- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi Hayalperest5
Çok yanlış düşünüyorsunuz yalnız.Elhamdülillah müslümanım diyorum ama Rabbim affetsin namaz kılmıyorum başım açık.Yinede buna rağmen biliyorumki olması gereken bencede budur. Rabbim esirgesin tabiki orası ayrı insan yakıştıramaz ama ben doktor olan arkadaşımdan ne kadar dinledim bebeğinin altını alırken çocuğuna tecavüz edip çocuğun zorlanma sebebiyle kanlar içinde hastaneye getirildiğini.Hatta en son örneği o hastanenin hemşiresinde görüldü.Olaydan sonra eşini boşayıp tayin isteyip başka bir yere gitti.İnanabiliyor musunuz? Söylemek istediğim yapılıyor yapılır bunlar tarzı bişey değil kaç insan bu kadar canavardır ki.Kolay kolay kimsenin kalbi bu kadar kararmaz.Ama şunuda bilmenizi isterimki o hemşire dahil bu sebeple çocuklarını hastaneye getiren hiç bir kadın o adamla evlenirken zaten bunları aklına getirmemiştir.Ayrıca daha korunaklı bakılması gerektiğinide kız için her daim söylenir islamı olarakta gereken budur.Gerçi artık kızı erkeği kalmaz oldu devir öyle bir devir ama islamda neden böyle söylendiği yukarıdaki örneklerden daha net anlaşılıyordur sanırım.Malum indirildiği dönem için değil o kitap, bir insanlık tarihinin tamamını kapsar islamiyet.Bunu bağnazlıkla ya da zihniyetle ilişkili kılmanızı etrafınızda bu kadar kötü örnekler duyup görmemenize bağlıyorum. Annem hep der kızım kız evlat başkadır ben hep dikkat ettim altını alırken tam önüne oturdum görünme diye önemli şeyler bunlar herşeyden önce adaptır derdi. Keşke sadece adap olduğu için yapılsaydı oda ayrı mesele.Ama insanları eleştirmeyin derim ben.Çünkü sizin bu eleştirel düşünceniz böyle seyler duyup görmemis olmanızdan kaynaklı.Ben bu olayları sadece bir doktor arkadaşımdan bir hastane de görülenlerden dinledim.Sizce bu tür bir olayın örnekleri sadece o hastanede mi görülmüştür dersiniz? Hiç sanmıyorum.Ama yinede böyle düşünmek istemiyorum bu yüzden ben adap diyip geçmek istiyorum. Yadırgamamanızı dilerim o yüzden.
Bebeğinin altını değiştirirken tecavüz edebilir diye mi baba alamaz yani altını? Cidden anlatmaya çalıştığın şey bu mu, bir de örnek vermişsin, kocam için kızıma tecavüz edebilir diye düşünsem, düşünebilsem evli kalmak için başka nasıl bir sebebim olabilir bilemiyorum, tecavüz edebilir ama maaşı iyi, tecavüz edebilir ama içkisi yok kumarı yok, bu şekilde mi avunucam, inanılmaz şaşırdım
Hele konu sahibi ve senin parmak sallar edayla biz müslümanız vurgunuz...Bir sizler inançlısınız zaten kalan hepimiz evdeki çiçeklere tapıyoruz