Eşim ve annem tartıştı .Çok üzülüyorum, çok ağlıyorum dünden beri. Anlatcak kimsem yok ne yapicam arkadaşlar?

Annem ablamın çocuklarına baktı benimkine bakmadı diye kavga edenlere ne demeli? Kayınvalideye kitleyemeyen de görümceye çemkiriyor, kendi kızınınkine bakıyor benimkine bakmıyor diye.
Bana çok ilginç geliyor.
Bu kadar bakamayacağından endişe ediyorsan yapmamalısın.
Bizim çocukların anne baba olduğu zamanda herhalde kucağına bile almaya korkan ebeveyn dolacak ortalıkta.
Ben annemle aynı şehirdeydim. Ona rağmen hastanede kocam kaldı. Eve döndük gündüzleri desteğe gelen oldu elbet ama beşinci akşamdan sonra kendimiz baktık. Hiç yanımda yatılı bir büyük aramak aklıma gelmedi.
Tuhaf geliyor bana ondan. 40ına kadar biri dursun baksın ben bakamam diyenler.
Hatta o kadar ki bakmamak için koca boşamayı düşünüyorlar

Değişik mevzu değişik insanlar. Annen bencil narsist bir tip belli. Kocan da az buçuk öyle sen benim kim olduğumu biliyo musun tayf. Ben o ikisinide gayet anladım ama seni anlamakta zorlanıyorum. 1. Annenle aranı iyi tutmak için mi boşanacaksın? 2. Eşinle bu konu dışında problemli misiniz? 3. Şu çocukları ananıza kaynananıza güvenerek neden doğuruyosunuz? 4. İstenmediğin biriyle istenmediğin bir evde şu mevzu sonrası 28 gün daha durmayı düşünüyor musun gerçekten?

Bana çok ilginç geliyor.
Bu kadar bakamayacağından endişe ediyorsan yapmamalısın.
Bizim çocukların anne baba olduğu zamanda herhalde kucağına bile almaya korkan ebeveyn dolacak ortalıkta.
Ben annemle aynı şehirdeydim. Ona rağmen hastanede kocam kaldı. Eve döndük gündüzleri desteğe gelen oldu elbet ama beşinci akşamdan sonra kendimiz baktık. Hiç yanımda yatılı bir büyük aramak aklıma gelmedi.
Tuhaf geliyor bana ondan. 40ına kadar biri dursun baksın ben bakamam diyenler.
Hatta o kadar ki bakmamak için koca boşamayı düşünüyorlar
+1
Tam olarak aynı şeyleri düşünüyorum. O kadar anlam veremiyorum ki, daha bebek doğmadan başlayanlar var doğuma 2 ay kala evi barkı bırakıp anne evine gidenler var.
Hamileliğimin 36.haftalarındaydı sanırım, kayınvalidem dedi ki doğuma çok az kaldı ne zaman olur belli değil, ben geleyim de sizde kalayım. Ne münasebet dedim, dağ başında mı yaşıyoruz doğum başlarsa hastaneye gideriz sizde oraya gelirsiniz.
Yine doğum yaptım, hastanede 1 gece kaldım eşim kaldı yanımda. Bebek doğdu sadece ilk gün kayınvalidem bebeği yıkamama yardım etti o kadar. İlk günden itibaren bir gece bile kimse yatılı kalmadı.
O zamanlar lütfen kimse yatılı gelmesin, ben bebeğe alışmak istiyorum dedim diye benim için bu da bir tuhaf demişlerdi.
Bebek zor, hepimiz biliyoruz. Zorlanmadım mı? Canım çıktı.
Yine de hepimiz hayattayız, evlatlarımızı büyüttük. Bu yeni nesilde böyle bir şey hortladı çok haklısınız

Back
X