baba ve kızın sürekli kavgası

merwebjk

Olduğu kadar olmadığı kader..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
147
16
68
Burda bbmdan bazen canım bbm dye bahsetmiştm ama artık baba bile dmekte zorlanıyorum. Üniv.den yeni mezun oldum hemen iş bulup eve yardımım olsun dye istdğm 4 yıllık bölümü ble okuyamadım.babam yakınlarda çalış ddği içn ve etrafmda iş olmadğı için evdeyim ama yatıp kalkmıyorum.kpssye çalışıyorum.kendi dşüncelerimi söylememe izn vermiyo.söyldğm zaman da bu gerizekalı bundan bşey olmaz okul dye artk nereye gttyse diyor bunu hem yüzüme hmde bn uyurkn anneme söylüyo artık dayanamıyorum sürekli küfürler hakaretler.. ve bugün en snunda s....r git napıosan yap ddi tek suçum ise araba knusunda dşüncemi belirtmem. Konuşmaya çalışsam hep tersliyo küfür ediyor. Yardmcı olun bayanlar ((

tek care bir an once is bulup kendi ayaklarin uzerinde durman..

o nasıl bişi yaaa ne kadar iğrenç sinirli biri galiba diycem ama sinirlilikle alakası yok bnm babamda serttir ama hiç ağzından bize karşı küfürü geçtim kötü sözünü duymamışımdır. Rabbim sana sabur babana merhemt versin...

Laf yapmasın diye mağazada iş bulmuştm göndermedi öncdn böyle dğldi bu aralar hep böyle hep küfür hakaret (

andropozda olmasın.
canım babamdan bu konuma gelmesi şaşırtıcı çünkü:26:

kendi evladı bile olsa kimse böyle davranamaz
sırf baba olduğu için mazaret aramıycam
bunalmıştır
sitreslidir
borcu vardır
ne sorunu varsA VAR
asıl sorunu
kendi evladına böyle davrandığı için
şerefinde aranmalı

Yazdıkların özetle çoook tanıdık geldi
Ben ne yaptıysam annemin sayesinde yaptım şu hayatta, babalık anlamını çoktan yitirmiş bir kavram benim için.
Her zaman böyle değildi tabiki ben küçükken çok düşkünmüşüm mesela ama ben hiç hatırlamıyorum o zamanları.
Sana tavsiyem en kısa zamanda sağlam bir iş bul eve yardım etmek zorundaymışsın gibi de düşünme önce kendi ayaklarının üzerinde durman gerekiyor.

Yardmcı oldğunuz içn Allah razı olsun sizden.neyi var inanın blmiyorum ama bu aralar hrşeyin sinirini bendn çıkarıyo ona karşı br yanlşm da olmadı ( en zoru da bir kzın bbasından küfür duyması (((

Allah razı olsun yarın ilk işim iş bakmak olck.

birden değişmesi ilginç geldi bana annenizle konuştunuz mu bu durumu?eğer çıkış yolu bulamazsanız en iyi iş bulup çalışmanız zaten evde oturuncada hakaret ediyormuş en azından çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun.zamanı gelincede kendi evinize çıkarsınız artık düzelmezse.

Yazık Allah ıslah etsin.. ama şunu belirteyim babalik benim içinde pek bi anlam ifade etmiyo sadece içi boş bi kavram.. sıkma canını annesiz olmaz ama babasız paşa gibi olur.. Allah yardimcin olsun..

Anneme hergn söylüyorum o da ailesindn bşey görmemş kzım neyn ne olduğnu blmiyor dyor.bna böyle davrandğı içn annem ona kzıyor fakat o da küfür ve hakarete maruz kalıyor bnim gbi (

Yazık Allah ıslah etsin.. ama şunu belirteyim babalik benim içinde pek bi anlam ifade etmiyo sadece içi boş bi kavram.. sıkma canını annesiz olmaz ama babasız paşa gibi olur.. Allah yardimcin olsun..

Cnım çok saol yorumun için ama bn bbam olmasn dmiyorum sdce insan yerine konulmak istiyorum yani kız halimle yediğm küfürün haddi hesabı yok ( artk bnde dayanamıyorum

Cnım çok saol yorumun için ama bn bbam olmasn dmiyorum sdce insan yerine konulmak istiyorum yani kız halimle yediğm küfürün haddi hesabı yok ( artk bnde dayanamıyorum

Benim babam psikiyatrist ve insan konusu..
Ama ağzı bozuk malesef babasından öyle görmüş. .
En ufak hatam da kufreder sover. .
Hatta bana o.r.s.p dediğini bile biliyorum..
Yani bunun eğitimle alakası yok.. adamlik mayanda olmalı. .
Kırılan kalp tamir edilmiyor .. ve ben babamı hiç sevmiyorum desem yeridir ..
Sadece doktorum.. bir yabancı bana..

Cnım Allah yardmcın ve yardmcımz olsun. Böyle yaptkça gerçektn soğuyorum ve nfret ediyorum.bazen bbm olduğu içn utanıyorum

seni anlıyorum.. tek kaçış yolun o sınava düzünce çalışıp babanın lafından sözünden kurtulmak canım başka türlü kalıcı cözümler yok

Çok iyi anlıyorum senin. Evde sözünün dinlenmemësi. Sen hiç birşey bilmiyosun deyip azar işitilmësi çok acı. Hele de etrafta kızlarıyla sohbet eden gezmeye giden arkadaş gibi olan babaları görünce insanın canı acıyo. ÇalışSan bu defa da işten 5 dk geç kalsan nerdesin diye azar yersin. Böyle babalar böyle yapıyo çünkü.

seni anlıyorum.. tek kaçış yolun o sınava düzünce çalışıp babanın lafından sözünden kurtulmak canım başka türlü kalıcı cözümler yok

Evet cnım çok saol haklsn Rabbim inş. Nasip eder sınavı kazanmamı (

Evet cnım bni insan yerine koymuyor şmdi suçlu benmşm gbi bna kötü kötü bakıyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…