Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesin canım
19 ay oldu benimde babamı kaybedeli lanet olası kanserden kaybettik bizde 8 ayda aldı bizi
alışmadım alışamadım hala...
gelinliğimle kuşağımla gittim yanına eşimi indirmedim arabadan tek konuşmam lazım dedim sarıldım mezar taşına öptüm
bugüne kadar üzdüysem affet beni seni çok seviyorum dedim
Allahım kimseye böyle acı yaşatmasın
Annemi 52 yasında beyin kanamasından 14 gün icinde kaybettim ve tam 8 ay önce..
Günler ne cabuk gecti böyle, burada hastane sürecini paylasıtıgımı hatırluyorum da, yazıyordum ama sanki ben yasamıyormus gibi..
Beyin kanaması evde gecirmis, hastaneye gidince anlasıldı. Hic birsey yoktu tansiyon bir anda yükselince düsmüs annem, ben yerde buldum ,sarhos gibiydi. Konusamadı benimle düzgün, sonra elini uzattı(((((((
O an gözümün önüne her geldigin de, kalbim sıkısıyor, nefes alamıyorum.. Annem orda cırpınıyordu ve benim elimden hic birsey gelmiyordu..![]()
Cok zor, hele caresi olmayınca daha da zor..
Babanıza Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun insallah..
Aynı sıkışmaları bende yaşıyorum canım zaman zaman..Allah sabır versin sana da.
Merhabalar,Canım babamı kaybedeli 8 ay oldu ama acısı dinmiyor içimde git gide büyüyor içimde özlemi...Kanser hastalığı ile kaybettik kendisini ama öyle bir çeşidi denk geldi ki bize teşhis konuldu ve 4 ay içinde aldı götürdü babacığımı...Ölüm Allah'tan tabii haaşa isyan etmiyorum ama son günleri öyle acı içindeydi ki babacığımınKalbi durdu gözlerimin önünde, sonra tekrar çalıştırdılar kalbini bu sefer bitkisel hayatta kaldi 20 gün.Hergün gidip öpüp kokladım o uyurken babacığımı yoğun bakımda...Onun yerini bulması ve artık huzura ermesi için dua ettim o günlerde...63 yaşındaydı babacığım, Gençti daha benim için...
Üç kardeşiz ama ben bi ayrıydım babam için O da benim için apayrıydı.Öyle yakışıklıydı ki babacığım, öyle merhametli, öyle güleryüzü...Hep bizim için çalıştı bizi en iyi şekilde yaşatmak ve mutlu etmekten başka gayesi yoktu.Hassas ve duygusaldı içinde, dıştan sert görünsede...
Bunları yazarken dahi ağlıyorum..Eşim çok küçük yaşta babasını, orta yaşlarda da annesini kaybetmiş..Yıllar geçmiş acısı dinmiş, benim babacığımın ölümüne alışamamam ona belki fazla geliyordum..İçimde ya da o yokken yaşıyorum acımı..Bazı geceler kocam uykuya dalınca sesiz sesiz ağlıyorum...Bu her gece olmasa da geldi mi geliyor işte..Kocamdan yana bir şikayetim yok yanlış anlamayın...
Sadece acımı paylaşmak istedim sizlerle...Çok özlüyorum...Anlamlı gözlerini ve sıcacık gülümsemesini..
Sağ ise Allah başınızdan eksik etmesin sizlerinkileri, vefat etmiş olanlar ise rahmetle uyusunlar..
Ah bilirim ne zordur babasızlık.. 9 yaşımda babamı kaybettim öyle zor yıllar geçirdim ki. Herkesin babası okula gelir kızlarını öper koklardı bende imrenerek bakardım eksikliği hala yüreğimde.. Alisamam diyor insan,bu acıya katlanamam diyor.. Ama Rabbim her şeyin hayırlısını bilir.
Hem, baban senin ağlamanı kendini harap etmeni ister miydi hiç? Asla istemezdi acın daha taze illa ki uzuleceksin canından bir parça gitti.. Ama seninde bir hayatın var ailen için yaşaman gerek öyle veya böyle. Sevdiklerimizi hiç kaybetmesek ne güzel olurdu değil mi? Ama kanun bu. Doğarız,yaşarız ve ölürüz. Biz de bir gün göçeceğiz bu dünyadan..Sen bol bol dua et ki ruhu rahat etsin, bende ederim hatta..
Allah mekanını cennet eylesin babacığının..
Başınız sağolsun, babanıza Allah'tan rahmet, sizlere sabırlar dilerim
Ölüm gerçeğini bilsekte insan en yakınını kaybedince dünyası duruyor sanki
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, 2 yıl önce gecenin 3'ünde çalan telefonla dünyam yıkıldı, babamı çok ani bir şekilde kaybettim, sitedeydim, gülüşüp yazışırken babamı kaybettiğim haberini alınca yaşadıklarımı hala bile tam hatırlamıyorum, tek bildiğim ciğerim yandı, mecazi değil gerçekten yandı
2 yıl boyunca anmadığım bir dakika yok, zaman geçtikçe acım hafifler sanmıştım ama daha çok katlandı, bayramlarım noksan, hasretim her geçen gün büyüyor fakat kendimi avutuyorum çünkü babacığım yatmak istemem, ölürsem birden öleyim derdi, istediği gibi oldu
Allah ölüm acısı yaşayanlara sabır versin, yaşayan anne babalara da sağlıklı uzun ömürler versin...
Duygularıma ortak olan bu güzel sözleriniz ve dualarınız için çok çok çok teşekkür ederim...Allah hastane ya da evlerinde hastalıklarla çebeleşen herkese şifa versin, en azından Rabbim onlara az acı çekmelerini sağlasın inşallah!
Bugün cuma birazdan abdes alıp babacığıma ve ailemden kaybettiğim bütün herkese Yasin okuyucam..Gönlümden geçen şu ki sizlerin de ölmüşlerine Allah kabul etsin inşallah..
Bi de 9 gün sonra ancak 20 dakika yaşaması mümkün olan ve hiç görüp koklayamadığım kızımın 2.ölüm yıldönümü...Çocuk sahibi olmak için bu yaranın sarılmasını ve sezeryanımın iyileşmesini bekledim 2 senedir.Zaman ne çabuk geçmiş 2 sene olmuş...
Umarım sağlıkla bir bebek sahibi olurum bir gün ama yine de içinde ufacık da olsa yeri kaldı kızımın...
Son 2 sene yaşadıklarıma isyan etmeden atlatmaya çalışıyorum...Kızımı,babamı...Ama işte insanız neticede bazen zayıf anlarımız ya da yardıma ihtiyaç duymamız normal...
Tekrar teşekkür ederim varlığınız için![]()