- 13 Eylül 2015
- 21.893
- 68.789
- 598
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Canım inan hiç bencil görünmüyorsun,konularını bilenler seni anlıyorBizimkids evde yiyecek lokma olmadigini bildigi halde ceker gidersi ne yiyecekler diye dusunmeden dunyanin parasini kazanir kari kiza yedirirdi niz kahvaltida peyniri bile lux olarak gorurken o haddi hesabi olmayan paralari basklariyla yerdi
En kotusude eve geldiginde agzina gore yemek bulmassa baska seyleri bahane eder kirar dokerdi
Simdi bencil olarak gorunuyor olabilirim ama hazmedemiyorum suan lux bir hayat yasama imkanimizi baskalarina sacip savuran adamin bize fazladan bi sobayi cok gormesini hazmedemiyorum benim yerime soguk onun hakki diye dusunuyorum

Yılbasından önce aldım,25tl ydi.En az iki kış kullanırdın,Allah babanı da ıslah etsin ne diyeyim...O kadar olmasa da benzer bir baba sınıf arkadaşım da vardı.Kızcağız,başkasının yanında utanır da,verir belki diye harçlık isterdi.BABA parayı istemeyerek cıkarır,köpeğe atar gibi savurur giderdi.O arkadaşımın yine de sevinerek paraları yerden almasını hep içim ezilerek hatırlarım