- Konu Sahibi prenses_06
-
Selam
Ben 22 yasindayim.Aof okuyorum calismiyorum.
Babam devlet memuru emekli sandigindan.
Ben bu yil universiteden mezun olunca babamin saglik vs. hizmetlerden yararlanabilecekmiyim?
Yani babamin ustunden mi yararlanacagim evlenesiye kadar?
Yoksa baba ustunden dusup gelir testi mi yaptircam ???
Saolun kizlar.
Calismasam bile baba ustunden hizmet alacagim ozaman evlenesiye kadar dimi?
Acaba dedim okul bitince calismazsam saglik vb.seyler ucretlemi olcak diye dusundum..
saol canim...Babam kamu gorevlisi 91 dogumlugum ...13 gunluk ssk girisim var.Bu durumda yine okul bittiginde yararlanirmiyim evlenene kadar babamdanCanım benim eşim o işlere bakıyor memur kendisi...Çalışmıyorsan babandan yararlanmaya devm ediyorsun evlenene kadr..Sigorta gelir testleri anca çsigortan yoksa gidip başvuruyorsun..Yoksa cezası var zaten
Benimde 101 günlük sigorta girişim vardı. Okulum 2012 temmuz ayında bitti.saol canim...Babam kamu gorevlisi 91 dogumlugum ...13 gunluk ssk girisim var.Bu durumda yine okul bittiginde yararlanirmiyim evlenene kadar babamdan
Rica etsem sorarmisin esine..
Benimde 101 günlük sigorta girişim vardı. Okulum 2012 temmuz ayında bitti.
O zamandan beri hastaneye hiç ihtiyacım olmadığı için sigortamı yaptırmamıştım.
Geçen ay kimliğimle sgkya gittim ve babamın sigortasından yararlanmak istediğimi söyledim.
Adam iki dk içinde halletti.. Bende 24 yaşındayım..
Yasa sürekli değişiyo. Ben üniversitedeyken 25 yaşına kadar diye yasa çıktı dediler. Geçen ay kardeşim o kaldırıldı evlenene kadar dedi. Yani o konuda tam bilgim yok..25 yasini dolduranlar okumayanlar evlenesiye kadar yaralanir mi canim bilgin varmi
Yasa sürekli değişiyo. Ben üniversitedeyken 25 yaşına kadar diye yasa çıktı dediler. Geçen ay kardeşim o kaldırıldı evlenene kadar dedi. Yani o konuda tam bilgim yok..
Canım öğrencilik bittiği andan itibaren babanın sağlık sigortasından faydalanamazsın. Gidip gelir testi yaptırmalısın kaymakamlığa. Yaptırmaz isen otomatik olarak borçlandırma yüksek tutardan başlar.
Arkadasim kizlar evleninceye kadar babalarinin sigortasindan yararlanir eger kiz bir isegirerse babasinin ustunden duser ogrencilik bitmesi sadece erkekler icin gecerlidir erkek cocuk yararlanamaz
Selam
Ben 22 yasindayim.Aof okuyorum calismiyorum.
Babam kamu gorevlisi devlet memuru (emekli sandigindan)
Ben bu yil universiteden mezun olunca babamin saglik vs. hizmetlerden yararlanabilecekmiyim?
Yani babamin ustunden mi yararlanacagim evlenesiye kadar?13 gunluk ssk girisim olmustu bu engel olurmu
Yoksa baba ustunden dusup gelir testi mi yaptircam ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?