışsın çokta iyi yapmışsın.

Sen yapman gerekeni yapmissin artik bunun bir tik ustu yok yani ilave yapilmasi gereken birsey yok
Maddi gucun yeterliyse annene ayri ev acip bakabilecek durumdaysan annene bunu teklif et ben olsam oyle yapardim
maalesef öyle bi imkanım yok evli olmasam yapabilrdim ama ğöyle bi şansım yok :/

Offf durumun ne zor anlarim seni. Başına gelmeyen bilemez. En kotusu de eşinin ve ailesinin bunu duymasindan duydugun korkudur. Daha da kötüsü esinle birlikte babanla karsilastiginda mecbur kalip konusmaktir o anlamasin diye.
Rabbim babanı bu yoldan cevirsin ve annenle aralarina muhabbet versin.
Dua etmekten baska caren yok arkadasim :KK43:

offfff kendimi senin yerine koydum...gerçekten çok çok zor bir durum...
Rabbim yardımcınız olsun...
aradan biraz zaman geçsin babanla azda olsa konuşmaya başla..zaten bunu bile bile konuşuyordunuz görünce tabi daha farklı...ayy çok zor yaa insan konduramıyor...

Kadini onceden görmüş muydunuz? Fotoğrafta falan hic degilse? Bide 7 yildir ayni kadin mi var? Kadini gormuslugunuz yoksa yargisiz infaz yapmissiniz. Ya gercekten bir is arkadaşı falansa? Ona da yazik degil mi?

Aklima paramparca dizisinde gulserenle cihan geldi :)

Walla canim herkesin iliskisi kendine. Annenin bir kadin olarak tepki gostermesi, bosanmasi gerekiyordu. O yapmamis ve simdi olay size yansimis. Anne babalarin anlamadigi olay da bu iste. Kendi aralarindaki problemleri hice sayip, beraber olmaya devam ettikce, cocuklar buyudukce sorunlar onlara yansiyor. Kendi arasini kocasiyla bozmak istemeyen annen, seninle babanin arasinin acilmasina sebep oluyor. Eger ogrendigi anda bicak gibi kesseydi, babanda o kadinla evlenseydi veya bekar olarak iliskisini surdurseydi, bu kadar dokunmazdi sana.

Yasadiklarina uzuldum. Ben olsam gorusmezdim. Kendi babamla da gorusmuyorum

Kadini onceden görmüş muydunuz? Fotoğrafta falan hic degilse? Bide 7 yildir ayni kadin mi var? Kadini gormuslugunuz yoksa yargisiz infaz yapmissiniz. Ya gercekten bir is arkadaşı falansa? Ona da yazik degil mi?
benim de aklıma bunlar geldi
ama bi yandan o kadın olmasa kadın da döner bişeyler açıklamaya çalışırdı herhalde

Babam esnaf iş Arkadaşı olması gibi bişey söz konusu değil . Görmedim kadını hiç ama 7yıldır aynı kişi . Kadın eğer o olmasa açıklama yapardı bana o da beni görünce bembeyaz kesildi . Korktu . Ağzını açamadı .

Aklima paramparca dizisinde gulserenle cihan geldi :)

Walla canim herkesin iliskisi kendine. Annenin bir kadin olarak tepki gostermesi, bosanmasi gerekiyordu. O yapmamis ve simdi olay size yansimis. Anne babalarin anlamadigi olay da bu iste. Kendi aralarindaki problemleri hice sayip, beraber olmaya devam ettikce, cocuklar buyudukce sorunlar onlara yansiyor. Kendi arasini kocasiyla bozmak istemeyen annen, seninle babanin arasinin acilmasina sebep oluyor. Eger ogrendigi anda bicak gibi kesseydi, babanda o kadinla evlenseydi veya bekar olarak iliskisini surdurseydi, bu kadar dokunmazdi sana.

Yasadiklarina uzuldum. Ben olsam gorusmezdim. Kendi babamla da gorusmuyorum
Işin kötü yanı artık annemi bu konuda anlattıklarıyla ilgili dinlemek istemiyorum o bu konuyu açınca ona da kızıyorum . Ailemin evine gitmek istemiyorum eşim zorla götürüyor ÇOĞU zaman . ablam üzülmesin diye ona anlatmaz annem . bana anlatıyo .

X