Babalar Günü Hediye Sorunu

ayseguldmrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
145
67
98
34
Dün twitterda bir reklam gördüm açıkçası çok hoşuma gitti.
Kol düğmeleri ile alakalı bir markanın reklamıydı. Ben de babama kol düğmesi almak istiyorum ama daha önce onu kol düğmesi kullanırken görmedim. Acaba alsam kullanır mı ya da bir kenarda durur mu diye karar veremedim.

Merak edenler için linki aşağıya bırakıyorum.

Hiç kullanmadıysa alma.
Ona uygun gömlek de almalısın.
ayrıca nasıl bir yaşam tarzı var babanın bilmiyorum ama uygun ortamları yoksa kullanamaz.

Resmi giyinmeyi seviyorsa yaka iğnesi alabilirsiniz, kravat takıyorsa kravat iğnesi alabilirsiniz.

Takım elbise giyinir mi sık sık? Mesela benim babam kot-tsort insanıdır. İse de öyle gider. Düğünlerde bile kot+ceket giyer:) ben alsam dolap bekler yani, boşa bir hediye olur .
Sizin babanız da benimki gibi klasik giyinmeye tepki olarak dunyaya gelmiş biriyse boşa para harcama. Ama işi gereği kaliteli gömlekler giyen, eş dost düğününde canti takım elbise çeken biriyse al, kullanir

Dün twitterda bir reklam gördüm açıkçası çok hoşuma gitti.
Kol düğmeleri ile alakalı bir markanın reklamıydı. Ben de babama kol düğmesi almak istiyorum ama daha önce onu kol düğmesi kullanırken görmedim. Acaba alsam kullanır mı ya da bir kenarda durur mu diye karar veremedim.

Merak edenler için linki aşağıya bırakıyorum.

Keşke bende sizler gibi babama ne alsam telasesine girebilse idim 2 sene oldu bozi bırakıp gerçek aleme goceli 2 senedir mezarına çiçek goturebiliyorum sadece

Back
X