Babalar günü ve eşimle boşanma sürecindeyiz..

htczhr

Veni, Vidi, Vici...
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
3.884
33
158
39
malum bugün babalar günü...
eşimle boşanma sürecindeyiz...
7 aydır ayrı yaşıyoruz...
bir gün alıştım artık, o yok, bitti diyorum; diğer gün acı tamamen yerinde duruyor...
bugün babalar günüydü...
aylar önce planlamıştım neler yapacağımızı....
geçen babalar gününde kızım adına bir hediye alıp kutlamıştım...
o zamanlar beni için en değerli baba oydu... kızımın babası...
şu an içimde öyle bir boşluk var ki...
bugün gelip kızımı almasını istemiştim...
sen niye aramadın derseniz, farklı yorumluyor her şeyi...
tekrar yanlış anlaşılmamak için hiç aramıyorum onu....
kızıın büyüdüğünü düşündüm...
her yerde bas bas babalar günü kutlanırken benim baba niye yanımda değil dediğinde ne diyeceğimi bulabilecekmiyim?
yoksa hep böyle salak mı kalacağım....
kızlar ne zaman kurtulacağım bundan....
nasıl?

bir gün alıştım artık, o yok, bitti diyorum; diğer gün acı tamamen yerinde duruyor...
bugün babalar günüydü...
her yerde bas bas babalar günü kutlanırken benim baba niye yanımda değil dediğinde ne diyeceğimi bulabilecekmiyim?
nasıl?

babalar gününde de sizin aramanız gerekmezdi arkadaşım... bunu için kendinizi suçlamayın...benim kızımda babasının babalar gününü hiç kutlayamayanlardan...dedesinin babalar gününü de mezarı başında kutladı... dedesine bol bol su içirdi.... yani o öyle diyor...
alışmanız zor olacak böyle şeylere... ilk başta çok daha fazla acıtacak ama zamanla alışacaksınız... tabiki içinizde hep bir boşluk olacak,arada burnunuzun direği sızlayacak.... ama kendinizi güçlü tutmaya gayret edin...
canım arkadaşım umarım bundan sonra kızın ve senin için herşey daha iyi olur....

babalar gününde de sizin aramanız gerekmezdi arkadaşım... bunu için kendinizi suçlamayın...benim kızımda babasının babalar gününü hiç kutlayamayanlardan...dedesinin babalar gününü de mezarı başında kutladı... dedesine bol bol su içirdi.... yani o öyle diyor...
alışmanız zor olacak böyle şeylere... ilk başta çok daha fazla acıtacak ama zamanla alışacaksınız... tabiki içinizde hep bir boşluk olacak,arada burnunuzun direği sızlayacak.... ama kendinizi güçlü tutmaya gayret edin...
canım arkadaşım umarım bundan sonra kızın ve senin için herşey daha iyi olur....

inşallah dediğin gibi olur...
yorumun için çok teşekkür ederim erkekleri anlayamıyorum.
boşanmayı önemsemiyorlar, ne sorular soracak, bunu da mı düşünmüyorlar.
ben değersizim ama kızım, dünyadaki en değerli varlık insanın yavrusu değil mi?
boşanmamıza katkı sağlayan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum.:43::43::43:

bu arada kusura bakmayın eksik yazmışım.
başınız sağolsun...

benim biri 3 diğeri 1,5 yaşında iki oğlum var. büyük oğlum şu an annemlerde.. küçük oğlumla ben de yaklaşık 1,5 aydır yalnızız.. her babalar gununde oğullarımın adıyla msjlar yazar hediyeler alırdım.. ama eşim pek anlamazdı.. bu babalar gununde buyuk oğlum aynen sizin çocugunuz gibi dedesini benden bıle çok sevdıgını söyleyerek zaten durumu izah etti. eşim baba olduğunu hatırlamadı bile..aramadığım için pişmanlığın p sini hissetmedim.. baba olduğundan babalıktan bi haber bir adam için bunları düşünmeye değer mi? çocuklarımın adına üzülmedim değil.. hatta çok ağladım.. ama haketmeyen biirini baba yaptığım içinse kendimi suçladım..

inşallah dediğin gibi olur...
yorumun için çok teşekkür ederim erkekleri anlayamıyorum.
boşanmayı önemsemiyorlar, ne sorular soracak, bunu da mı düşünmüyorlar.
ben değersizim ama kızım, dünyadaki en değerli varlık insanın yavrusu değil mi?
boşanmamıza katkı sağlayan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum.:43::43::43:

Ölmeden mezara giren babalardan nefret ediyorum, benim babam da onlardan..
Çok özel dğeilse eğer, istemeden mi boşandınız arkadaşım?

bugün babalar günüydü...
nasıl?

allah yardımcın olsun canım çok zor bi durum bende eşimden 7 aydır ayrı yaşıyorum benimde 7 aylık bi oğlum var benim eşimde birkez olsun aramaadı oğlunu yüzünü bile görmedi oğlum baba kokusu ne bilmiyo bile boşver böle ciğersiz adamlara üzülmeye değmez tamam belki çok acı ama bizde hem baba hem ana oluruz yavrularımıza en azındann allahın karşısına başı dik çıkarız onlar düşünsün

bişey söyliyeyimmi babalar gününde çocukların babasız geçirmesi babalarının sorunu bence anneler gününde ne güzel geçiriliyor değilmi çocuklar farkına varıyor bir şekilde sevikldiklerinin hangi yolla olursa olsun .. büyüyüncede derler babam böyle bir babaydı işte bunu dedirtecekte onlar iyi anılmak sevilmek istiyorlarsa emek verirler anılmak ve sevilmemek istiyorlarsa aramazlar ilgilenmezler

onuda biz düşünmeyelim nolursunuz üzmeyelim kendimizi ... babalar gününde almadımı çocukları parklar bahçeler anneleri ile çocuk kaynıyor ohhh açık hava çok güzell

Allah hepsini bildiği gibi yapsın

Ölmeden mezara giren babalardan nefret ediyorum, benim babam da onlardan..
Çok özel dğeilse eğer, istemeden mi boşandınız arkadaşım?

daha öncede konu açmıştım, bizim boşanmaktan başka çaremiz kalmamıştı.
ama ben hala atlatamadım, davamız devam ediyor.
sanırım ben çok zayıfım.

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun canım çok zor bi durum bende eşimden 7 aydır ayrı yaşıyorum benimde 7 aylık bi oğlum var benim eşimde birkez olsun aramaadı oğlunu yüzünü bile görmedi oğlum baba kokusu ne bilmiyo bile boşver böle ciğersiz adamlara üzülmeye değmez tamam belki çok acı ama bizde hem baba hem ana oluruz yavrularımıza en azındann allahın karşısına başı dik çıkarız onlar düşünsün

çok doğru söylüyorsun, vicdanım çok rahat benim yaptıklarım konusunda çünkü gerçekten yapabileceğim başka bir şey kalmadı.
yinede kendimi kızım konusunda suçlamayı engelleyemiyorum.

bişey söyliyeyimmi babalar gününde çocukların babasız geçirmesi babalarının sorunu bence anneler gününde ne güzel geçiriliyor değilmi çocuklar farkına varıyor bir şekilde sevikldiklerinin hangi yolla olursa olsun .. büyüyüncede derler babam böyle bir babaydı işte bunu dedirtecekte onlar iyi anılmak sevilmek istiyorlarsa emek verirler anılmak ve sevilmemek istiyorlarsa aramazlar ilgilenmezler

onuda biz düşünmeyelim nolursunuz üzmeyelim kendimizi ... babalar gününde almadımı çocukları parklar bahçeler anneleri ile çocuk kaynıyor ohhh açık hava çok güzell

Allah hepsini bildiği gibi yapsın

aslında bir böyle düşünebilsek her şey çözülecek
bir gün babası o, o düşünsün diyorum.
diğer gün çok acı çekiyorum.
inşallah yaz tatili iyi gelir de biter bu duygu karmaşaları...
bu zayıflığımdan nefret ediyorum.

boşanma davanızın tarihi fln belli mi? yani iş ciddiye bindi mi yoksa hala olabilecek gibi mi?
şu yüzden soruyorum;
eğer ipler tamamen kopmadıysa; hayat görüşünüze ya da dini inanışınıza tamamen ters birşey yapmadıysa ve "asla kabul edemem" diyemiyorsanız; özetle hala umut varsa ben her daim çabalamaktan iletişim kurmaktan yana olmuşumdur...
konunun detaylarını bilmemekle beraber Allah yardımcınız olsun diyorum.
Yunus Peygamber'i balığın karnından çıkaran Rabbim sizi de sıkıntılarınızdan alnınızın akıyla çıkarsın inşallah.
amin.

ilk duruşma oldu ve hiç ihtimal yok kurtarmak için, emin ol sonuna kadar zorladım.
zorladıkça ben değersiz, o haklı oldu.
hatta ben bile bir ara kendimi suçlamaya başladım.(hala bazen geliyorlar)
eşim benden kurtulduğuna çok memnun...
kendi kusurlu olmasına rağmen bir kere bile özür dilemedi.
elalem ne der diye haftada bir gün çocuğu annesinin evine götürüp getiriyor.

Back
X