Anket Babalar doğuma girsin mi?

babalar doğuma girsin mi?

• Ankete Katılan
    239

kalemkitap2

Kapsama Alanı Dışında !
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
1.977
6
156
Diğer
kızlar daha önce verildimi bu konu bulamadım...sizce eşiniz sizle doğuma girmeli mi?
ben istemedim:1no2:

Benim esim benimleydi, dogurmadan konusuyorduk gelmem diyordu korkarim ama benim zorlamamla geli ve hic de pisman degil tam tersi. Yanimda kaldi bazen sinirlendirdi ama cok guzel bir gundu.

8 haftalık hamileyim ve şimdiki düşüncem(sonradan değişir mi bilmiyorum ama) girmesi yönünde. ikimizin olan bir mucizenin dünyaya gelmesi anını sonuna kadar beraber yaşamalıyız. böyle bir anı yaşamaktan onu mahrıum etmek haksızlık diye düşünüyorum. üstelik yanımda olması bana da güç ve cesaret verecektir.

Kızlar bence girmesin özellikle normal doğumsa girmesin mesleğim gereğince hastanede çalıştığım için 20-25 defa normal doğuma girdim ve ben bir bayan olduğum halde çok tiksindim gerçekten çok kötü bir görüntü oluyor. Sezeryana gelince eşim ameliyathanede görev yapıyordu ben sezeryan olduğumda oda girdi ve çalışıyordu bu güne kadar binlerce sezeryana girdiği halde benimkinde bebeği alamamış diğer arkadaşlar almak zorunda kalmış işin kötüsü daha sonra bayılmış yani hiç tavsiye etmiyorum

ve ben bir bayan olduğum halde çok tiksindim gerçekten çok kötü bir görüntü oluyor.

Leydi sen bir mucizeye şahit oluyorsun. Nasıl tiksinirsin yav:mymeka: Mucizevi bir görüntü bence. Ama bende eşimin girmesini istemezdim. Netekim girmedide. SSK da almıyorlar anacım:Roflol:

Girmiş olsaydı karizmayı çizdirmiş olurdum zannumca.Hani öyle depünürken, çığırırken görmesin.

ben girmesini isterdim eşimin o anımda benimle olmasıı ,bana destek vermesi çok güzel olurdu heralde..

Leydi sen bir mucizeye şahit oluyorsun. Nasıl tiksinirsin yav:mymeka: Mucizevi bir görüntü bence. Ama bende eşimin girmesini istemezdim. Netekim girmedide. SSK da almıyorlar anacım:Roflol:

Girmiş olsaydı karizmayı çizdirmiş olurdum zannumca.Hani öyle depünürken, çığırırken görmesin.

Kuzum canım benim nerde yaşadığım belli;bunu burda anlatmak doğrumu ondanda emin değilim ama neyse şöyle anlatayım genelleme yapmıyorum kimse üstünede alınmasın benim girdiğim doğumların çoğunda insanlar temizlenmeden gelmişlerdi ve en kötüsü büyük abdestlerini bile yapanlar vardı. Ve en son girdiğimde ise kadının poşu çıkmamıştı önce ebe elini sokup çıkarmaya kalktı oda olmayınca kd. doktoru geldi iki kişi orayı bir aletle açıp kadın doğumcuda elini sokarak kadını bağırta bağırta parçalanmış olan poşun parçalarını tek tek çıkardılar.

şayet bi gün biri beni alırsa efenime sölim :Roflol:
bende aysel gibi düşünüyom girmesin beni öle görsün istemem
sonradan cinsel anlamda isteksizlik olabiliyomuş:1yes2:

Girip bana destek olsun'u isaretledim,nitekimde esim iki dogumumdada basindan sonuna yanimdaydi...Elimi tutup destek olmaya calisiyordu.Iyide oldu,ne kadar zorluk cekildigini gordu(normal dogum yaptim bu arada)..
Cok sukur bir problemde olmadi..

Back
X