Babalar ah babalar

Çok yanlış düşünüyorsunuz yalnız.Elhamdülillah müslümanım diyorum ama Rabbim affetsin namaz kılmıyorum başım açık.Yinede buna rağmen biliyorumki olması gereken bencede budur. Rabbim esirgesin tabiki orası ayrı insan yakıştıramaz ama ben doktor olan arkadaşımdan ne kadar dinledim bebeğinin altını alırken çocuğuna tecavüz edip çocuğun zorlanma sebebiyle kanlar içinde hastaneye getirildiğini.Hatta en son örneği o hastanenin hemşiresinde görüldü.Olaydan sonra eşini boşayıp tayin isteyip başka bir yere gitti.İnanabiliyor musunuz? Söylemek istediğim yapılıyor yapılır bunlar tarzı bişey değil kaç insan bu kadar canavardır ki.Kolay kolay kimsenin kalbi bu kadar kararmaz.Ama şunuda bilmenizi isterimki o hemşire dahil bu sebeple çocuklarını hastaneye getiren hiç bir kadın o adamla evlenirken zaten bunları aklına getirmemiştir.Ayrıca daha korunaklı bakılması gerektiğinide kız için her daim söylenir islamı olarakta gereken budur.Gerçi artık kızı erkeği kalmaz oldu devir öyle bir devir ama islamda neden böyle söylendiği yukarıdaki örneklerden daha net anlaşılıyordur sanırım.Malum indirildiği dönem için değil o kitap, bir insanlık tarihinin tamamını kapsar islamiyet.Bunu bağnazlıkla ya da zihniyetle ilişkili kılmanızı etrafınızda bu kadar kötü örnekler duyup görmemenize bağlıyorum. Annem hep der kızım kız evlat başkadır ben hep dikkat ettim altını alırken tam önüne oturdum görünme diye önemli şeyler bunlar herşeyden önce adaptır derdi. Keşke sadece adap olduğu için yapılsaydı oda ayrı mesele.Ama insanları eleştirmeyin derim ben.Çünkü sizin bu eleştirel düşünceniz böyle seyler duyup görmemis olmanızdan kaynaklı.Ben bu olayları sadece bir doktor arkadaşımdan bir hastane de görülenlerden dinledim.Sizce bu tür bir olayın örnekleri sadece o hastanede mi görülmüştür dersiniz? Hiç sanmıyorum.Ama yinede böyle düşünmek istemiyorum bu yüzden ben adap diyip geçmek istiyorum. Yadırgamamanızı dilerim o yüzden.

Bebeğinin altını değiştirirken tecavüz edebilir diye mi baba alamaz yani altını? Cidden anlatmaya çalıştığın şey bu mu, bir de örnek vermişsin, kocam için kızıma tecavüz edebilir diye düşünsem, düşünebilsem evli kalmak için başka nasıl bir sebebim olabilir bilemiyorum, tecavüz edebilir ama maaşı iyi, tecavüz edebilir ama içkisi yok kumarı yok, bu şekilde mi avunucam, inanılmaz şaşırdım

Hele konu sahibi ve senin parmak sallar edayla biz müslümanız vurgunuz...Bir sizler inançlısınız zaten kalan hepimiz evdeki çiçeklere tapıyoruz

Babayla kız çocuğu evde yalnız da bırakmazsınız anlaşılan, ya da ben az uyuyayım eşim sabah çocukla ilgilensin? (Anlattığın koca tipinde zaten hayal de bu)

Çocuğuna dahi tecavüz edebileceği düşünülen adam dışarda herhangi bir kadına da tecavüz edebilir bu düşünce bir kadını delirtmezse aşırı gamsızlığındandır

konun gerçekten çok sinir bozucu yere gelmiş,yani içinizi de aklınızıda temiz tutun arkadaşlar ,niye böyle şeylere takılıp paranoya yapıyorsunuz......edep haya tamam ama bu konuları dile getirmek bile bizi bizden alır,tedbir ok de beşiktekinide yani ne bilim ya sabah sabah içimi şişşirdiniz...üffffffffffff

Oha ya yavas yavas ne yalamasi ne tecavuzu? Nasil anlatabiliyosunuz nasil diliniz variyor bu örneklere?
Benim yengem zamaninda kilik/kiyafet kanununa muhalefetten 18 ay cezaevinde yatmis bir insandir. Memurluktan atilmistir. O derece muhafazakardirlar. Gel gor ki abim 2 kizinin da neredeyse 5 yasina kadar her turlu ihtiyaciyla ilgilenmistir. Daha birgun bunun lafinin edildigini duymadim.
Kahrimdan olecem yemin ederim. Sok oldum.

Bende bezimi kendim alırdm ama eşime güvenmediğimden değil ,adap meselesi.Fakat banyosunu da beraber yaptırırdık,3 yaşına geldi hala beraber yaptırırız.Kafasından su koyunca huylanıyor ,çırpınıyor eşim kendine zarar verir tek yaptırırsan diye ,beraber yaptıralım diyor.Ben banyoyu ayarlarken o üstünü giydiriyor.Babasıdır o aklıma hiç o tür düşünce gelmez ama bezini alma imkanı varken bir annenin ,gereği yokken babasına aldırtması taraftarı değilim .
Konuya gelirsek gözlemlediğim kadarıyla doğru mu bilemem 30 yaşından sonra baba olanlar evlatlarına sevgisini daha iyi gösteriyor.

Bende bezimi kendim alırdm ama eşime güvenmediğimden değil ,adap meselesi.Fakat banyosunu da beraber yaptırırdık,3 yaşına geldi hala beraber yaptırırız.Kafasından su koyunca huylanıyor ,çırpınıyor eşim kendine zarar verir tek yaptırırsan diye ,beraber yaptıralım diyor.Ben banyoyu ayarlarken o üstünü giydiriyor.Babasıdır o aklıma hiç o tür düşünce gelmez ama bezini alma imkanı varken bir annenin ,gereği yokken babasına aldırtması taraftarı değilim .
Konuya gelirsek gözlemlediğim kadarıyla doğru mu bilemem 30 yaşından sonra baba olanlar evlatlarına sevgisini daha iyi gösteriyor.

Bu bu şekilde ifade etmekte hiçbir sıkıntı yol,ki zaten kız çocuk alt temizliği daha titiz yapılması gereken birsey yapısı gereği, pipiyi hop temizliyosun ama kız bebek bi kaka yapsa kukuşun içine doğru bulasacak falan onu kastediyorum, yeterince titiz yapamaz dese anlarım ama ben Müslümanım doğrusu bu denirse falancanın kocası alt değiştirirken bebeğe tecavüz etmiş denirse orda is değişir

Bir kadın kocasına kendi öz kızına tecavüzü yakıştırıp nasıl evli kalır ki

Bu bu şekilde ifade etmekte hiçbir sıkıntı yol,ki zaten kız çocuk alt temizliği daha titiz yapılması gereken birsey yapısı gereği, pipiyi hop temizliyosun ama kız bebek bi kaka yapsa kukuşun içine doğru bulasacak falan onu kastediyorum, yeterince titiz yapamaz dese anlarım ama ben Müslümanım doğrusu bu denirse falancanın kocası alt değiştirirken bebeğe tecavüz etmiş denirse orda is değişir

Bir kadın kocasına kendi öz kızına tecavüzü yakıştırıp nasıl evli kalır ki
Tecavüzü yakıştırdığını sanmıyorum.Çevrede ,tvde duyduklarından,okuduklarından etkilenmiş olabilir.Nitekim biraz önce bu konuda da gzddmrlli gzddmrlli arkadaş ta yazmış,malesef bu tür olaylar var.

Verdiginiz ornekler psikolojimi alt ust etti ne hakkiniz var..o kadar acik yazmaya ne gerek var biraz daha ustu kapali yazin.uzdunuz hakkima girdiniz o kadar detayciniz madem hakkima girdiniz nolcek simdi

Tecavüzü yakıştırdığını sanmıyorum.Çevrede ,tvde duyduklarından,okuduklarından etkilenmiş olabilir.Nitekim biraz önce bu konuda da gzddmrlli gzddmrlli arkadaş ta yazmış,malesef bu tür olaylar var.

Olaylar elbette var cinayet hırsızlık tecavüz gırla ama bunu kocaya yakıştırdıktan sonra o evlilik nasıl olur diyorum ben

Benim babam yaşıma kadar sevmemis beni kucağına bile almamış. Şimdi aramızda hiç bir bağ yok, onu sevmiyorum. Elbette çok fazla etken vardır bunda ama bunlar da önemli bence. Eşinizi uyarın derim. Psikolog değilim ama okuduğum kadarıyla çocuklar 0 2 yaş döneminde bağlanma dönemini yaşıyorlar.

Nasıl çarpık geri bir kafa bu böyle.
Siz ileri medeni kafalı olun ya ne Akadlar aptalsınız ki ne kadar o kalın kafanız almıyor ki benım ne demek ıstedıgımi anlamak ta zorluk cekıyorsunuz okumuş cahil senın gibilere denirmis onu gördüm . Ben kızım edepli olsun istiyorum ben kızımın vucudunu erkek görsün ıstemıyorum anladığım kadarıyla siz cıplak gezen insanlardansiznz siz istediğiniz kadar cocugunuzu babasına bezlerin Ama YETEr ARTIk YaAaaa ne çarpık kafası mal kafalı yarattık sensin çarpık kafa ya terbıseyız

konun gerçekten çok sinir bozucu yere gelmiş,yani içinizi de aklınızıda temiz tutun arkadaşlar ,niye böyle şeylere takılıp paranoya yapıyorsunuz......edep haya tamam ama bu konuları dile getirmek bile bizi bizden alır,tedbir ok de beşiktekinide yani ne bilim ya sabah sabah içimi şişşirdiniz...üffffffffffff
Iyı de ben bambaşka bişey yazdım bunu çarpıtan kendını akıllı zanneden bi arkadaş ya bu benım fikrim bı cumleyı almış uzatmış uzatmiş ben başka şey konusyordum Bu ne ya herkes istediği gibi büyütür çocuğunu Allah Allah ya benım derdım babası daha cok ilgilensın kızıyla buydu bu iler zekalı medeni arkadaş bi cumlemı çıkardı benı çarpık kafalı yaptı kı kendısı öyle ne yxaıkkı

Back
X