babadan bebege mektup...

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
Babadan bebeğe mektup
11 Mayıs 2007 @ 01:29 (Muhabbet)

İlk resmin elimde şimdi. İşin doğrusu, bir şeye benzediğin söylenemez bu resme göre. Belki fasulye tanesi kadarsın. Doğru ya, sen, şimdi fasulyenin ne kadar ve nasıl bir nimet olduğunun farkında bile değilsin. Acele etme sakın, zamanla öğreneceksin. Boyun 2,5 cm miş, biliyor muydun? Masanın üzerindeki yeşil silgiye takıldı gözlerim. O bile bu yarı kullanılmış haliyle senden çok daha büyük!

Rabbimiz, silgi kullanmaya gerek duymayacağın bir hayat versin sana.

Annen, bugün kalp atışlarını dinlemiş senin. Eve geldiğimde, tarifsiz bir tebessüm konmuştu gözlerine bu yüzden. Belki çok erken ama, ben senden, daha şimdiden rica ediyorum; bu tebessümü yok edecek hiçbir şey yapma olur mu? Çünkü o tebessüm çok yakışır annenin yüzüne; senin, bizim yüreğimize ve evimize yakıştığın kadar.

Rabbimiz, her daim, yüzümüze yakışan bir tebessümle yaşatsın bizi.

Şimdiden bir telaş sardı herkesi. Herkesin dilinde bu soru var. “İsim düşündünüz mü?” Keşke bilerek ve isteyerek, sen seçebilsen ismini ve bizde geçiştirsek bu soruları, “cismi ile gelen, ismini de getirir” diyerek.

Rabbimiz, ismine uyacak bir hayat versin sana.

Sinan Doğan

(ALINTIDIR)

Son düzenleme:
Çok hoş bir yazı olmuş. Bizim babamızda hergün gelir sever 300 gr lık yavrumuzu, 1 gün sevmese "bugün hiç sevemedim seni, iyimisin babam" der.Canım kocam benim.

teşekkürler canım çok güzel bi yazıydı....
bu yazı bana bi fikir verdi çok sağol tatlım....a.s.

:) olsun yine de güzel çok güzel bir düşünceydi bu mektup. Aklıma güzel şeyler getirdi

ay tatlisim simdi aklina neler getirdigini merak etmiyorum dessem yalan olur biliyomusun:jeyyar:
eger gerceklestirdiginde paylasirsan cok sevinirimhihoyyyt
tabii ozamana kadar merakdan catlamazsam eger:roflol:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım tabi paylaşırım Allah kısmet ederse :)
ama zaten şuan bi bebişim yook bir kaç sene de düşünmediğimiz için bilemiyorum senin halin ne olur

şaka bir yana tahmin etmek zor değil ki canım buna benzer şeyleri yapmak geldi aklıma ... öyle çok değişik bişey gelmedi yani

ellerine yüreğine emeğine sağlık.bende kendim yazıyorum bu tarz mektuplar bebeğime tam 16 haftadır.sayfalar dolusu oldu.
ama bir erkekten okumak güzeldi....

ellerine yüreğine emeğine sağlık.bende kendim yazıyorum bu tarz mektuplar bebeğime tam 16 haftadır.sayfalar dolusu oldu.
ama bir erkekten okumak güzeldi....

negüzel ya iyi yapiyosun canim elline yüregine saglik canima.s.
ben malesefki duygularimi kgida dökmekde cok özürlüyüm ya yaziyorum yazdimda kizima ama elimden geldigi kadar anca.......

bizde de babadan kızına mektuplar var....
demek ki bazı babalar duygularını kağıda dökmeyi seviyorlar...
çok güzel bir yazı gerçekten...
sevgiler...

bizde de babadan kızına mektuplar var....
demek ki bazı babalar duygularını kağıda dökmeyi seviyorlar...
çok güzel bir yazı gerçekten...
sevgiler...

begenmene cok sevindima.s.
benim esimde yaziyo kendince kizimiza saolsun
ben babaminda bana yazmis olmasini cok isterdim ama o sevgisini disa vuramayan bi insan cok iyi hatirliyorum geceleri gelirdi üstümüzü örtüp koklar öperdi bazen yanima oturup beni nekadar cok sevdigini dile getirirdi :çok üzgünüm: (ben o sirada uyuyo numarasi yapardim)
cok isterdim disa vurmasini ama demekki benim babamda öyle
ama kizima cok bambaska bir gün görmeseler birbirlerini evde kiyamet kopuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…