- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.491
- 83
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Mekanı cennet olsun.
Benim de anneannem 90 yaşında düğünüme iki hafta kala vefat etti. 2 gün kesintisiz ağlamaktan sesim kısılmıştı, boğazım ağrımıştı. Gözler 1 hafta şiş gezdim.
Mevlidlerinde davetiyemi dağıttım.
Düğünü de yaptık oynadım da.
Dünya işte saçma sapan bir yer...
Bolca dua et elden bi bu gelir...Çok zor durum
amin inşaAllah sizinle aynı şeyi yaşamışız
Başınız sağolsun.. Babannem benim de canımdır, adaşımdır. Sizi çok iyi anladım... Teselli edecek bir şey diyemiyorum çok zor, ama ilk günkü acısı gibi kalmıyor hiçbir şey, güçlü durun..Herkese merhaba bugün 80 yaşındaki babaannemi koronadan kaybettim.
Şuanda ağlıyorum. Nişanlım ve ailem destekler elhamdulillah ama ne yapayım zorlanıyorum
Babaannemi şimdiden çok özledim.
Babaannem doktora yalvarmış ben ölmek istemiyorum torunumun düğününü görmek istiyorum diye. Ben bunu hayatımın sonuna kadar unutamam
Sizce ne yapabilirim o benim 2. Annemdi
İnsan sevdiğinin ölümünü unutur mu
Ben düğünümde nasıl duracağım
Babaannemi düşüneceğim sürekli
Başınız sağolsun.. Yapacak birşey yok herkesin babaannesi düğününe katılacak diye bi kural da yok. Herkes evlenmek zorunda da değil...Lütfennnnn bana moral verin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.ömrü o kadarmış torunlarını görmüş meslek sahibi olduğunuzu görmüş uzun bir ömür de yaşamış öyle düşününLütfennnnn bana moral verin
1 bucuk sene once bende babaannemi kaybettim..Herkese merhaba bugün 80 yaşındaki babaannemi koronadan kaybettim.
Şuanda ağlıyorum. Nişanlım ve ailem destekler elhamdulillah ama ne yapayım zorlanıyorum
Babaannem doktora yalvarmış ben ölmek istemiyorum torunumun düğününü görmek istiyorum diye. Ben bunu hayatımın sonuna kadar unutamam
Bende dedemi kaybettim geçtiğimiz yıllarda çok ama çok severdim.Herkese merhaba bugün 80 yaşındaki babaannemi koronadan kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?