- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bunu yapıcam hatta ayarladım ağlayarak yazdım biraz fazla duygusalım galiba :)bebeğiniz yazmış gibi ona bir mektup yazabilirsiniz.
çokk tatlısınız yaaamutlulukla büyütün bebeğinizibende bunu yapıcam hatta ayarladım ağlayarak yazdım biraz fazla duygusalım galiba :)
bebeğiniz yazmış gibi ona bir mektup yazabilirsiniz.
Güzel bir çerçeve alın eşiniz ve sizin el baskınız olsun bebişiniz de doğunca onunkini de eklersiniz şirin olur :)
Mektupla beraber bunu verebilirsiniz :)
Bunun gibi;
Uyumlu Tişört zıbın takımları yaptırabilirsiniz ikisi için
yemek hazırlayın 3 sandalye koyun bebeğin patiğini koyun bir sandalyeye aldığınız hediyeyi ve yazdığınız mektubuda o sandalyeye koyun..
Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..
Eğer eşiniz kitap okuyorsa, "İmdat! Baba Oluyorum" diye bir kitap var. Ben eşime almayı düşünüyorum. Arkadaşların verdikleri fikirler de çok güzel ama bir alternatif de bu olsun. =)
Bende ufak bir şey yapmak istiyorum eşime. Fikirler şahane. Hediye için geç kaldım. Kendim gidemem, e ramazan ramazan kime diyeyim. Mektup en iyi seçenek benim için. Bakalım becerebilir miyim..
Mutluluklar dilerim.
3'lü çerçevelerden alın birine sizin, birine eşinizin resmini koyup 3.ye de 3'ünüzün resmini koymak üzere 'coming soon :) ' yazan bir kağıt koyun şimdilik sonra inşallah üçlü fotonuzla tamamlarsınız. :) Bir arkadaşım ultrason resmini sihirli kupalara bastırmıştı bana tuhaf geldi ama hoşunuza gider belki veya bebiş adınız belliyse bir saatin arkasına lazerle xxx'ten babasına diye yazdırın. :)Selam kızlar Eylülde Evliligimizin 2.senesi dolucak Babalar Günüde Geliyor Acaba Eşime Babalar gününde ne hediye alsam yada ilginç bir planı olan varmı içinizde Şöyle kutluycam deyip... Fikirlerinize ihtiyacım var bu arada bebiş bekliyoruz ilk Babalar Günümüz olucak
3'lü çerçevelerden alın birine sizin, birine eşinizin resmini koyup 3.ye de 3'ünüzün resmini koymak üzere 'coming soon :) ' yazan bir kağıt koyun şimdilik sonra inşallah üçlü fotonuzla tamamlarsınız. :) Bir arkadaşım ultrason resmini sihirli kupalara bastırmıştı bana tuhaf geldi ama hoşunuza gider belki veya bebiş adınız belliyse bir saatin arkasına lazerle xxx'ten babasına diye yazdırın. :)
amin çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olur inşallah :)çokk tatlısınız yaaamutlulukla büyütün bebeğinizi