Babaannemin düğünüme ömrü yetmedi😢

denizliligenc1995

Umut dolu insanlarız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
2.026
2.491
83
Herkese merhaba bugün 80 yaşındaki babaannemi koronadan kaybettim.
Şuanda ağlıyorum. Nişanlım ve ailem destekler elhamdulillah ama ne yapayım zorlanıyorum
Babaannemi şimdiden çok özledim.
Babaannem doktora yalvarmış ben ölmek istemiyorum torunumun düğününü görmek istiyorum diye. Ben bunu hayatımın sonuna kadar unutamam
Sizce ne yapabilirim o benim 2. Annemdi
İnsan sevdiğinin ölümünü unutur mu
Ben düğünümde nasıl duracağım
Babaannemi düşüneceğim sürekli

Mekanı cennet olsun.

Benim de anneannem 90 yaşında düğünüme iki hafta kala vefat etti. 2 gün kesintisiz ağlamaktan sesim kısılmıştı, boğazım ağrımıştı. Gözler 1 hafta şiş gezdim.
Mevlidlerinde davetiyemi dağıttım.
Düğünü de yaptık oynadım da.
Dünya işte saçma sapan bir yer...

Çok zor durum
amin inşaAllah sizinle aynı şeyi yaşamışız

Başınız sağolsun çok çok üzücü bir durum. Ben de dedemi kaybettim aynı sebepten. Onlardan farklı bir şehirdeyim cenazesine bile gidemedim yasaklardan ötürü. Acısını çok derinden yaşadım. Ama zaman her şeyin ilacı gerçekten. Çok dua ettim dedem için rüyalarıma girdi dedeciğim sohbet ettik uzun uzun resmen. Sonra anlıyorsun ki bu gerçek bir ayrılık değil, daha bunun kavuşması var Allah sizlere sabırlar versin, babaanneciğinizin mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun.. Babannem benim de canımdır, adaşımdır. Sizi çok iyi anladım... Teselli edecek bir şey diyemiyorum çok zor, ama ilk günkü acısı gibi kalmıyor hiçbir şey, güçlü durun..

Allah mekanını cennet eylesin. Bende bir ay önce babaannemi kaybettim. Başta hastaymış hastaneye götürmüşler sonra eve getirmişler. İki gün sonra bize haber verildi. Babam o an atladı gitti tabi yola çıktığı saatte vefat etmiş. Babam günlerce ağladı göremedim toprak oldu annem diye. Dedemide üç sene çnce kaybetmiştik. İkiside 97 yaşlarındaydı. Tek avuntumuz acı çekmediler elden ayaktan düşmediler ki babaannem dereleri ceylan gibi seke seke yaşına rağmen gezerdi. Bol bol dua edin güçlü olun. Hepimizin vakti gelince gidicez ölümlü dünya

Öncelikle başın sağolsun. Zordur bilirim bende 1 sene önce anneannemi çok ani kaybettim oda benim 2.annemdi. Acısı ve özlemi hala içimde. İlk birkaç ay zor olacak elbette ağlama krizleri,özlem,anılar...ağır gelecek ama zamanla alışacaksın acısı geçmeyecek ama o içini yakan ateş geçecek. Fıtratımızda var bu insanoğlu alışır, asla alışamam dediği şeylere bile. Sana tavsiyem duygularını çok bastırma ağlamak istiyorsan ağla,bu konuyla ilgili konuşmak istiyorsan konuş sürekli yasını tut ama kendini harap etmeden,kaybetmeden. Sonuçta hayatta herşey insanlar için hayatta insanın başına heran herşey gelebilir. Duygularını bastırmadan kendini de harap etmeden yas sürecini yaşa ve içini ferah tut bol bol dua et iyi gelecektir. Son olarakta babaannnen senin hep mutlu olmanı isterdi bunu sakın unutma,düğününü de kendine zehir etme

1 bucuk sene once bende babaannemi kaybettim.. bana o kadar cok dua ederdiki.. mekani cennet olsun.. surekli gozlerim doluyor.. cok aci gercekten Allah rahmet eylesin.. gercekten hayat cok ama cok zor offf ne diyeyim bilemiyorum.. mekanlari cennet olsun

Ona bol bol dua etmek, Kuranı Kerim okumak şuan onun için yapacağın en iyi şey. Dünya işte, ne garip... Doğum var, ölüm var. Düğün var, cenaze var. Allah mekanını cennet etsin inşallah, hastalığında çektiği sıkıntılar günahlarına kefaret olsun.

Bende dedemi kaybettim geçtiğimiz yıllarda çok ama çok severdim.
Çok ağladım çok babam gibiydi çocukluğumdu...
İlk günler çok kötüydm birinci ayda alıstm kırk yemeğinde herkes normal hayatına devam etti bende dahil.. 76 yaşında idi.. Gençlerden uzak olsun.

Çok üzüldüm başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inş. Ölüm hepimiz için fakat bu salgındaki ölüm başka bi acı geliyo insana. Rabbim sizlere sabır versin

Allah rahmet eylesin en zoru sevdiklerimizi böyle bir salgından kaybetmek .. eskiden evde ölürdü kimisi basında duası okunurdu ama şimdi ağar topar yoğunbakıma alınıp orda son nefeslerini veriyorlar
Çok zor Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…