• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babaevi Kafesinde Boğulmaktayım...

siyahbeyaz2012

SiL BaŞTaN BaŞLaMaK GeReK BaZeN...
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.647
842
198
Kızlar delirmeme ramak kaldı ..Beni konularımdan bilenler hatırlar eşimle sürüncemelerle dolu şeyler sonunda 18ekımde boşanıyoruz..Yalnız bu defaki gidişim benim babaevine dönememle son buldu...Yaklaşık 4 ay olacak gittikçe dibe vuruyorum,sanki bir bataklıkta çırpındıkça daha derine batıyorum..
Aşırı anlayışssız ve beni her zaman herkese kötüleyip tüm özelimi millete anlatan,hiç destek olmayan hep köstek bir ailem var..Ve ben bu kafese döndüm..Minicik bir odaya sığdırdım eski hayatımı ve boğuluyorum..Nefessiz kaldım..Bebeğime onlar bakıyor,ben bu ara işten ayrıldım boştayım..Ev de bana batıyor...Zaten depresyondayım sadece uyumak istiyorum..Kızımın geleceğine dair endişelerim çok fazla..Asla beni dinlemiyorlar, bebeğime böyle davranmayın dersem bu çocuğa biz bakıyoruz sanane diyorlar ..Bana karşı hep anlayışsızlar zaten..Ayrı eve çıkabilmem için en az 1 sene lazım ama bu 1 yılda napmamı önerirsiniz..Delirmeme az kaldı..Regl olmak üzereyim bunun da etkisi var ama iki gündür aralıksız ağlıyorum..
Ve yemin ediyorum: Ailem bana nasıl davranıyorsa tam tersi şekilde çocuğumu yetiştirerek her davasında arkasında durmaya...

Bebişim evin kirası bana verilecek nafaka kadardı ben kalmadım o yüzden çocuğun geleceğine para birikimi yapayım diye..Haftaya bakcam iş bu ara depresif durumlardan içimden birşey gelmiyor..:(

Cnm insallah bir is bulursun ve calisirsin. Calisinca daha Iyi olur tahminimce.. esin gitmeliydi evden ama yapmamis bunu maleseff

Orası güvenli bir ev değildi,bizim üstte alkolik bir adam her gece karısını çocuklarını öldüresiye dövüyordu..Hem de vereceği nafaka kadar kirası vardı ve her işe gelip gidişte bebeğimi babamlara bırakmam gerekiyordu vs zaten eşim de gitti ordan bi ev kalmadı ortada yani..

Kolay değildir boşanıp ta baba evine dönmek her aile bir olmuyor çok anlayışlı davrananlarda olur sanki o evde fazlalıksın gibi hissetirenlerde Allah kolaylık versin zamanla kendi evinize çıkarsınız herşey yoluna gire inşallah.

Böyle yeni hayat kurulmaz ki canım bütün negatif düşüncelerinden arın, kızın için silkelen kendine gel. Babaevin bile sana çekilmez olacaksa daha boşanmasaydın. Ne için veriyorsun mücadeleni. Özgürlüğünü ve hayatını eline al

Canım bu boşanma süreci senin öz güvenini sarsmış. Acilen iş bulup kendine ev tutarsan öz güvenin yerine gelecektir. Sana tavsiyem ailene yakın bir ev tut. Çocuğuna bırak gündüz ailen baksın akşamları işten gelirken al evine git. En doğru olan bu olacaktır. Hem dadıydı kreşti uğraşmazsın hemde hayatını yeniden kurarken birikim yapman daha kolay olur

gerçekten zor bir durum allah kolaylık versin.
ne diyeceğimi de bilemedim.ama sadece zaman gerekli size.
alışacaksınız bu duruma.en bunalımlı anınızda evladınızı düşünün
güzel günler yakındadır umarım....

Zaten başka evde yaşama şansım olsaydı oraya dönmezdim..ama şartlar bunu gerektirdi...eşyaların da çoğunu eşime verdim kalanı da sattım..Burada kiralar zaten pahalı kış da geliyor doğalgaz ve faturalarla ,yeni eşyalarla eve ödeyeceğim parayı kızım ve benim ilerdeki hayatımıza birikim için burdayım..Burda bunu yaşayanlar olmuştur,alışma süreciniz nasıl oldu;nasıl alıştınız onları merak ediyorum sadece..Çok sıkıcı bi durum ..

Daha yolun basindasin , bukadar salma kendini toparlanman lazim.
Kizin icin...
Bosanmak kolay degil tekrar ailenin yanina donmek..
Hemen bir is bulup calis, yavas yavas kendi rvinide kurar alir kizini huzurlu yasarsin.

Zaten başka evde yaşama şansım olsaydı oraya dönmezdim..ama şartlar bunu gerektirdi...eşyaların da çoğunu eşime verdim kalanı da sattım..Burada kiralar zaten pahalı kış da geliyor doğalgaz ve faturalarla ,yeni eşyalarla eve ödeyeceğim parayı kızım ve benim ilerdeki hayatımıza birikim için burdayım..Burda bunu yaşayanlar olmuştur,alışma süreciniz nasıl oldu;nasıl alıştınız onları merak ediyorum sadece..Çok sıkıcı bi durum ..

Kesinlikle yapman gerekeni yapmışsın, bak ne güzel kendin de muhakeme yapıyorsun, önümüz kış, çok zorlanırsın bu aşamada. Benim bir akrabamın başına geldi, evde evet çok baskı oldu :( Zaten kız bunalımdaydı hata sende, evliliğine sahip çıkamadın falan dediler, söylendiler çok. Ama hepsi geçiyor. Madem elinde olan koşullar bunlar, o zaman sen bu koşulları optimize edip lehine çevireceksin. Şöyle düşün: Bebeğine ücretsiz bakan hem de güvenilir bir anneanne dede var. Sen istediğin gibi çalışıp, para kazanabileceksin ve biriktirebileceksin. Biraz zamana ihtiyacın var.

Boşanmak umrumda bile değil,sadece burda boğuluyorum ..Boşanma dul kalma vs bunları geçen yıldan öğrendim zaten hiç derdim değil bu tarz durumlar hatta sormasalar bile herkese boşanıyorum diyebilecek normal bir durumdayım..

Boşanmak umrumda bile değil,sadece burda boğuluyorum ..Boşanma dul kalma vs bunları geçen yıldan öğrendim zaten hiç derdim değil bu tarz durumlar hatta sormasalar bile herkese boşanıyorum diyebilecek normal bir durumdayım..

tatlım anne ve babanla konuşabilecek bir büyüğün var mı? Derdini bir aç, sana böyle zulmetmesinler.

ama şu açıdan düşün bir de.
en azından gidecek bi kapın varmış.ne olursa olsun sıksalar da kızsalar da onlar senin ailen kötülüğünü istemezler.
söylediklerine kulak tıkayacaksın.sinirlenmemeye çalışacaksın.biraz dişini sıkacaksın.
onlar da bu duruma alışıp istediğin gibi davranacaklardır eminim..
baktın olmuyor bir sene sonra çıkarsın kendi evine.
ya aynı şartlarda gidecek yerin hiç olmasaydı...

Baba evine dönmek...
Yıllarca yattığın yatağın sana yabancı gelmesi...
Rahat rahat yemek yiyememek...
Bütün gözlerin senin üzerinde olduğunu düşünmek...
Günlük kiyafet değiştirirken çamaşır çıktı yine diye düşünüp, duşa girdiğin an bile çabucak çıkmaya çalışmak...
Açıkmamak için dua etmek...
Evin hicbirseyine dokunamamak...
Herkesin sana acıdıgini düşünmek...
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Oysaki yıllarca o evde kalmıştım. Bir imza ile hayatım değişti. Hemde ne değişim...
Yine döndüm zamanında hayal kurduğum odama... Ailem çok mutluydu. Yo boşandığım için değil, artık güvende olduğum için. Bekarken davrandiklarinin yüz katı daha iyilerdi. Onların tabiri ile boynum bükülmüstü... Ve kimse benim yatağımi, yedigimi, duşumu, çamaşırımi kısaca hicbirseyimi takip etmiyordu. Onlar benim gülüşüme hasret kalmıştı. Zorlandım. Alındım. Kırıldım. Birde baktım ki ben küçük odamı seviyorum. Yine hayaller kuruyorum.
;);););););););););)
Zaman herşeyin ilacı. Hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor unutma.
Acil iş bul...
SEVGİLER;) MİNİGİ ÖP BENİM İÇİN:)

Back
X