• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babaanne belası !!!

Hic sormayin ya.
Ayakkabi aldim bugün ona bagirmaya başladı qla ala bunu mu aldin ne zevksin sen gerizekali diye :31:
Sanki parasini veren sensin:19:
allah ıslah etsin sizinki gerçekten fenaymış ceylin ya.Duymamazlıktan gel ya da içinden saydır dalga geç valla bak.Çok işe yarıyor.

Bende babanemden bıktım usandım artık. Temizlik hastası takıntılı bir şey. Onun dediğini yaparsam iyiyim yapmazsam feryatlar koparıyor hakaretler ediyor
İstiyor ki her an elimde bez cif dolaşayım. O geldiği gün ders falan çalışamıyorum
Odama kapanıyorum ya ders çalışmıyor muşum oğlunun parasını yiyormuşum oğlu ölürse cenazesine almayacakmış beni
off senin oğlun benim öz babam manyak mıdır nedir
geçen artık çok bunaldım beğenmiyorsan gelme dedim tuttu sen beni oğlumun evinden kovamazsın diye delirdi
Saçma sapan hareketler ediyor bağırıyor
Sabır sınırım kalmadı artık :50:

Siz yine ayri yasiyorsunuz bizi dusunun:50:
Yatak ortum bordo benim bu kirmizi örtü bile kirlenmiş diye evi birbirine katti.
Sanki adam olduruyoruz.
Allah yYARDIMCINIZ olsun sizin de.
Zor ya gerçekten.
Ama suna inanıyorum bizim ki cidden deli

allah ıslah etsin sizinki gerçekten fenaymış ceylin ya.Duymamazlıktan gel ya da içinden saydır dalga geç valla bak.Çok işe yarıyor.

Nereye kadar iyi de canim.
O konuşunca başka odaya gidiyorum peşinden daha fena gazlayip geliyor ne bulursa yere atiyor parcaliyor.
Sonra oturup agliyor apartmana cikip biraz da orada agliyor.
Amaç ilgi cekmek

Siz yine ayri yasiyorsunuz bizi dusunun:50:
Yatak ortum bordo benim bu kirmizi örtü bile kirlenmiş diye evi birbirine katti.
Sanki adam olduruyoruz.
Allah yYARDIMCINIZ olsun sizin de.
Zor ya gerçekten.
Ama suna inanıyorum bizim ki cidden deli

Bizim ki ruh hastası değil mi sanki. anneme neler etmiş. baltayla kovalamış zamanında kadını
Çokta iki yüzlü bir insan
Senin ki deli bizimki ondan deli anlıcan:1:

Bizim ki ruh hastası değil mi sanki. anneme neler etmiş. baltayla kovalamış zamanında kadını
Çokta iki yüzlü bir insan
Senin ki deli bizimki ondan deli anlıcan:1:

İkisini ayni odaya kapatip kacmak lazim:ssz:
İki yüzlülük bizimkinin ilgi alana.
Milletin yaninda sessiz sakin durur sanirsin melek.
Ama içini Allah biliyor vallahi

Bize ayrı oynuyor diğer gelinlerine ayrı oynuyor
Kimse de istemiyor onu yanında oysa
Bir kolu kırıldı da duymayan kalmadı bir acındırma bir acındırma inansam ben ağlayacağım haline
Bizim bir de bu huyumuz var maalesef
Her gören de sorar babaannen çok hastaymış hayırdır diye
Bir keresinde birine de hastanede yattım demiş sordular bana kaldım saf gibi:53:

Son düzenleme:
Ay babannem geldi aklıma ya. Gerçi öldü kadın ama oda gelinlerine az çektirmedi. Canım bende buraya yazsam varya sayfalar dolmaz. Ama yukarda Allah var anneme o tarz küfürler ettiğine hiç şahit olmadım. Gerçi etseydi babamı falan dinlemem verirdim cevabını. Çok kızdım. Yaşlıysa da konuşmasını bilecek. Kendi yaşadıklarım geldi aklıma. Allaha havale et.

Bize ayrı oynuyor diğer gelinlerine ayrı oynuyor
Kimse de istemiyor onu yanında oysa
Bir kolu kırıldı da duymayan kalmadı bir acındırma bir acındırma inansam ben ağlayacağım haline
Bizim bir de bu huyumuz var maalesef
Her gören de sorar babaannen çok hastaymış hayırdır diye
Bir keresinde birine de hastanede yattım demiş sordular bana kaldım saf gibi:53:

Bizim ki de uydurur da bu konularda sadece abartir .
O da fena ya.
Seni yalanci bile cikarir bunlar .
Anlamiyorum ki dertleri ne.
Yasli basli kadinsin git çekilkosende otur ya

Ay babannem geldi aklıma ya. Gerçi öldü kadın ama oda gelinlerine az çektirmedi. Canım bende buraya yazsam varya sayfalar dolmaz. Ama yukarda Allah var anneme o tarz küfürler ettiğine hiç şahit olmadım. Gerçi etseydi babamı falan dinlemem verirdim cevabını. Çok kızdım. Yaşlıysa da konuşmasını bilecek. Kendi yaşadıklarım geldi aklıma. Allaha havale et.

Tesekkur ederim canim..
İnan susuyorsam Allah korkusundan.
Bazen kendime zor hakim oluyorum.

Canım çok üzüldüm durumuna. Babanın şimdiye kadar çözümünü bulması lazımdı ne anneni ne sizi bu kadar ezdirmeye hakkı yok... Ne yazık ki babaannen kötü ruhlu bir kadın aynı zamanda da akıl hastası, çevresine ve size zarar veriyor, muhtemelen ikna yolu ile tedavi olmasını sağlayamazsınız fakat eğer akli muhakemesinin yerinde olmadığı kanıtlanırsa zorla tedavi yöntemi kullanılabilir. Biliyorum çok acımasızca görünüyor fakat sen ve kardeşlerinin bu kadından dolayı travma yaşaması kaçınılmaz. Lütfen beni vicdansız biri olarak görmeyin, ben sadece ilerleyen zamanlarda size ve kardeşlerinize fiziksel olarakda zarar vermesinden korkuyorum.

Tesekkur ederim canim..
İnan susuyorsam Allah korkusundan.
Bazen kendime zor hakim oluyorum.

Vallahi canım iyi hakim oluyorsunuz. Gerçekten tebrik ederim bu konuda. Herkes yapamaz. En azından ben yapamam. Ama çoğu kişi yaşıyor sanırım bu sorunu. Bende babanneme çok çok kızgındım. Hatta Allah'ın bildiğini saklayacak değilim. Öyle bir zaman geliyordu ki ölsede kurtulsak diye aklımdan geçirmedim değil. Ama ölünce çok ağlamıştım onuda unutamam yani. Öyle hissedeceğimi tahmin etmiyordum ama çok üzülmüştüm.

Hic sormayin ya.
Ayakkabi aldim bugün ona bagirmaya başladı qla ala bunu mu aldin ne zevksin sen gerizekali diye :31:
Sanki parasini veren sensin:19:

Nereye kadar iyi de canim.
O konuşunca başka odaya gidiyorum peşinden daha fena gazlayip geliyor ne bulursa yere atiyor parcaliyor.
Sonra oturup agliyor apartmana cikip biraz da orada agliyor.
Amaç ilgi cekmek
Benimki de eğer seni sinirlendiremezse sinsi sinsi sinirlendiresiye kadar uğraşırdı.Aman bir gün dedim ki eğer bu kadın ölüyorum desin su vermeyeceğim.Tabi içimden.Kalbim nasıl kırıldıysa 3 gün sonra abartısız söylüyorum eli tutmadı hiç yemeğii yiyemedi ben yedirdim kaşık kaşık ağzına verdim.Allah böyle muhtaç eder işte.Seninki kaç yaşında canım?

Vallahi canım iyi hakim oluyorsunuz. Gerçekten tebrik ederim bu konuda. Herkes yapamaz. En azından ben yapamam. Ama çoğu kişi yaşıyor sanırım bu sorunu. Bende babanneme çok çok kızgındım. Hatta Allah'ın bildiğini saklayacak değilim. Öyle bir zaman geliyordu ki ölsede kurtulsak diye aklımdan geçirmedim değil. Ama ölünce çok ağlamıştım onuda unutamam yani. Öyle hissedeceğimi tahmin etmiyordum ama çok üzülmüştüm.

Al benden de o kadar. Anneanneler sevilir genelde ama benim de anneannem kötü ruhlu karaktersiz bir kadındı, yıllarca neler yaptı bana burda anlatmakla bitmez tabii yaşım küçüktü br şey yapamıyordum ama öldüğünde bende çok üzülmüştüm, yani anlatması zor bir his... Halbu ki türlü türlü kötülüğü yapan o üstelik öldüğünde 90 lıktı :)

Canım çok üzüldüm durumuna. Babanın şimdiye kadar çözümünü bulması lazımdı ne anneni ne sizi bu kadar ezdirmeye hakkı yok... Ne yazık ki babaannen kötü ruhlu bir kadın aynı zamanda da akıl hastası, çevresine ve size zarar veriyor, muhtemelen ikna yolu ile tedavi olmasını sağlayamazsınız fakat eğer akli muhakemesinin yerinde olmadığı kanıtlanırsa zorla tedavi yöntemi kullanılabilir. Biliyorum çok acımasızca görünüyor fakat sen ve kardeşlerinin bu kadından dolayı travma yaşaması kaçınılmaz. Lütfen beni vicdansız biri olarak görmeyin, ben sadece ilerleyen zamanlarda size ve kardeşlerinize fiziksel olarakda zarar vermesinden korkuyorum.

Ne vicdansizi Estağfurullah.
Psikiyatriste gidiyor babannem.
O ilaclar yine sakinlestiriyor .
Surekli uyutuyor.
En iyi yani bu sanirim.
Ne gibi bir tedaviden bahsediyorsunuz siz ?

Hic sorma arkadasim hiic.
Halamlar 3 hafta olmadan yolladilar bize hala onların şeyini yiyor .:19:
Ne yapsak bilmiyoruz artik .
Yemeğibbeğenmedi tabagi atti yere gecen haftada.
Öyle bunaldim ki.
Evden 2 saat uzaklasinca resmen herkesin yüzü guluyor

ayy çok kötü bir durum yaa ne yapacağınıza dair en ufak bir fikrim bile yok allah yardımcınız olsun :ssz:

Tesekkur ederim
Vallahi bende söylüyorum onu bazen.
Artik kurtulusumuz yok sanirim ya:50:

Ne vicdansizi Estağfurullah.
Psikiyatriste gidiyor babannem.
O ilaclar yine sakinlestiriyor .
Surekli uyutuyor.
En iyi yani bu sanirim.
Ne gibi bir tedaviden bahsediyorsunuz siz ?

Eğer size ve etrafınza zarar verdiğini kanıtlarsanız hastanede tedavi olmak zorunda çünkü risk teşkil ediyor. Şu an siz sakin davranmaya çalıştığınız ve üzerine gitmediği için sadece sözlü taciz ve hafif fiziksel taciz de bulunuyor ki bu yeterli fakat sesinizi yükseltirseniz ciddi manada saldırıda bulunmayacağı, canınıza kast etmeyeceğinin garantisini kimse veremez...

Hatta şimdiden akıl hastanesine yatıracağınıza dair konuşmaya başlayın bakalım ne yapacak paçaları tutuşunca ama iş sende değil babanda bitiyor burda...

Ne yapacağını az çok tahmin ediyorum, yine hastalık numarası yapacak, hatta çeşitli yöntemlerle kendini hasta edecek... Bizimki böyle yapardı!

Son düzenleme:
Benimki de eğer seni sinirlendiremezse sinsi sinsi sinirlendiresiye kadar uğraşırdı.Aman bir gün dedim ki eğer bu kadın ölüyorum desin su vermeyeceğim.Tabi içimden.Kalbim nasıl kırıldıysa 3 gün sonra abartısız söylüyorum eli tutmadı hiç yemeğii yiyemedi ben yedirdim kaşık kaşık ağzına verdim.Allah böyle muhtaç eder işte.Seninki kaç yaşında canım?

Aynen aynen
Hastalandi bir kere .
Ama yalan ama doğru bilmiyorum.
2 hafta ben vaktim ben yedirdim ben icirdim.
Diğer torunları ne geldiler ne aradilar.
Simdi de diyor ki ben hic hastalanmadim sen bana nerde baktin

Back
X