• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baba ve kızın sürekli kavgası

Aynı benim babam tek fark ben hiç canım babam diye bahsedemedim :( ruh sağlığım bozuldu artık :(

Son düzenleme:
Sanırım babanın yüklü borcu olduğundan ruhen çökmüş

Yardmcı oldğunuz içn Allah razı olsun sizden.neyi var inanın blmiyorum ama bu aralar hrşeyin sinirini bendn çıkarıyo ona karşı br yanlşm da olmadı :(( en zoru da bir kzın bbasından küfür duyması :((((

Canm babanda seker olabilir.kendi babamdan biliyorum seket hastalari asiri sinirlenebiliyolar.kontrol edemiyolar.bence bi sekerine baktirin

Bende babamla hiç anlaşamıyorum
En Sonunda araya ucurumları soktum
Bayram kandiller de bi tek.arıyorum
O yokken anneme gidiyorum
Şimdi kafam raha...
Sabırlı ol onu yok say Sınavına çalış
Kpss yi Kazanmaya Odaklan
Kazanınca da Emeğinin karşılığını verirsin babanın
Sonra şehir değiştir git uzaklık çok iyi...:48:

Bende babamla hiç anlaşamıyorum
En Sonunda araya ucurumları soktum
Bayram kandiller de bi tek.arıyorum
O yokken anneme gidiyorum
Şimdi kafam raha...
Sabırlı ol onu yok say Sınavına çalış
Kpss yi Kazanmaya Odaklan
Kazanınca da Emeğinin karşılığını verirsin babanın
Sonra şehir değiştir git uzaklık çok iyi...:48:

Cnım çok saol derdimi okuyup bna yardmcı olduğun için. Önceliğim iş ve sınav

Canm babanda seker olabilir.kendi babamdan biliyorum seket hastalari asiri sinirlenebiliyolar.kontrol edemiyolar.bence bi sekerine baktirin

Cnım aşırı sigara içtği içn her hastalğı war nerdyse ama ne doktor ne ilaç hçbr şey istemiyo :((

bu durum bizim yardımımızla değişecek bi durum değil bence. Hem çalışmanı istiyo evde olman ona batıyo hem de hiçbiryere gitmene izin vermiyor saçmalığa gel..

elinde olsa rest çek dicem ama imkanın yok anlıyorum.. kpssyi kazanmaya bak o kurtarıcın olacaktır diye düşünüyorum..

benim de yarama tuz bastın valla nerdeyse aynı durum bende de var hakaret küfür değil ama benimki hiç konuşmuyo yokmuşum gibi davranıyo yaşadığım yer çok küçük üniversiteden sonra iş bulamadım başka yerde çalışmak için maddi yardıma ihtiyacım var o da yok üstüne sevdiğim insanı istemiyo ne olcak halimiz bizim bilmiyorum çok daha fazlası da var da gece gece daha fazla bunalım olmayalım Allah yardımcımız olsun :43::43::43::43:

Cok uzuldum. Ne diyebilirim? Bir is bul, mumkunse uzak olsun ki kendi evine cikmak icin bahanen olsun. Ben de babamdan dertliyim. Benimkisi kufurbaz, gecimsiz, alkolik, kavgaci, icten pazarlikli, bencil ve daha bir suru sey... Seni cok iyi anliyorum. Ben de olabildigince az gorusmekte ariyorum huzuru..

Bayanlar uzun zamandır yazamadım.çok şükür babamla aramız düzeldi umarım bir daha böyle bşey yaşamam çünkü etkisinden çıkamıyorum.ama şuan iyiyiz şükür Rabbime.

Back
X