Babacığımın kaybına alışamadım:(

Allah razı olsun sizden
ne kadar iyi niyetlisiniz
benim babam için de dua eder misiniz

Estağfurullah,asıl sizden Allah razı olsun.. Tabiki de ederim,adını söyleyin ona göre yasin okurum,dua ederim ruhuna bağışlarım.. Rabbim mekanını cennet eylesin senin babacığınında..

Allah rahmet etsin size de sabır versin
alışmak acının dinmesi anlamına gelmez
şoka girersiniz, sonra o şoktan çıkıp acıyı derin yaşarsınız, sonra acınızın şiddeti eskisi gibi değildir
ama derin bir kesiğin kapansa bile sızlaması gibi bazen şiddetle sızlar içiniz
o sızı anları sizi yeniden o günlere götürür ama aslında ilk zamanlar çekitiğiniz acının ve şokun etkisi gibi değildir
sürekli o acıyı sıcak tutmaya çalışmayın, çünkü akıl ve beden sağlığınızdan olabilirsiniz
bunun da kimseye faydası olmaz, babanız da sizin mutlu olmanızı ister, o yüzden sağlıklı olup onun için hayır yapmaya devam edin
yasin, mülk, nebe surelerini okuyun kabir azabı çekmemesi için
ya da hatim yapın
ya da babanız için kalıcı eserler bırakın ki dünya var oldukça amel defterine hayır yazılsın
mesela eğitici, ahlaki, dini kitaplar, kuran hediye edebilirsiniz ya da fidan diktirebilirsiniz
diğer dünyada huzurlu olduğunu bilmek acınızı hafifletebilir
şu topiğe de girip babanız için dua isteyebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...mak-isteyenler-topigi-yasin-tefriciye-vs.html
ben de orada babam için dua istiyorum hep, belki okuyanlar fatiha okur diye
Güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim, kalıcı bişeyler yapmak için düşünmeye başladım bile..dualarımı hep babacığım, kızım ve bütün vefat eden yakınlarım için elimden geldiğince sıkça yapmaya çalışıyorum...

baba kaybı başka gerçektende evin direği gidiyo alışmak çok zor 2004 kaybettim babamı evlendiğimi göremedi rahmetli damadını göremedi düğün dernek bayram seyran zor ya çok zor kaç yıl geçti ama başka bişey baba allah sabır versin tüm ölmüşlerimizin toprağı bol olsun

Âmin canım cümlemizin...

allah rahmet eylesin canım. dünyada çektiği acılar günahlarına kefaret olsun mekanı cennet olsun. bende annemi kaybettim 20 gün önce . bu bayramı onsuz geçirdik. öksüz çocuklar gibiydik. kabrine gittim .sanki kollarını açmış beni bekliyordu. niye geç kaldın bilgem, diyodu. sarıldım.toprağına kollarına sarılmış gibi. çok zor ve dayanılmaz bir acı. allah sabır versin hepimize.

Canım Allah sabır versin...İnan dün Yasin okurken burada duygularımı paylaştığım sizlerin de vefat eden yakınları içinde gönlümden geçirdim Allah kabul ettiyse..Mekanları cennet olsun...

Başınız sağolsun.

Benim de annem hasta. 22 yaşındayım annem de 52. doktorlar bilemeyiz ama genelde bu hastalar 1-2 sene yaşar diyorlar. tedavisi de yok hastalığının. Allah herkesin ailesine iyilik sağlık versin. Göçüp gidenlerin de mekanını cennet etsin.

Canım Allah annene şifa versin, en önemlisi de ona da size de acı çektirmesin...Allah yardımcınız olsun...

bende babamı kaybedeli 7 sene oldu ama 7 gün gibi geliyor bazen
rüyalarımda görünce çok seviniyorum babamı gördüm die ama sesini hatırlayamıyorum nasıldı die bu çok üzüyor beni namaz kılarken taktığı takkesini birde cüzdanından çıkan 75 kruşu saklarım onlar babam kokar çünkü
çok zamansız gitti babam össye 15 gün vardı
kalp hastasıydı şehir dışında bizim eksiklerimizi gidermek evi çekip çevirmek için çalışırdı inşaat işçisiydi çalışması yasaktı ama 2 abim üniversite öğrencisi bense hazırlanıyordum bir abimde şeker hastasıydı iyi bakım istiyordu o nedenle çalışırdı yaz kış demeden nerde iş varsa
gittiği şehirde hastalanmış döndü geldi ama o zaman ayrılık acısı oturmuştu içime çünkü çok bitkindi daha 43 yaşındaydı ama gören 60 yaşında sanırdı çocukluğundan beri inşaatlarda amelelik yapardı yorgundu bitkindi tükenmişti sanki
doktorlar çare bulamadı gel git otobüslerde süründü annem kadın başına dolaştırıdı bizi istemezid babam yanında siz okulunuzdan kalmayın die
derken kayseriye götürmye karar verdi ailedikiler para bulduk borç aldık birilerinden sağ sağlim evden çıktı iki güne gelirim die ama anladım ki bu son ayrılık ya insan hissediyor
ertesi sabah cenazesi geldi yıkıldım ağlayamadım bile çünkü inananmadım taki kefenlenmiş halini görünceye kadar öptüm kokladım buz gibiydi morarmıştı boynu bükük kalmıştı garibimin yazık tükenmişti
en çok o sağken össyi kazanamadığıma yandım ölürken bile anneme kızımı okut yoksa elim yakanda olur demiş
o gittikten sonra benim hayatım alt üst oldu sahipsiz kaldım gerçi tüm ailem hep dışlandık
çok ağladım hala ağlarım neden benim babam die ama herkes allah sevdiği kulunu erkenden yanına alır diyor o nednle avunuyorum
rabbim babalarımızın mekanını cennet eylesin peygamber efendimiz s.a.v komşu eylesin inşallah

Estağfurullah,asıl sizden Allah razı olsun.. Tabiki de ederim,adını söyleyin ona göre yasin okurum,dua ederim ruhuna bağışlarım.. Rabbim mekanını cennet eylesin senin babacığınında..

canım babamın adı Hulusi
onun için Kuran okurum, dua ederim demen çok güzel bir müjde
Allah razı olsundan başka ne denir ki
Rabbim inşallah seni ve sevdiklerini en sevdiği kullar arasına dahil etsin inşallah ve bizlerle sevdiklerimizi de
çok sağol
Rabbim senin gibi duyarlı, iyi niyetli insanları artırsın inşallah

ben babamı kaybedeli dün tam 1 ay oldu ve zaman nasıl bu kadar hızla ve acımasızca akıyor anlamıyorum.o olmazsa ölurum dıyordum ne yazıkkı yasıyorum ama hayatta yapayalnız kalmış gıbı hıssedıyorum.

bilirim ölümün ne kadar acı olduğunu başınız sağolsun allah yardımcınız olsun dün bizde akrabamızın beş yaşındaki çocuğunu verdik toprağa çok acı bişey dedem hasta şimdi çok korkuyorum rabbim bize bağışlasın

Back
X