burda bbmdan bazen canım bbm dye bahsetmiştm ama artık baba bile dmekte zorlanıyorum. üniv.den yeni mezun oldum hemen iş bulup eve yardımım olsun dye istdğm 4 yıllık bölümü ble okuyamadım.babam yakınlarda çalış ddği içn ve etrafmda iş olmadğı için evdeyim ama yatıp kalkmıyorum.kpssye çalışıyorum.kendi dşüncelerimi söylememe izn vermiyo.söyldğm zaman da bu gerizekalı bundan bşey olmaz okul dye artk nereye gttyse diyor bunu hem yüzüme hmde bn uyurkn anneme söylüyo artık dayanamıyorumsürekli küfürler hakaretler.. Ve bugün en snunda s....r git napıosan yap ddi tek suçum ise araba knusunda dşüncemi belirtmem. Konuşmaya çalışsam hep tersliyo küfür ediyor. Yardmcı olun bayanlar ((
Burda bbmdan bazen canım bbm dye bahsetmiştm ama artık baba bile dmekte zorlanıyorum. Üniv.den yeni mezun oldum hemen iş bulup eve yardımım olsun dye istdğm 4 yıllık bölümü ble okuyamadım.babam yakınlarda çalış ddği içn ve etrafmda iş olmadğı için evdeyim ama yatıp kalkmıyorum.kpssye çalışıyorum.kendi dşüncelerimi söylememe izn vermiyo.söyldğm zaman da bu gerizekalı bundan bşey olmaz okul dye artk nereye gttyse diyor bunu hem yüzüme hmde bn uyurkn anneme söylüyo artık dayanamıyorumsürekli küfürler hakaretler.. ve bugün en snunda s....r git napıosan yap ddi tek suçum ise araba knusunda dşüncemi belirtmem. Konuşmaya çalışsam hep tersliyo küfür ediyor. Yardmcı olun bayanlar ((
Yazdıkların özetle çoook tanıdık geldi
Ben ne yaptıysam annemin sayesinde yaptım şu hayatta, babalık anlamını çoktan yitirmiş bir kavram benim için.
Her zaman böyle değildi tabiki ben küçükken çok düşkünmüşüm mesela ama ben hiç hatırlamıyorum o zamanları.
Sana tavsiyem en kısa zamanda sağlam bir iş bul eve yardım etmek zorundaymışsın gibi de düşünme önce kendi ayaklarının üzerinde durman gerekiyor.
birden değişmesi ilginç geldi bana annenizle konuştunuz mu bu durumu?eğer çıkış yolu bulamazsanız en iyi iş bulup çalışmanız zaten evde oturuncada hakaret ediyormuş en azından çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun.zamanı gelincede kendi evinize çıkarsınız artık düzelmezse.
Yazık Allah ıslah etsin.. ama şunu belirteyim babalik benim içinde pek bi anlam ifade etmiyo sadece içi boş bi kavram.. sıkma canını annesiz olmaz ama babasız paşa gibi olur.. Allah yardimcin olsun..
Cnım çok saol yorumun için ama bn bbam olmasn dmiyorum sdce insan yerine konulmak istiyorumyani kız halimle yediğm küfürün haddi hesabı yok ( artk bnde dayanamıyorum
Benim babam psikiyatrist ve insan konusu..
Ama ağzı bozuk malesef babasından öyle görmüş. .
En ufak hatam da kufreder sover. .
Hatta bana o.r.s.p dediğini bile biliyorum..
Yani bunun eğitimle alakası yok.. adamlik mayanda olmalı. .
Kırılan kalp tamir edilmiyor .. ve ben babamı hiç sevmiyorum desem yeridir ..
Sadece doktorum.. bir yabancı bana..
Burda bbmdan bazen canım bbm dye bahsetmiştm ama artık baba bile dmekte zorlanıyorum. Üniv.den yeni mezun oldum hemen iş bulup eve yardımım olsun dye istdğm 4 yıllık bölümü ble okuyamadım.babam yakınlarda çalış ddği içn ve etrafmda iş olmadğı için evdeyim ama yatıp kalkmıyorum.kpssye çalışıyorum.kendi dşüncelerimi söylememe izn vermiyo.söyldğm zaman da bu gerizekalı bundan bşey olmaz okul dye artk nereye gttyse diyor bunu hem yüzüme hmde bn uyurkn anneme söylüyo artık dayanamıyorumsürekli küfürler hakaretler.. ve bugün en snunda s....r git napıosan yap ddi tek suçum ise araba knusunda dşüncemi belirtmem. Konuşmaya çalışsam hep tersliyo küfür ediyor. Yardmcı olun bayanlar ((
seni anlıyorum.. tek kaçış yolun o sınava düzünce çalışıp babanın lafından sözünden kurtulmak canım başka türlü kalıcı cözümler yok
Çok iyi anlıyorum senin. Evde sözünün dinlenmemësi. Sen hiç birşey bilmiyosun deyip azar işitilmësi çok acı. Hele de etrafta kızlarıyla sohbet eden gezmeye giden arkadaş gibi olan babaları görünce insanın canı acıyo. ÇalışSan bu defa da işten 5 dk geç kalsan nerdesin diye azar yersin. Böyle babalar böyle yapıyo çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?