Babalar gününde anneler günü hediyesi aldım mutlaka okuyun

Tropheus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
247
1
116
Eskişehir
bu anneler günü benim ilk anneler günümdü. kayın validemlere anneler gününü kutlamaya gittik hediyesini verip kutladık teşekkür etti. ama seninde ilk anneler günün anneler günün kutlu olsun bile demedi. hediyeden geçtim insan bir sıcaklık bir kutlama bekliyor haliyle.zaten doğumdada bir hediye vermedilerdi.
neyse babalar günü geldi kayınpederimin babalar gününü kutlamaya gittik eşime hediye verdiler. banada bir şey almışlar. buda gecikmiş anneler günü hediyesi deyip verdi kayın pederim. kayın validem ozaman alamamıştık zamn olmamıştı dedi. öylece kalakaldım. teşekkür ettim. keşke hediyeyi kabul etmeseydim. saygı saygı derken onların bu terbiyesizlikleri 100 ü aştı. keşke lafımı koysaydım. babalar günü tani oğulları baba oldu hediye alcaklar akıllarına geldim ya geline anneler gününde bişey vermedik ayıp olur onada alalım dediler. almasalardı daha az kırıcı olurdu. bu resmen seni kale almıyoruz değer vermşiyoruz demek değilmi? ya hazmedemiyorum. konuşmak istiyorum artık bu saçmalıkları. benmi yanlışım arkadaşlar ne olur yorum yapın siz olsanız ne yapardınız?nasıl hissederdiniz?

Sen hediyeden bahsediyorsun benimki bebegi bile sormuyor.5 bucuk aylik hamileyim.Kanamam oldu,asermem cok kotuydu.Bir suru sikintilar.Kayinvalidem Eskisehirde yasiyor,ben Belcikada.Telefon ettigimizde tum belcikayi akrabalarini soruyor ama beni ve bebegimi sormak aklina gelmiyor.Hayat boyle.Madem onlar seni ciddiye almiyor sende onlari alma.

bu anneler günü benim ilk anneler günümdü. kayın validemlere anneler gününü kutlamaya gittik hediyesini verip kutladık teşekkür etti. ama seninde ilk anneler günün anneler günün kutlu olsun bile demedi. hediyeden geçtim insan bir sıcaklık bir kutlama bekliyor haliyle.zaten doğumdada bir hediye vermedilerdi.
neyse babalar günü geldi kayınpederimin babalar gününü kutlamaya gittik eşime hediye verdiler. banada bir şey almışlar. buda gecikmiş anneler günü hediyesi deyip verdi kayın pederim. kayın validem ozaman alamamıştık zamn olmamıştı dedi. öylece kalakaldım. teşekkür ettim. keşke hediyeyi kabul etmeseydim. saygı saygı derken onların bu terbiyesizlikleri 100 ü aştı. keşke lafımı koysaydım. babalar günü tani oğulları baba oldu hediye alcaklar akıllarına geldim ya geline anneler gününde bişey vermedik ayıp olur onada alalım dediler. almasalardı daha az kırıcı olurdu. bu resmen seni kale almıyoruz değer vermşiyoruz demek değilmi? ya hazmedemiyorum. konuşmak istiyorum artık bu saçmalıkları. benmi yanlışım arkadaşlar ne olur yorum yapın siz olsanız ne yapardınız?nasıl hissederdiniz?

almayabilrlerdi de,olabilir bir sebebi vardır alamamışlardır,utanmışlardır anneler gününü kutlayamamışlarıdr.ben birine hediye alamadığım zaman o günü kutlamaya utanıyrum nedense......abartmamak lazım,bence güzel olmuş telafi etmişler,düşünmüşler

kendi kızına gelinine başka davranıyorsan orda unutkanlık ve utanma değil başka şeyler vardır.buda geçmiş anneler günü hediyen deyip uzattı kayın pederim. kayın validemse ozaman alamamıştık fırsat olmadı dedi. herşeye fırsatları var ama bana bize gelince yok. kaç kere müsaitsen gel dedim doğumdan sonra. ama 1 kere çıkıp gelmedi. hep bir bahanesi var o işim var bunu yapıcam şunu yapıcam der. bir öğrenirsin o işi yapmamış kızı yardım istemiş ona gitmiş veya kendi istediği başka bişeyle uğraşmış. anlatsam burda roman olur yaptıkları. Bu benim ilk anneler günümdü hediye beklemedim ama kızım seninde ilk anneler günün anneler günün kutlu olsun demesini bekledim. ama demedi.oğluna almaya gelince aklına geldim tabi. ona notlar yazılar yazılmış zarflara koyulmuş.insan isteyince herşeye vakit bulur. derğer veriyorsan yaparsın vermiyorsan böle olur. bahanende çok olur. madem o an alamadılar. sonra alıp herhangi bir zamanda kızım anneler gününde alamdık gecikti ama şimdi vererlim diyebilirdi. ta babalar gününü beklemek gerekmezdi. zaten dedğim gibi. amaç oğullarına hediye alırken bana almamış oldukalrı hediyeden ötürü mahçup olmamak. bende arada çıktım işte.uyuz bi durum bu.

Sen hediyeden bahsediyorsun benimki bebegi bile sormuyor.5 bucuk aylik hamileyim.Kanamam oldu,asermem cok kotuydu.Bir suru sikintilar.Kayinvalidem Eskisehirde yasiyor,ben Belcikada.Telefon ettigimizde tum belcikayi akrabalarini soruyor ama beni ve bebegimi sormak aklina gelmiyor.Hayat boyle.Madem onlar seni ciddiye almiyor sende onlari alma.

benimde öle merak etme. hamileliğimdede 1 kere gelmiş insan değil aynı şehirde olmamıza rağmen. son güne kadar yalnızdım ben. 1 tane çöp almadı özenipte. ne hamileyken ne sonrasında. oturmaya bebeği sevmeye bile gelmiyor. hep kızında var sa yoksa oradalar. defalarca üzülüyoruz gelin özlüyoruz. dememize rağmen böyleler. doğumdan sonra ne hastalıklar yaşadım geçmiş olsuna bile gelmedi. zorla kocam kalman lazım dedide bir kaç gece kalmıştı o yutdışındayken. oda ilk ay içinde. sonra zaten gidiş o gidiş. ayda bir bazen dha uzun süre kayın pederimde akşam 9.30 da gelir 10.30. da giderler. böle bunlar.el kuzusu olunca kıymetin olmuyor.

benimde öle merak etme. hamileliğimdede 1 kere gelmiş insan değil aynı şehirde olmamıza rağmen. son güne kadar yalnızdım ben. 1 tane çöp almadı özenipte. ne hamileyken ne sonrasında. oturmaya bebeği sevmeye bile gelmiyor. hep kızında var sa yoksa oradalar. defalarca üzülüyoruz gelin özlüyoruz. dememize rağmen böyleler. doğumdan sonra ne hastalıklar yaşadım geçmiş olsuna bile gelmedi. zorla kocam kalman lazım dedide bir kaç gece kalmıştı o yutdışındayken. oda ilk ay içinde. sonra zaten gidiş o gidiş. ayda bir bazen dha uzun süre kayın pederimde akşam 9.30 da gelir 10.30. da giderler. böle bunlar.el kuzusu olunca kıymetin olmuyor.

dert etme canım ya.kafana taktığına değmez.insan sinir olur tabi ama benim ne arkadaşlarım var kayınvalidesi evden çıkmıyor diye yakınan.en azından seninki uzak duruyormuş.benimde hamileliğim çok zor geçmişti ve aynen arayan soran olmamıştı.doğumdan sonrada bizden çıkmaz olmuştu kayınvalide.alışkın olmadığımdan o kadar zorlanmıştımki.ama sonra kaynaştık alıştık.şükür şimdi aramızdan su sızmıyor.çalıştığımiçin bebişime de o baktığından bende hoş tutuyorum.Allah için çokda iyi bakıyor.bana karşıda çok iyi.ama bu eşimden kaynaklanıyor.çünkü eltime tavırları çok farklı.eşimden dolayı bana ters tek kelime edemiyor.uzun lafın kısası boşver uzak dursun.sürekli dibinde olmasından iyidir.

aaah ah yine seninkiler gecikmiş de olsa hediye almışlar.tabiki bu bir telafi olamaz evet değer vermiyorlar demek ki malesef..benimkiler 4 senedir ne hediyesi ne bişeyi..doğumgünümde bile aramazlar değil ki hediye alacaklar.amcam vefat etti,yengem vefat etti başın sağolsun demediler..5.5 aylık hamileyim torunumuzun annesi deyip de bir kere aramazlar..başkalarının yanında canın ne istiyosa yapayım demeyi bilir ama uzaktayken ben yokum onlar için..alıştım ben artık,hiç bir şey beklemiyorum.aynı şehirde oturmak da istemem Allah ım korusun..babalar gününde kayınbabayı aradım niye aradın ne gereğin vardı gibi konuşuyor telefonda günüm haram oldu o sesi öyle duyunca..ne yaptım ben sessiz durmaktan yapılan hakaret ve iğnelemelere cevap vermemekten başka..beni evlenir evlenmez kendilerinden soğuttular..artık aramıyorum onlar da oğullarını arıyor beni istemezler telefona istemesinler..Allah annneme babama ömür versin onlar da olmasa beni kimse saymaz

aaah ah yine seninkiler gecikmiş de olsa hediye almışlar.tabiki bu bir telafi olamaz evet değer vermiyorlar demek ki malesef..benimkiler 4 senedir ne hediyesi ne bişeyi..doğumgünümde bile aramazlar değil ki hediye alacaklar.amcam vefat etti,yengem vefat etti başın sağolsun demediler..5.5 aylık hamileyim torunumuzun annesi deyip de bir kere aramazlar..başkalarının yanında canın ne istiyosa yapayım demeyi bilir ama uzaktayken ben yokum onlar için..alıştım ben artık,hiç bir şey beklemiyorum.aynı şehirde oturmak da istemem Allah ım korusun..babalar gününde kayınbabayı aradım niye aradın ne gereğin vardı gibi konuşuyor telefonda günüm haram oldu o sesi öyle duyunca..ne yaptım ben sessiz durmaktan yapılan hakaret ve iğnelemelere cevap vermemekten başka..beni evlenir evlenmez kendilerinden soğuttular..artık aramıyorum onlar da oğullarını arıyor beni istemezler telefona istemesinler..Allah annneme babama ömür versin onlar da olmasa beni kimse saymaz

benimkilerde oğullarını arıyorlar. yazlıklarına gittiler. giderken arayıp biz gidiyoruz alasmarladık demediler. Torunlerını görmeden gittiler. benide geçtim yavrumu bile görmeden gittiler.insan arar hiç değilse öp torunu bizim için der.bende aramıyorum. eşime sormasam anneler gittimi diye oda söylemeyecekti aklına gelene kadar haberim bile olmayacaktı.
başkalarının yanında canım cicim falan böle görseniz pek iyi pek iyi. çok güzel gelinim diye övünür. aramaya sormaya gelince böle. ben çok seviyordum halbuki. hatta kendi annemden çok sevmiştim çok iyiydi başlarda. ama iyi gün dostları olur ya aynı onlardanmış. içten pazarlıklı samimiyetsiz biriymiş. ama eğer ararsa bir ara bu sefer bişeyler demek istiyorum ona. giderken bi alasmarladık demediniz oğlunuzda söylemese haberim olmayacak diicem. üzdünüz beni diicem. oğlumu görür giderdiniz diye düşünmüştüm en azından diicem.tabi o gene bahane bulacaktık şöyle oldu böyle oldu uğrayamadık diye. bende diicem zaten nedense herşeye vakit var bir tek bize gelince yok diicem. tamam vakit olmadı aryıp 2 dk konuşmayada mı vakit olmadı diicem? yetti artık valla. Allahım bana güç versin de artık susmayım. ben böle düşünüp üzüleceğime söyleyeceğimi söyleyimde bizraz onlar düşünsün.

hani bir dokun bin ah isit derler ya meger ne dogruymus.hepimiz ayni dertten muzdarip.benimki ustelik diyorki bana bir sey olsa kizim bakacak ben onla iyi gecinmek zorundayim.siz cokda onemli degilsiniz gibi.

Back
X